Massage Luleå

Upptäck den bästa massagen i Luleå. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Luleå
Residensgatan 4e, Luleå
Välkommen till mig, Massageterapeut Maria Löfmark! Med en bred grundutbildning i Svensk klassisk massage och lymfmassage bla. Friskvårdsmassör, Cert. Massageterapeut och Dipl.Medicinsk Massageterapeut utbildad på Axelsons, Vidareutbildad till Energimassör på Nyvana/Birgitta Pihl och sedan med många olika fördjupningar i behandlings-tekniker så att du hos mig kan få en massage anpassad till de behov du har av behandling. Allt från lätt mjuk taktilberöring till djup muskel och bindvävsbehandling. Jag är Certifierad av Branschrådet Svensk Massage, medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har bransch och patientförsäkring. Som Mindfulnessinstruktör,( Mindfulnesscenter/Ola Schenström) och med en rad vidareutbildningar i Stresshantering, Kinesiologi, Zonterapi. Akupresdur och Öronakupunktur gör att jag ytterligare kan hjälpa dig med att komma ner i varv och lösa problem med spänning och smärta i kroppen.
Kungsgatan 24, Luleå
4.9
(550)
Lillbrogatan 17, Piteå
5.0
(95)
VI HAR HÅRT TRYCK PÅ FÅ TIDER, REHAB HÄNVISAS TILL EVIDENSIA GAMMELSTAD. VÅRA KLIPPKORT: PROVA PÅ 900:- FLEXI 5- 1800:- FLEXI 10 (fr. 2 hundar i samma hushåll, samma ägare) 2500:- Avbokning samtliga tjänster: Senast 24 h innan avtalad tid. För mer info om oss: Besök vår hemsida via länken till höger.
Mårdvägen 16, Boden
4.8
(215)
Välkommen till Sundakliniken, din fristad för avkoppling och välbefinnande. Vi erbjuder professionella behandlingar för att lindra stress, minska smärta och främja total avslappning. Vi hjälper dig att återfå balansen i kropp och själ. Vi utför kinesiologi, kraniosakralterapi, Bicom 2000 bioresonans, djupvågsbehandling - fascia vibes, torrblodsanalys, hotstone massage, LPG Alliance endermologie lipomassage, Andullationsmassage med infrarött ljus. Vid bokning av tid där du inte dyker upp sker full debitering. Om du blir sjuk och kontaktar oss om att du uteblir så debiterar vi självklart inte.
Hamnvägen 35, Risögrund
4.9
(326)
TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) förebyggande & behandlande friskvård som utgår från ett holistiskt perspektiv där kropp & själ hör ihop från topp till tå.

Boka massage i Lulea online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter