Golf Eskilstuna

Letar du efter golf i Eskilstuna? På TimeCenter kan du boka tid online för golf i Eskilstuna snabbt och enkelt.
Eskilstuna
Skytteholmsvägen, Ekerö
Välkomna till Golf Academy 57! Här kan ni boka lektioner och kurser med oss PGA tränare. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Mälarö GK. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn. Välj det alternativet som passar dig bäst. Nybörjarkurs och sommarläger betalas till Pg nr 54 71 97-4 Övriga KURSER OCH LEKTIONER betalas i shope/receptionen på Mälarö. Bokningsregler Avbokning/ombokning senast 24 timmar innan för lektioner och senast 7 dagar innan för kurser. Välkomna!
Välkomna till Golf Academy 57! Här kan ni boka lektioner och kurser med oss PGA tränare. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Troxhammar GK och Mälarö GK. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn. Välj det alternativet som passar dig bäst. Bokningsregler Avbokning/ombokning senast 24 timmar innan för lektioner och senast 7 dagar innan för kurser. Välkomna!
Ekeby Gårds Väg 1, Skå
Troxhammar IndoorGolf Vi har skapat 540 kvadratmeter inomhusgolf bestående av 5st Trackmansimulatorer med den senaste tekniken och en stor puttgreen på drygt 200kvm. Utöver detta finns en social yta för fika och snacks, när restaurangen är öppen serveras även mat och dryck. Nu kan vi leverera golf året om både inomhus och utomhus för våra medlemmar och gäster Ps. Inget krav på grönt kort för att boka golfspel i simulatorerna Ds. Välkommen till Troxhammar IndoorGolf
Ärilla, Nyköping
Välkommen till Nyköping Shop & Golf Academy Här på vackra Nyköpings Golfklubb driver vi vår Golfstore Flagship Store & Studio, vilket betyder att vi erbjuder en upplevelse som är lite utöver det vanliga. Vårt mål är service i världsklass, att våra elever ska ha roligt, utvecklas och spela bättre golf ute på banan. Under hela året erbjuder vi Custom Fitting av klubbor, ett enormt stort utbud av det senaste inom golfkonfektion, företagsförsäljning med loggade produkter till företag och ett brett utbud av privat- och gruppträning med olika teman och inriktning. Välkomna önskar, Micaela Otterström & Patric Otterström-Löfgren.
Linta Gårdsväg 23, Bromma
Johan Almgren Golfakademi AB har varit aktiv inom golfutbildning och golfutveckling sedan 1990. Akademins metodik är att finna vägar för att förenkla golfspelet för alla som utövar golf. Förenkla spelet, utrustningen och golfsvingen så blir du en bättre golfspelare och med det gör det mycket roligare.
Bäverbäcksvägen 14, Tyresö
Välkommen till Karin Östlund Golf - där golfen förmedlas ur ett helhetsperspektiv med 30 års erfarenhet. Teknik, mentalt, fysik och socialt. Allt ifrån privatlektioner till grupputbildningar, nybörjarkurser och resor. Läs mer på www.karinostlund.se Verksamheten bedrivs på Alecs Golf i Tyresö vår/sommartid och i Älta Indoor samt utomlands vintertid. Välkommen med din bokning!
Långhundravägen, Åkersberga
På Österåkers GK kan vi göra dig till en bättre golfare. Vi erbjuder privatlektioner, gruppträning och hela kurser. Vår anläggning har fina träningsmöjligheter vilket ger bra förutsättningar att utveckla de slag som du önskar och göra det så spellikt som möjligt. 3 st padelbanor finns på anläggningen. Våra tränare: Peter Michols peter@ostgk.se 0708-58 61 00 Maria Bertilsköld maria@golfmariab.se 070-659 68 50 Markus Otternäs markus.otternas@gmail.com 073-679 00 58 Välkommen!
Välkommen att utveckla din golf hos mig på Gustavsvikanläggningen på Örebro City Golf & Country Club. Hittar du ingen ledig tid kan du ringa mig på 076 - 823 00 18. Vi ses på Gustavsvik!
Kallforsvägen 95, Järna
Tränare på Golf South Sthlm. Har spelat proffsgolf sedan 1996 på flertalet tourer i världen. Nu är det dags att lära andra. Grymt motiverande!
Välkommen att utveckla din golf hos mig på Mosjö på Örebro City Golf & Country Club. Hittar du ingen ledig tid kan du ringa mig på 076 - 823 00 18. Vi ses på Mosjö!
Wadströms Väg 17, Järna
Alla lektioner och kurser görs denna säsong på Swingoteket i Nyköping. Idbäcksvägen 14. Varmt välkomna!
Troxhammar & Mälarö
Var noga med att åka till den anläggning som ditt pass är bokad på. Troxhammar eller Mälarö
Vidbynäs Gård 91, Bromma
Jag har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv.
Kallforsvägen 95, Järna
Jag har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv.
Nackareservatet, Söderbysjön, Bagarmossen

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter