Frisör Halmstad

Letar du efter frisör i Halmstad? På TimeCenter kan du boka tid online för frisör i Halmstad snabbt och enkelt.
Halmstad
Malmgatan 4b, Eslöv
4.8
(900)
I hjärtat av Eslöv ligger Salong NEWLOOK beläget, bara en kort promenad från stationen. Den lokala hårstylisten som erbjuder klippning, färgning, slingor och allt däremellan. Där de senaste trenderna följs och man blir ompysslad med olaplex behandling så man känner sig snygg i håret inför helgens festligheter, högtider eller helt enkelt en vanlig tisdag. Här ser frisörerna till att du får kundservice till ett bra pris i en vänlig atmosfär.
Karl X Gustavs Gata 58, Helsingborg
5.0
(608)
Belägen mitt på Karl X Gustavs Gata i Helsingborg finner man frisörsalongen Skulpt. Något som utmärker salongen är den ljusa och välinredda lokalen som med en trevlig atmosfär ger möjligheten att luta sig tillbaka och relaxa. De duktiga frisörerna tar dina behov och gör dom till verklighet, med olika klippningar, frisyrer med slingor och styling. Salongen erbjuder många olika lyxiga behandlingar som balayage, intensive kurer, färgning, toning och blonderingar.
Bruksgatan 30, Helsingborg
4.9
(907)
Hår Vision hittar ni i centrala Helsingborg. Salongen ligger mysigt omgiven av flera restauranger på Bruksgatan, stadens mest historiska gågata. På Hår Vision utför frisörerna det mesta inom hårvård. Här sätter man kunden i centrum och arbetar för att uppnå kundens "hår visioner. Kvalitet istället för kvantitet. En liten salong som jobbar för det personliga bemötandet. Salongen har funnits i samma lokaler sedan 1987, då under namnet Salong Adolf.
5.0
(268)
Hej kära grönsaks och klippkunder! Nu klipper jag även hemma i källaren på mitt nya hus i HÖÖR. Välj Klippning Höör som kostar 395 kr när du bokar. Vill ni lägga till en grönsakskasse till din klippning? En kasse full med primörer från mina odlingar. 125kr Hör gärna av er om ni undrar något. Vänligen Grönsaksfrisören
Norra Långgatan 16, Landskrona
4.9
(300)
Klippstugan är den stilrena frisörsalongen med ljusa lokaler som du hittar bara ett stenkast från Rådhustorget mitt i Landskrona. Här hittar du professionella frisörer med gesällbrev, mästarbrev och diplomer som tar hand om dig på bästa sätt. En salong där man ser till att håret blir perfekt med hjälp av de senaste trenderna inom hårvård.
Kullagatan 54, Helsingborg
5.0
(48)
Hej och välkommen till By De Lonti på Beauty Bar, där jag erbjuder professionella frisörbehandlingar för att hjälpa dig att uppnå den perfekta stilen för ditt hår. På min Instagram-sida @Bydelonti kan du se exempel på mitt arbete och få inspiration för din nästa frisyr. För att boka en tid eller för mer information om mina behandlingar är du välkommen att kontakta mig på 076 327 90 30. Varmt välkommen!
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
(871)
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Ghothane Barbershop . På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Lilla Torggatan 3, Helsingborg
4.8
(3799)
Gents barber & Shop är vår första butik mitt i centrala Helsingborg. I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av dofter samt hudvårds- och rakprodukter för män. Våra barberare står till tjänst med traditionell rakning med kniv, klippning och mustasch- och skäggtrimning.
Storgatsbacken 14a, Värnamo
hårrfrisör frisör värnamo Storgatsbacken 14a träffpunkt barbershop free wifi the best barbers barber Värnamo... Storgatsbacken 14a , 33137 Värnamo, Sweden.
Malmövägen 12, Värnamo
4.9
(1058)
Teacher and Master barber since 1998 working with passion and true love for barbering and customers!
4.6
(1823)
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Sveavägen 1a, Värnamo
4.7
(20)
Hercules Barbershop är en elegant barbershop som specialiserar sig på skäggvård och skäggstyling. Vår erfarna barberare har en unik expertis inom skägg och kan skapa olika stilar och former för att passa varje kunds önskemål. Utöver skäggvård erbjuder vi även klippningar för kort hår, och vår barberare har en skicklighet att skapa moderna och snygga frisyrer som passar varje kunds stil och personlighet. Vi fokuserar på att klippa och styla korta frisyrer på ett professionellt sätt och tar inte emot bokningar för långt hår. Vi godtar endast betalningar via Swish och accepterar inte kontanter eller kortbetalningar. Vi finns här för att svara på era frågor och ge er den support ni behöver. Tveka inte att ringa oss på 0701494166 så att vi kan hjälpa er på bästa sätt! Välkommen till Hercules Barbershop, där skäggvård och klippningar för hår får en extra touch av expertis och precision! https://www.instagram.com/hercules.vmo/
Kungsgatan 6b, Ljungby
4.8
(561)

Letar du efter en frisör i Halmstad? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter