Frisör Alunda

Letar du efter frisör i Alunda? På TimeCenter kan du boka tid online för frisör i Alunda snabbt och enkelt.
Alunda
Parkvägen 2, Alunda
4.9
(394)
I centrala Alunda på salongen Anns Frisering möts man av erfaren frisör och stylist som innehar FrisörLicens och som har koll på de senaste trenderna. Här upplever du behandlingar i en modern salongsmiljö och blir ordentligt omhändertagen av den kreativa och trevliga personalen. På salongen erbjuds allt inom professionell hårvård såsom klippning, färgning, slingor, ögonbryn och uppsättning. För en komplett upplevelse erbjuds även ansiktsbehandlingar med ekologiska och vegetabiliska hudvårdsprodukter från Wise. Den hårfärg jag använder är Organic Color Systems, Framställd av 60% ekologiskt certifierade och 95 %naturligt utvunna ingredienser. Vi kan skapa isblonda färger, djärva färgslingor och pastellfärger. Täcker gråa hårtill 100%.
Pilgatan 25, Västerås
4.9
(2288)
Vi finns på Pilgatan 25c. Det professionella teamet strävar att framhäva ens bästa sidor, genom en kombination av erfarenhet och trendkänslighet, som ger dig klippningar och färgningar av hög klass. Salongen startades 2010 och gänget är en stabil trendsättare som sticker ut i Västerås stora utbud av frisörer. I den mysiga salongen erbjuds ett komplett utbud inom hårvård, Men även medicinsk fotvård .
Västmannagatan 69, Stockholm
4.9
(116)
Mitt namn är Ida och ni hittar mig hos Hårboden på Odenplan. Jag älskar att färga hår och valt att specialisera mig extra på just blonda hår. Tycker allt med färg är super kul och något jag verkligen brinner för. Hos mig är målet att vi tillsammans skapar något som passar just dig och att du lämnar salongen med ett leende på läpparna. Ny kund - 3300:- Sling/balayage ink klipp 2,5h 2700:- 3h 3000:- 3,5h 3300:- Färg hela håret - 2000:- Helblekning botten - 2000:- Färg botten - 1800:- Nyansering - 1000:- Klipp - 600:- (gäller endast stammisar) INGÅR KLIPP I ALLA BEHANDLINGAR Olaplex i behandlingen tillkommer 350:- Tillkommer 200:- vid röd dag/helg Kan diffa 200 +/- beroende på längd/mängd/tid
Kung Hans Väg 12, Sollentuna
5.0
(384)
Välkommen! En klassisk klippning med bara sax? Kanske en skin fade, varför inte fokusera på skägget? Koppla av och skäm bort dig själv! Njut av en skäggtrimning med kalla och varma omslag. Alla hårtyper bemästras till perfektion! Boka din tid nu! Kom och njut av auran och förvänta dig konstverk! Med vänlig hälsning, Eddklipp Kung hans väg 12, i Rotebro 192 68 Sollentuna
Västmannagatan 69, Stockholm
4.9
(255)
Mitt i centrala Vasastan hittar du Iris som hjälper dig att få frisyren du alltid drömt om. Hennes mål är att tillsammans med dig skapa det resultat du önskar, samtidigt som du har en härlig stund. Boka en klippning, slingning, balayage, eller fräscha till ditt redan snygga svall med en tvätt och fön. Iris är utbildad frisör med gesäll. Obs: priser kan variera beroende på längd och tjocklek. Om du vill boka en tid på en röd dag eller lördag så tillkommer 400 kr extra.
Västmannagatan 69, Stockholm
4.9
(71)
Hej! Jag heter Eva och jag arbetar på Hårboden sedan jag blev klar frisör 2022. Jag tycker att frisöryrket är jättekul och tar mig gärna an utmaningar - och jag ser fram emot att ha dig i min stol. OBS! Om du vill boka en tid på en helgdag så tillkommer 200 kr extra. Varmt välkommen ❤️
Skånegatan 72, Stockholm
4.9
(668)
I centrala Södermalm en kort promenad från Medborgarplatsen beläget på Skånegatan i Stockholm hittar man salongen HÅRET. Här på salongen har man passion för styling, mode och det senaste inom trenderna. Frisörerna ser till att du får en fantastisk service till ett bra pris i en vänlig atmosfär med högsta kvalité. Man kan inget annat än förvänta sig att de erfarna frisörerna gärna ger råd och tips på stiler på hårdesign och produkter som ser till att ditt hår håller sig friskt och vackert länge.
Tallmätargatan 1b, Västerås
4.8
(1171)
Välkommen till Västmanlands ledande skönhetssalong och årets företagare 2023! Vi är glada att du har hittat hit och ser fram emot att få ta hand om dig. Hos oss blir du alltid väl omhändertagen i en lugn och harmonisk atmosfär. Våra fräscha och lyxiga lokaler erbjuder en exklusiv klinikkänsla där ditt välbefinnande står i fokus. Vårt handplockade team av kvalificerad och certifierad personal består av legitimerade läkare och sjuksköterskor, nagelterapeuter, kosmetiska tatuerare, lash/browlift-artister, kroppsskulptörer, Yumi-artister och tandblekare. Vi använder endast de senaste och mest skonsamma teknikerna för att ge dig den bästa upplevelsen och optimala resultat. Du hittar oss på Hälla i Västerås, bara en minut från E18. Vi erbjuder gratis parkering precis utanför entrén för din bekvämlighet. Vi accepterar betalning med kort, Swish, och erbjuder delbetalning via KLARNA. Vi ser fram emot att välkomna dig!
Katarina Bangata 47, Stockholm
5.0
(1038)
Nära Nytorget på Södermalm hittar du Kollektivet Hvitan, en barbershop och tatueringsstudio. Här erbjuds klassiska herrfrisyrer i en modern tappning, skäggtrimningar och knivrakningar. Allt levereras med service av högsta kvalité av barberare med många år i branschen.
Nymnenvägen 12, Gävle
4.9
(444)
Efter 4 år på Magasinsplan, flyttar jag nu hem min salong till Björke, Nymnenvägen 12. Varmt välkommen till mig!
Linnégatan 52, Stockholm
Omdömen kan ni läsa på reco.se, google och thatsup.se! Bebas Hair & Beauty (frisör Östermalm) är en glamorös frisörsalong med italiensk inredning och design av hög kvalité så att varje kund sitter bekvämt och blir nöjd till 100%. Vill du ha slingor, uppfräsha din hårfärg med Balayage? Eller kanske ska du på gala eller bröllop och behöver en håruppsättning? Hos oss kan du alltid räkna med att få den bästa behandlingen. Vi är experter inom frisörbranschen och använder bara de bästa behandlings produkter av högsta kvalité.
Västmannagatan 69, Stockholm
Mitt namn är Emelie och jag äger och arbetar på Hårboden Odenplan. Jag är specialist på blonda hår och älskar att vara frisör. Hos mig får du en härlig, avkopplande stund och går från min salong med ett supersnyggt hår. Välkommen :) INFO ANGÅENDE BOKNINGAR: - OBS ny kund måste boka "NY KUND" (Den tiden avser balayage/slingor/färg+klippning) - Klippning - går endast att boka om du är stammis. - Har du tjockt/långt hår eller vill bli väldigt ljus så måste du boka 3h. Bokar du kortare tid så kommer vi göra så mycket vi hinner samt kanske inte nå önskat resultat. - Extensions - går endast att boka om du redan är befintlig extensionskund hos mig. (Priset kan diffa +/- 200:- beroende på tid/längd/mängd osv) Klippning 800:- 1.5h - 2000:- 2h - 2500:- 2.5h - 3000:- 3h - 3500:- ENDAST FÖR BEFINTLIGA EXTENSIONSKUNDER: Extensions med vax 40/50 cm - 6000:- Extensions med tejp 40/50 cm - 6300:- Uppflyttning utan tvätt - 1600:- Uppflyttning med tvätt - 1900:-
Stora Nygatan 31, Stockholm
5.0
(340)
Jag har arbetat som frisör sedan 1994 och älskar mitt jobb. Mötet med nya spännande människor gör dagarna varierande och alltid roliga. Att få kunden att känna sig avslapppnad och i goda händer är viktigt för mig. Att ta fram det vackra hos var och en och göra kunden nöjd är otroligt kul. Jag är lyhörd för dina önskemål.
Lugnets Allé 41, Stockholm
4.9
(651)
Head To Throat is a full service barber shop in the district of Hammarby Sjöstad in Stockholm, Sweden.
Östermalmsgatan 98, Stockholm
4.9
(555)
På Östermalm, centrala Stockholm hittar du Josefin. Här erbjuds du Klippning, färgning, extensions och styling.Här möts du av service av högsta kvalité och lämnar alltid salongen nöjd. ÖSTERMALMSGATAN 98. SALONG LUKS STOCKHOLM
Släggkastargatan 1, Västerås
5.0
(128)

Letar du efter en frisör i Alunda? Då har du hittat rätt! Hitta och boka din frisör, onlinebokning på 1 minut.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter