Frisör Halmstad

Letar du efter frisör i Halmstad? På TimeCenter kan du boka tid online för frisör i Halmstad snabbt och enkelt.
Halmstad
Malmgatan 4b, Eslöv
4.8
499 omdömen
I hjärtat av Eslöv ligger Salong NEWLOOK beläget, bara en kort promenad från stationen. Den lokala hårstylisten som erbjuder klippning, färgning, slingor och allt däremellan. Där de senaste trenderna följs och man blir ompysslad med olaplex behandling så man känner sig snygg i håret inför helgens festligheter, högtider eller helt enkelt en vanlig tisdag. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär.
Karl X Gustavs Gata 58, Helsingborg
5.0
341 omdömen
Belägen mitt på Karl X Gustavs Gata i Helsingborg finner man frisörsalongen Skulpt. Något som utmärker salongen är den ljusa och välinredda lokalen som med en trevlig atmosfär ger möjligheten att luta sig tillbaka och relaxa. De duktiga frisörerna tar dina behov och gör dom till verklighet, med olika klippningar, frisyrer med slingor och styling. Salongen erbjuder många olika lyxiga behandlingar som balayage, intensive kurer, färgning, toning och blonderingar.
Bruksgatan 30, Helsingborg
4.9
511 omdömen
Hår Vision hittar ni i centrala Helsingborg. Salongen ligger mysigt omgiven av flera restauranger på Bruksgatan, stadens mest historiska gågata. På Hår Vision utför frisörerna det mesta inom hårvård. Här sätter man kunden i centrum och arbetar för att uppnå kundens "hår visioner. Kvalitet istället för kvantitet. En liten salong som jobbar för det personliga bemötandet. Salongen har funnits i samma lokaler sedan 1987, då under namnet Salong Adolf.
Norra Långgatan 16, Landskrona
4.9
166 omdömen
Klippstugan är den stilrena frisörsalongen med ljusa lokaler som du hittar bara ett stenkast från Rådhustorget mitt i Landskrona. Här hittar du professionella frisörer med gesällbrev, mästarbrev och diplomer som tar hand om dig på bästa sätt. En salong där man ser till att håret blir perfekt med hjälp av de senaste trenderna inom hårvård.
5.0
120 omdömen
Hej kära grönsaks och klippkunder! Nu klipper jag även hemma i källaren på mitt nya hus i HÖÖR. Välj Klippning Höör som kostar 350 kr när du bokar. Vill ni lägga till en grönsakskasse till din klippning? En kasse full med primörer från mina odlingar. 125kr Vill ni lägga till honung till din klippning? Jag förmedlar finfin honung från Komstad på Österlen. 350g 60kr 500g 80kr Hör gärna av er om ni undrar något. Vänligen Grönsaksfrisören
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
501 omdömen
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Rina’s Barbershop & Frisör. På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern kvinna och gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla
4.8
2220 omdömen
Gents Barber & Perfume Bar på Väla Centrum är Skandinaviens första parfymbar med ett brett sortiment inom hud-, hår- och skäggvård. En barberare finns på plats för att bland annat erbjuda männen en traditionell våtrakning med kniv och varma handdukar i ett avskilt rum.
Lilla Torggatan 3, Helsingborg
4.8
2220 omdömen
Gents barber & Shop är vår första butik mitt i centrala Helsingborg. I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av dofter samt hudvårds- och rakprodukter för män. Våra barberare står till tjänst med traditionell rakning med kniv, klippning och mustasch- och skäggtrimning.
Malmövägen 12, Värnamo
4.9
662 omdömen
Teacher and Master barber since 1998 working with passion and true love for barbering and customers!
4.7
642 omdömen
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Kungsgatan 6b, Ljungby
4.8
148 omdömen

Letar du efter en frisör i Halmstad? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter