Massage Luleå

Upptäck den bästa massagen i Luleå. Vi listar de massageterapeuter där du kan boka klassisk massage, idrottsmassage, och fotmassage. Boka snabbt och enkelt en terapeut online för professionell och välgörande massage.
Luleå
Lillbrogatan 17, Piteå
4.9
54 omdömen
SEMESTER VECKA 29,30,33+34 INNAN DU BOKAR: LÄS VAD TIDEN PASSAR TILL. KLICKA PÅ DEN SÅ FÅR DU UPP INFORMATIONEN. VI TAR EMOT EN HUND I POOLEN ÅT GÅNGEN. Välkommen hit! Vi har sedan 2012 jobbat med friskvård och rehab på både hund, katt och häst. Vi jobbar framförallt i vatten i våran tempererade pool tillsammans med laser, vibb och utvalda ledtillskott. Alla hundar och raser är välkomna, både för friskvård och rehab. Vi ställer inga diagnoser, utan hjälper er gärna vidare till lämplig klinik om det behövs. Vi håller också kurser och utmaningar under konceptet "Hundäventhyr i Piteå med omnejd". Läs mer på hemsidan.
4.9
166 omdömen
Just nu är det Spaniensemester och ladda batterierna (även en del utbildning och skribentuppdrag) som gäller för Jennys Massage. Läs min blogg på svenskamagasinet.es om du är nyfiken på läget. Där uppdaterar jag kontinuerligt och den går att följa. Önskar dig allt gott!
Kungsgatan 24, Luleå
4.9
290 omdömen
Hamnvägen 35, Risögrund
5.0
132 omdömen
TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) förebyggande & behandlande friskvård som utgår från ett holistiskt perspektiv där kropp & själ hör i hop.

Boka massage i Lulea online på 60 sekunder. Hitta den bästa terapeuten för dig. Snabb onlinebokning.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter