Rådgivning Karlstad

Letar du efter rådgivning i Karlstad? På TimeCenter kan du boka tid online för rådgivning i Karlstad snabbt och enkelt.
Karlstad
Sandbäcksgatan 13, Karlstad
5.0
(51)
Behandling på Sandbäcksgatan 13. En trappa upp. Hiss finns. Portkod får du i bokningsbekräftelsen. Betalning sker innan behadling. Kort eller Swish. Proffsig och genomtänkt friskvård sedan 2010. Återförsäljare av Umara. Beställ via min hemsida så tar jag med så du kan hämta ut från mottagningen.
5.0
(51)
Här blir du förstklassigt behandlad av välutbildad personal. KLASSISK MASSAGE / Hot Stones IDROTTSMEDICIN MASSAGE / koppningsmasssage KÄKLEDSBEHANDLING ANDNINGSTERAPI enl Lotorpsmteoden YOGA - small groups, enskilda pass. Endast förbokade tider. Ej drop in. Lotti Strömberg har arbetat som massageterapeut sedan 2010. Sedan 2019 stolt landslagsmassör via Parasport SWE, cykel. Företaget är anslutet till Kroppterapeuternas Yrkesförbund. Kvalitetssäkrad sedan 2011 Jag arbetar till 100% hur din kropp känns och vad din kropp behöver. Jag tillämpar passande massagetekniker och tänker din kropp och själ som en helhet. Inga konstigheter. OBS! Det finns hund i hemmet. Hon är född nov 2022.
Doktor Enwalls Väg 17 Kristinehamn, Kristinehamn
4.9
(337)
HälsoSara är ett företag som jobbar med hälsa och friskvård i fokus. Där du kan få professionell hjälp med massage samt goda tips och råd inom hälsa och friskvård. Jag som driver HälsoSara heter Sara Molinder och är dubbelt certifierad massageterapeut via Axelsons och Branschrådet svensk massage. Utöver mina två massage utbildningar så är jag även licensierad personlig tränare, certifierad spaterapeut och kostrådgivare. Välkommen med din bokning.
Gustavsgatan 7, Örebro
4.8
(525)
Labbkliniken AB i Örebro
Norra Grev Rosengatan 3, 2tr, Örebro
4.9
(61)
Jag är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har jag också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati. Är i grunden utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet sedan 2003. Intresset för homeopati väcktes 2010 med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra det fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Jag är sekreterare i SHR, Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.
4.8
(418)
Att jobba Holistiskt innebär att ta hänsyn till hela människan. Kropp och själ hör ihop och påverkas av din livsstil och dom val du gör. För att läkning ska kunna ske måste vi titta på helheten och ofta göra förändringar på flera plan.Därför jobbar jag med energimedicin och holistiska metoder för bästa resultat. Dessa inkluderar bland annat: Body code/ Emotion code - Kinesiologi - Akupunktur - Massage - Reiki healing - Bioresonans - Näringsterapi - Kraniosakral grundbalansering mm Varje behandling är individanpassad och målet är alltid att du ska bli besvärsfri så fort som möjligt. Här kan du bland annat få hjälp vid symtom av allergi, stress och utmattning, muskel- och ledvärk, sömnbesvär, pms, huvudvärk/migrän, ofrivillig barnlöshet, klimakterierelaterade besvär som svettningar, gravidillamående, foglossning mm Jag finns i samma lokaler som Gymmet på väster.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter