Osteopat i Halmstad

Hitta och boka osteopat i Halmstad online på 60 sekunder. Här hittar du de bästa i ditt område.
Halmstad
Marmorgatan 15, Varberg
Rygg och ledkliniken har tre kliniker, Varberg, Kungsbacka och Kungälv. Vi arbetar med att effektivt behandla olika typer av rygg- och ledbesvär m.m. Vi som arbetar på Rygg och ledkliniken är legitimerade naprapater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare. Vår målsättning är att tillhandahålla korta väntetider utan att ge avkall på den medicinska kvaliteten. Vi kan hjälpa dig med: * Ryggskott * Ischias * Nackspärr * Tennisarmbåge * Onda axlar * Knäbesvär * Huvudvärk * Whiplashskador * Höftbesvär * Bäckenproblem * Idrottsskador * Domningar Bland våra patienter finner man bland annat allsvenska fotbollsspelare, golfproffs, VM-medaljörer. Varmt välkommen önskar vi på Rygg och ledkliniken.
Solrosstigen 9, Varberg
En vattenläcka i lokalen på Kungsgatan gör att jag under en period finns på Solrosstigen 9 istället. Jag hoppas att det inte ställer till det för er kunder! Observera att kartan fortfarande visar lokalen på Kungsgatan 8 Precis som innan är det swish eller kontanter som gäller för betalning
Karl X Gustavs Gata 16, Helsingborg
Lider du av smärta eller andra besvär relaterade till rörelseapparaten? Eller vill du ta hand om dig och din kropp i förebyggande syfte? Då kan osteopati vara något för dig! Osteopati bygger på principen att kroppen är en helhet, och på förståelsen för dess anatomi, funktion och självläkande förmåga. Osteopatkliniken finns på Tågaborg med undantag på torsdagar. Då finns kliniken på HelhetsAkademin. För att boka tid där klicka vidare till: https://helhetsakademin.gymsystem.se/member#/resourcebooking/5/27 Varmt välkomna!
Styrbordsvägen 10
Anna Levinja är en erfaren osteopat, utbildare, kursledare och föreläsare som har hjälpt många människor att läka sina kroppar. Hennes passion är att öka kunskap och förstålse om kroppens funktion och intelligens så att fler människor kan hålla sig friska. Med utgångspunkt i en osteopatisk utbildning belyser Anna hur enkelt det är att hålla sig frisk. Genom förståelsen för hur kroppen är designad för läkning finns lösningen för hälsa och välmående. Anna har flera internationella utbildningar i osteopatisk obstetrik och behandlar framgångsrikt gravida kvinnor och kvinnor med förlossningsrelaterade skador. Osteopatkliniken ligger i en stuga bakom ett grönt boningshus som ligger vid havet. Parkering finns mitt emot. Varmt välkommen!
Klavaslättsvägen 23, Båstad
Mottagningen ligger på Bjärehalvön mellan Torekov och Ramsjö.
C/o Rehn Osteopati Kungsgatan 8a, Varberg
En osteopatbehandling hos mig kostar 700kr. Jag tar både kort, swish o kontanter

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter