Barberare Halmstad

Letar du efter barberare i Halmstad? På TimeCenter kan du boka tid online för barberare i Halmstad snabbt och enkelt.
Halmstad
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
501 omdömen
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Rina’s Barbershop & Frisör. På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern kvinna och gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla
4.8
2220 omdömen
Gents Barber & Perfume Bar på Väla Centrum är Skandinaviens första parfymbar med ett brett sortiment inom hud-, hår- och skäggvård. En barberare finns på plats för att bland annat erbjuda männen en traditionell våtrakning med kniv och varma handdukar i ett avskilt rum.
Lilla Torggatan 3, Helsingborg
4.8
2220 omdömen
Gents barber & Shop är vår första butik mitt i centrala Helsingborg. I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av dofter samt hudvårds- och rakprodukter för män. Våra barberare står till tjänst med traditionell rakning med kniv, klippning och mustasch- och skäggtrimning.
Malmövägen 12, Värnamo
4.9
662 omdömen
Teacher and Master barber since 1998 working with passion and true love for barbering and customers!
4.7
642 omdömen
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Kungsgatan 6b, Ljungby
4.8
148 omdömen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter