Barberare Halmstad

Letar du efter barberare i Halmstad? På TimeCenter kan du boka tid online för barberare i Halmstad snabbt och enkelt.
Halmstad
Växjövägen 7b, Värnamo
4.7
(685)
Placerat mitt i Värnamo i mitten av Växjövägen ligger barberarsalongen Rinas Barbershop & Frisör. På salongen behärskar man det antika och traditionella barberarehantverket med rakknivar samtidigt som man förenar det moderna och trendiga inom hårvårds design och teknikerna som är perfekt för både en modern kvinna och gentleman. Barberarna erbjuder klippning, färgning och skäggtrimningar med en unik upplevelse och spännande kombinationer av teknikerna för att ge varje klient i stolen en ny och härlig stil.
Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla
4.8
(3047)
Gents Barber & Perfume Bar på Väla Centrum är Skandinaviens första parfymbar med ett brett sortiment inom hud-, hår- och skäggvård. En barberare finns på plats för att bland annat erbjuda männen en traditionell våtrakning med kniv och varma handdukar i ett avskilt rum.
Lilla Torggatan 3, Helsingborg
4.8
(3047)
Gents barber & Shop är vår första butik mitt i centrala Helsingborg. I butiken erbjuder vi ett brett sortiment av dofter samt hudvårds- och rakprodukter för män. Våra barberare står till tjänst med traditionell rakning med kniv, klippning och mustasch- och skäggtrimning.
Storgatsbacken 14a, Värnamo
4.8
(120)
hårrfrisör frisör värnamo Storgatsbacken 14a träffpunkt barbershop free wifi the best barbers barber Värnamo... Storgatsbacken 14a , 33130 Värnamo, Sweden.
Malmövägen 12, Värnamo
4.9
(874)
Teacher and Master barber since 1998 working with passion and true love for barbering and customers!
4.6
(1269)
Gold Factory AB Milo's Barbershop Quantum Laser Clinic Salon Estel Estel Professional Scandinavia
Kungsgatan 6b, Ljungby
4.8
(335)

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter