Osteopat Eskilstuna

Letar du efter osteopat i Eskilstuna? På TimeCenter kan du boka tid online för osteopat i Eskilstuna snabbt och enkelt.
Eskilstuna
Sankt Eriksplan 2a, Stockholm
4.9
(257)
Osteopatisk medicin bygger på att kroppen har en självläkande förmåga och att kroppen är en enhet där alla delar hänger samman och påverkar varandra. Målet är att hitta de bakomliggande orsakerna till varför besvär uppstår. Du kan tex få hjälp med: - Muskel- och ledbesvär - Huvudvärk och andra spänningstillstånd - Stress och utmattning - Andningsproblematik - Mag- och tarmbesvär - Graviditetsrelaterade besvär - Post-covid Stina har läst en femårig utbildning vid Stockholm College of Osteopathic Medicine och sedan vidareutbildat sig Sutherland Cranial College of Osteopathy i England. OptimumTräningen bygger i grunden på postural terapi som går ut på att återställa muskulär balans inifrån och ut på ett helt nytt sätt och med en ny typ av övningar. Kontakta mig om du har frågor. Det är lättast att nå mig via ett sms så ringer jag tillbaka. Ibland finns tider utöver vad som finns i bokningskalendern. 076-2187451 stina.furn@gmail.com
Dalagatan 60 Bv, Stockholm
5.0
(236)
English and Swedish speaking. As an experienced Osteopath and Yoga teacher I am committed to helping people who are struggling with pain, stress, tension, or strain. If you've tried various treatments over time with little or no improvement, Osteopathy could be the solution you've been searching for. Your body possesses numerous self-healing mechanisms, a principle that forms the cornerstone of my practice as an osteopath. My role is to facilitate this natural healing process by helping your body find its optimal state leading to health. Each individuals journey to wellness is unique; there is no fast track to being pain-free. However, even a single session can bring about a substantial change. Your body is powerful and with the right support and commitment, it can move towards healing and maintain health. Insurance companies supporting Osteopathy:EuroAccident. Cigna.
Bondegatan 14, Örebro
4.9
(136)
Osteopatisk behandling i Örebro på torsdagar. Varmt välkommen! Varför Osteopati? - Osteopati tar bort hinder och restriktioner, så att cirkulationen till och från alla kroppsvävnader fungerar bättre. - Det är inte din diagnostiserade sjukdom och dess symtom som behandlas utan du som en dynamisk funktionell enhet. - Alla vävnader som fascia, muskler, ligament och benvävnader inkluderas i behandlingen. - Vid osteopatisk behandling används endast händerna, inga andra instrument och läkemedel. Osteopati är en effektiv och säker behandling för t.ex.: Rygg- och nackbesvär Ischias Huvudvärk och migrän Tinnitus Idrottsskador Menstruationsbesvär Axelproblem Matsmältningsproblem Tennis- och golfarmbåge Bäckenproblem Artros Höft-, knä- och fotproblem Andningsproblem Kroniska sjukdomar Hör gärna av dig om du har andra problem och vill ha information och hjälp med det! Välkommen!
Sankt Eriksplan 2a, Stockholm
4.9
(136)
Osteopatisk behandling i Stockholm Vasastan. Nu erbjuder jag också hembesök, hör av dig i så fall. Varför Osteopati? - Osteopati tar bort hinder och restriktioner, så att cirkulationen till och från alla kroppsvävnader fungerar bättre. - Det är inte din diagnostiserade sjukdom och dess symtom som behandlas utan du som en dynamisk funktionell enhet. - Alla vävnader som fascia, muskler, ligament och benvävnader inkluderas i behandlingen. - Vid osteopatisk behandling används endast händerna, inga andra instrument och läkemedel. Osteopati är en effektiv och säker behandling för t.ex.: Rygg- och nackbesvär Ischias Huvudvärk och migrän Tinnitus Idrottsskador Menstruationsbesvär Axelproblem Matsmältningsproblem Tennis- och golfarmbåge Bäckenproblem Artros Höft-, knä- och fotproblem Andningsproblem Kroniska sjukdomar Hör gärna av dig om du har andra problem och vill ha information och hjälp med det! Välkommen!
Birger Jarlsgatan 62, Stockholm
4.8
(364)
I hjärtat av Stockholm på Birger Jarlsgatan 62 finner du Ackermann Institutet. Institutet grundades 1968 och har stor erfarenhet inom både alternativ och traditionell medicin. Sedan år 1974 har man bedrivit utbildning inom strukturell osteopati och mjuk kiropraktik, den så kallade Ackermann-metoden. Här ser man alltid till helheten för att uppnå bästa resultat med behandlingen. Här hittar du behandlingar som akupunktur, olika typer av massage, konsultationer, fysioterapi, kinesiologi, rehab och vår unika behandling Strukturell osteopati och mjuk kiropraktik.
Tallbacken 8, Södra Gaveln, Katrineholm
4.8
(466)
Innan Du bokar tid, så vill jag att Du läser informationen här nedan. Som ny patient ska du ALLTID boka två tider på samma gång, med tre till fyra veckors mellanrum. Det beror helt enkelt på att jag har långa väntetider, och kan inte garantera att du får tider som passar dig. Det är bättre att du har en tid för mycket, som vi kan boka av, än att du inte får någon behandling inom rimlig tid. Vill du ha mer information om vem jag är, och hur jag jobbar, så är du välkommen att titta på min webbsida www.osteopat.com. Du kan kontakta mig via sms, epost, eller från min Facebooksida - Osteopatkliniken Anders Wiklund AB. Du kan också ringa, men jag har inga fasta telefontider, säkrast är dock på mornarna mellan 07.30 - 8.00. Tänk på att jag inte jobbar alla dagar i veckan.
Nordenskiöldsgatan 85, Stockholm
4.9
(115)
Välkommen till min Osteopatklinik etb 2003 Osteopatiska behandlingen (genom manuella tekniker) hjälper till att återskapa balans i kroppen vilket ökar dess självläkande förmåga. Vanligaste orsaken till att söka min osteopatiska hjälp är: Smärta i olika former. Värk/stelhetsproblematik i olika kroppsdelar. Stress som sitter i kroppen från akut till ex utbrändhetsproblematik. Komplexare tillstånd då flera diffusare återkommande symtom i flera olika delar/system i kroppen,ex.mag/tarm,andning. Underhållande/förebyggande/balanserande behandling utan egentlig negativt utgångsläge/symtom. Barn och ungdomsklinik
5.0
(3)
Med sin holistiska syn och sitt fokus på kroppens egen förmåga att läka och regenerera kan osteopati vara hjälpsamt för en uppsjö av besvär och tillstånd, för ökad kroppskännedom och som friskvård. Kontakta mig gärna om du vill veta om osteopati kan vara något för dig, eller om du inte hittar någon tid som passar. Eller boka in dig direkt. Jag kan hålla låga priser tack vare klinikens läge utanför city. Min grundutbildning är en 4,5 års osteopatutbildning som spänner över de flesta av de osteopatiska traditionerna. Ofta tycker jag de skonsammaste metoderna är de mest effektiva, och jag följer för närvarande en utbildning i biodynamisk kraniosakral osteopati.
Skattsökargränd 16, We Stadsängarna, Sigtuna
Osteopati har ett starkt hälsofokus som utgår från att kroppen har en inneboende förmåga att läka sig. Behandling syftar till att stödja denna process genom att förbättra kroppens funktion och fokusera på de faktorer som bidrar till hälsa. Osteopati är en internationellt erkänd och etablerad form av manuell medicin där man använder händerna för diagnos och behandling.
Jag som driver företaget heter Cecilia Idemalm. Största delen jobbar jag som osteopat, men jag undervisar även i yoga och föreläser. Jag finns på Ringvägen 9D på södermalm, vid Zinkensdamm.
Söderby Gårds Väg 75, Rönninge
4.9
(187)
4.9
(187)
4.9
(425)

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter