Osteopat Halmstad

Letar du efter osteopat i Halmstad? På TimeCenter kan du boka tid online för osteopat i Halmstad snabbt och enkelt.
Halmstad
Marmorgatan 15, Varberg
4.9
674 omdömen
Rygg och ledkliniken har fyra kliniker, Göteborg, Varberg, Kungsbacka och Kungälv. Vi arbetar med att effektivt behandla olika typer av rygg- och ledbesvär m.m. Vi som arbetar på Rygg och ledkliniken är legitimerade naprapater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare. Vår målsättning är att tillhandahålla korta väntetider utan att ge avkall på den medicinska kvaliteten. Vi kan hjälpa dig med: Ryggskott Ischias Nackspärr Tennisarmbåge Onda axlar Knäbesvär Huvudvärk Höftbesvär Bäckenproblem Idrottsskador Domningar Bland våra patienter finner man bland annat allsvenska fotbollsspelare, golfproffs, VM-medaljörer. Varmt välkommen önskar vi på Rygg och ledkliniken.
Kungsgatan 8a, Varberg
4.9
48 omdömen
Ingång på innergården som nås från Engelbrektsgatan. Om du kommer uppifrån Komedianten/Varbergs teater så rundar du Hallandkustens hudmottagning som ligger på Engelbrektsgatan 3 och går in på gården, in till höger ligger lokalen. Står RehnOsteopati på entredörren. Precis som innan är det swish eller kontanter som gäller för betalning
Styrbordsvägen 10
4.9
48 omdömen
Anna Levinja är en erfaren osteopat, utbildare, kursledare och föreläsare som har hjälpt många människor att läka sina kroppar. Hennes passion är att öka kunskap och förstålse om kroppens funktion och intelligens så att fler människor kan hålla sig friska. Med utgångspunkt i en osteopatisk utbildning belyser Anna hur enkelt det är att hålla sig frisk. Genom förståelsen för hur kroppen är designad för läkning finns lösningen för hälsa och välmående. Anna har flera internationella utbildningar i osteopatisk obstetrik och behandlar framgångsrikt gravida kvinnor och kvinnor med förlossningsrelaterade skador. Osteopatkliniken ligger i en stuga bakom ett grönt boningshus som ligger vid havet. Parkering finns mitt emot. Varmt välkommen!
C/o Rehn Osteopati Kungsgatan 8a, Varberg
5.0
47 omdömen
En osteopatbehandling hos mig kostar 750kr. Jag tar både kort, swish o kontanter
Styrbordsvägen 10, Helsingborg
5.0
6 omdömen
En Osteopat hjälper din kropp att läka sig själv. Osteopati är en medicinsk manuell behandling med helhetsperspektiv. Efter att ha hittat orsaken till symptomen så följer en behandling med skonsamma tekniker där restriktioner i olika vävnader i kroppen bearbetas så att cirulationen förbättras och läkandet kan ta plats.
Klavaslättsvägen 23, Båstad
5.0
14 omdömen
Mottagningen ligger på Bjärehalvön mellan Torekov och Ramsjö.
Karl X Gustavs Gata 16, Helsingborg
Lider du av smärta eller andra besvär relaterade till rörelseapparaten? Eller vill du ta hand om dig och din kropp i förebyggande syfte? Då kan osteopati vara något för dig! Osteopati bygger på principen att kroppen är en helhet, och på förståelsen för dess anatomi, funktion och självläkande förmåga. Varmt välkomna!

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter