Tirilds Friskvård

4.9
(134 omdömen)
Av Tirild blir man tryggt omhändertagen. Hon är en professionell kroppsterapeut med inrktning på ayurvedisk hälsorådgivning, ayurvediska behandlingar, yogaterapi, ryggproblem och avslappning. Tirild har 18 års erfarenhet som ayurvedisk kroppsterapeut och ayurvedisk hälsorådgivare samt över 30 års erfarenhet av yoga.

Tirild undervisar i svaroopa yoga. En lugn och nedvarvande yoga med fokus på rygg bäckenområde. Länk till yogakurserna: https://www.timecenter.se/ayurvedagrupp

Boka tid

 • Konsultationer

  • Hälsorådgivning Ayurvedisk

   950 kr
   I tillägg til en klassisk ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning, fotar jag dina ögon och gör irisanalys. Jag går på djupet och läser tecken på hur vata, pitta och kapha rör sig i din fysiologi. Råden du får, är för att balansera, d.v.s förbygga eller bota. Ingen sjukdomsdiagnos görs.
  • Hälsorådgivning Återbesök

   700 kr
   Uppföljning av råden du fick under den ayurvediska hälsorådgivningen. Hur har din kropp svarat på det du gjort? Tycker du det går för långsamt, eller för snabbt? Kanske är dags att ändra råden? Eller så kan det handla om att vidhälla den balans du har kommit i nu? Jag rekommenderar en uppföljning några månader efter en ayurvedisk hälsorådgivning.

   Om du inte har jättemånga frågor, så räcker det säkert med 1 timme.
  • Iris analys

   850 kr
   Jag fotar dina ögon med mikroskop, sen tittar vi på de tillsammans på datorskärmen. Irisanalys kan användas för att få en helhetsbild av ev. starka och svaga sidor i din fysiologi. Man använder dock inte irisanalys för att diagnostisera sjukdomar. I italien kan man studera irisanalys på universitetet och i USA på college. Jag är certifierad irisläsare och medlem i IIPA: International Iridology Associaltion.
  • Personligt yogaprogram

   1 900 kr
   Med ett personligt yogaprogram kan jag anpassa rörelser efter dina behov eller förutsättningar. Ett program du kan använda i åratal framöver. Jag har 30 års erfarenhet av yoga och 15 års erfarenhet av att instruera yoga.

   Tiden du bokar är för den tid vi går igenom ditt program via Zoom. Vi behöver ha kontakt innan, så jag får veta vad du vill ha ut av ditt program. Jag behöver också tid att designa programmet efter dina förutsättningar och behov.
  • Ryggkonsultation

   900 kr
   Har du smärta och värk som läkare inte förstår orsaken till? Då kan det vara att jag kan hjälpa dig? Min specialitet är att få ryggmusklerna att slappna av. Att få musklerna längs ryggen, och då även musklerna knutna till svanskotan, att sluta spänna sig, helt enkelt. Jag har också kunskap om hur symptomen av skadade ledband visar sig och om hur man kan reparera de. Jag är själv överrörlig och vet hur ryggen kompenserar för det. Du bokar för 2 timmars konsultation, men betaler för 1,5.
  • Hälsorådgivning uppföljning via telefon

   600 kr
   Ett uppföljande samtal för dig som behöver lite pepp, korrigera något som inte funkar eller få hjälp att släppa tunga känslor på vägen.

   Hittar du ingen tid som passar? Ta kontakt, ett telefonsamtal kan jag klämma in på flera tider.
 • Mot värk och stelhet

  • Ayurvedisk Ryggbehandling

   från 500 kr
   I den här ryggbehandlngen masserar jag mest med varma kryddbollar indränkta i varm olja.
   Eftersom du inte bör duscha direkt efter massagen, är det bäst att ha på sig en vit T-shirt (eller annat som kan tvättas i 60 grader) efteråt. Räkna med att dofta som en god marinad sen.

   En serie om 3 behandlingar inom loppet av 7-10 dagar är bra vid värk och smärta. Pris: 1 500,-
  • Embodyment

   från 400 kr
   En djup och mjuk behandling för att få spänningar längs ryggen att släppa samtidigt som man uppnår djup vila. Behandlingen ges med kläderna på.
   Ta kontakt för att boka tid. Eftersom den ges i yogarummet är det andra tider som gäller.

   Jag är certifierad embodyment terapeut i USA.
  • Ledbandsmassage

   från 300 kr
   Ortopedisk massage av skadade ledband. För att stimulera kroppens egna förmåga att läka skadan, d.v.s reparera och skapa nya ledbandsfibrer. Massagen är utvecklad av Ben Benjamin, am. idrottsläkare och pionjär på området. Du bör veta att du har skadade ledband innan du bokar. Är du osäker? Ta kontakt.
  • Mör

   1 200 kr
   Vishesh (djupmassage) och ayurvedisk ryggbehandling för att komma åt djupare vata spänningar. Räkna med att du kommer vara skönt mööör efteråt.
  • Vishesh

   995 kr
   Djupmassage med hårdare tryck och långsamt tempo. Vishesh finns som längre behandling under rubriken "Längre kombinationer".

   Kontraindikation: Ej vid benskörhet och graviditet.
  • Yogaterapi

   750 kr
   Långsamt och stillsamt guidar jag dig in i endast några få positioner. Några få, därför att långsamheten och vilan är en viktig del av behandlingen. Det handlar om att släppa, bli tung, sjunka djupt.

   Ibland är det jag som flyttar dina ben, ibland ber jag dig f.eks dra knäna mot bröstet. Upplev hur man kan vara i långsam rörelse samtidgt som man är emottagare och låt dig försvinna in i mellanrummet mellan sömn och vakenhet.
  • Embodyment med ledbandsmassage

   1 050 kr
   För att lösa upp muskelspänningar och reparera skadade ledband.
  • Yogasession personlig

   700 kr
   En enskild yogasession för personlig anpassning och djupare effekt, eller för att undvika vistas bland folk. Jag har 30 års erfarenhet av yoga och är certifierad yogalärare sen 2005. Undervisar i Svartoopa yoga, en lugn och skonsam yogaform med fokus på ryggen. Vill du yoga tillsammans med en kompis, kostar det bara 20% mer. Säg till innan så jag hinner förbereda för två.
 • Massage för att stilla sinnet

  • Huvudmassage/Shiroabhyanga

   från 250 kr
   Indisk huvudmassage med olja som inkluderar hårbotten, ansikte, skuldror och rygg. Ta med dig en mössa som du kan ha på dig efteråt, om det är kallt väder.
  • Marma

   från 450 kr
   Marma är en av dessa uråldriga ayurvediska behandlingarna som kan ha en magisk förmåga att stilla sinnet. Det är svårt att begripa hur så lätt beröring kan ha en såpass djup effekt. Jag applicerar eteriska oljor, med lätta cirkelrörelser, på några vitala punker på kroppen medan du ligger och kopplar Också ett bra alternativ för dig som vill ha något nedvarvande, men inte tycker om när dte blir för mycket olja.
  • Marma med huvudmassage

   1 200 kr
   Börjar med huvudmassage på ca.30 min: hårbotten, ansikte och rygg, fortsätter sen med den stillsamma Marma behandlingen. En specialare för att minska mental stress och överaktivt sinne.
  • Stilla sinne, Lätt kropp

   från 820 kr
   Stimulera kroppen och lugna sinnet med kombinationen Garshan (stimulerande torrmassage) och Marma. Perfekt för den som inte gillar att få olja på kroppen.
 • Massage som stimulerar/ renar

  • Garshan

   450 kr
   Stimulera lymfsystemet med denna ayurvediska torrmassage med råsidenvantar. För dig som har ama/slaggprodukter, lymfatisk stockning eller vätskeansamling.
  • Garshan + Abhyanga

   820 kr
   Med denna kombination kan du stimulera lymfsystemet och motverka vätskeansamling, utan att vata/torrheten ökar. Vill du ha med längre oljemassage får du en större avslappnande effekt. Välj då Piggelin högre upp.

Om oss

Tirild Oftedal

Utbildning

 • Cert. Ayurvedisk kroppsterapeut
 • Cert. Ayurvedisk hälsorådgivare
 • Cert. Irisläsare
 • Cert. Hathayogalärare
 • Cer. Svaroopa yoga lärare
 • Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
 • Medlem i International Iridologi Practitioners Association
 • Medlem i Yoga Alliance sen 2005
Tirild Oftedal

Omdömen

4.9
(134 omdömen)
15 apr 2024
Fantastiskt! Amazing! Oerhört kunnig, och ger personliga anpassningar. Holistisk syn på hela människan. Varmt rekommendera jag Tirild!
Annika S
7 feb 2024
Min ayurvediska ryggbehandling var välgörande och skön. Tirild har djup och bred kunskap, är lyhörd och inkännande till hur kroppen mår just nu och vad som lett fram till detta. Genom detta kan hon behandla på det sätt som lindrar och helar just mig. Det är guld värt!
Per H
10 jan 2024
Tirilds är otrolig kunnig, pedagogisk och engagerad! Jag anlitade henne för ett personligt yogaprogram framtaget utifrån mina behov och utmaningar. Kommer att ta hjälp av henne även i andra hälsorelaterade frågor!
Carina F
10 dec 2023
Tirild är mycket kunnig och har bra känsla fö människor. Har vart tidigare hos henne och fick enkla och effektiva råd och tips.
Verifierad kund
26 aug 2023
Tirild är mycket inkännande och professionell, här blir en väl omhändertagen.
Helena S
21 jun 2023
En väldigt spännande upplevelse. Tirild guidade mig tryggt i en ayurvedisk introduktion/hälsorådgivning. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att tillämpa de råd och riktlinjer jag fick ta del av. Visdom!
Camilla R
28 maj 2023
Tirild var mkt vänlig och förtroende ingivande
Charlotte H
15 maj 2023
Trovärdig och proffsig. Kunnig och behandlingen har redan gett resultat. Så fantastiskt!
Michaela T
12 maj 2023
Tirild är kunnig trevlig och professionell. Rekommenderas varmt.
Veronica T
6 maj 2023
Kände mig trygg och sedd. Tirild är kunnig och engagerad. Fick värdefulla råd.
Lisa K
28 apr 2023
Otroligt värdefull guidning, tips och råd. Tirild är superförankrad i det hon gör och har massa års erfarenhet. Rekommenderas varmt!
Klas L
3 feb 2023
Underbar behandling på alla sätt!
Helene F
2 feb 2023
Intressant o givande! !
Gunilla E
19 jan 2023
Helt nöjd. Fick svar på mina funderingar och dessutom fått råd och förslag som kan ge förbättring.
Urs W
8 dec 2022
Hos Tirild blir man väl omhändertagen
Agneta L
4 dec 2022
Otroligt kunnig! Inspirerande, varm och trygg!
Annika S
11 nov 2022
Tirild är kunnig, inkännande, stor närvaro och jag fick ut mycket av mitt besök.
Annki W
27 okt 2022
Tirild är så proffsig och inkännande. Har alltid fått bästa hjälpen där.
Verifierad kund
20 okt 2022
lugn och avslappnad stämning, professionell och förtroendeingivande massör, rena och fräscha lokaler
Arne F
23 sep 2022
Fantastiskt fin behandling, rekommenderas (Piggelin). Fint omhändertagande, fin lokal, härlig massage. Har nu bokat hälsorådgivning, ska bli spännande att prova på det med en så kunnig person som Tirild.
Maria S
15 aug 2022
Sökte upp Tirild då jag börjat få ont i fingrar och händer och blivit svagare i händerna. Upplevde Tirild som väldigt kunnig och inkännande. Hon kunde se vilka problem jag har, även andra än de jag sökt för, och kom med en konkret praktisk plan som både omfattar det fysiska och mentala, med kost, träning och Ayurvediska kosttillskott. Efter 4 dagar börjar jag redan känna en förbättring. Upplever att hon jobbar med själva orsaken till mina symptom och inte bara en kortsiktig åtgärd av själva symptomen. Hade tidigare sökt hjälp hos den konventionella vården som tog blodprov och konstaterade att de inte kunde hitta något fel men rekommenderade mig till en sjukgymnast för rörelseträning.
Maria S
23 apr 2022
Tirild har förmågan att hitta vad som är i obalans och ge råd om vad som behövs för att komma i form. Det fungerar!
Caroline L
5 mar 2022
Mycket fin bemötande och kunnig personal
Mercedes G
12 nov 2021
Mycket bra. Kunnig. Trevligt bemötande.
Ann-Christine R
2 okt 2021
Bästa behandlingen jag vet!!!!!
Abe T
22 aug 2021
Fick hjälp för min stel höft
Sami L
21 aug 2021
En mycket bra genomgång och förklaring av besvärens uppkomst och tipsen om hur man skall göra egenvård för att kunna rätta till krämporna på sikt.
Verifierad kund
18 apr 2021
Tirild är en mycket inkännande terapeut som lyhört möter dig där du är, stämmer av och varsamt leder dig i en läkande riktning mot större självkännedom, bättre hälsa och balans.
Per H
31 okt 2020
Underbart!
Monica N
13 sep 2020
Så jäkla skönt! Bra att få instruktionen, om du har mycket tankar, kanske du kan styra uppmärksamheten till var mina händer är någonstans. För mycket tankar hade jag och således många omdirigeringar. Bra också att bli uppmuntrad att säga till om det var något, det kan ibland vara svårt. Jag sa till och Tirild fixade till det. Behandlingen blev som en välbehövlig omstart, ett återtagande av lugnet.
Pia L
Massage Stockholm > Tirilds Friskvård
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter