Alternativ Medicin Örebro

Letar du efter alternativ medicin i Örebro? På TimeCenter kan du boka tid online för alternativ medicin i Örebro snabbt och enkelt.
Örebro
Markgatan 1, Örebro
4.8
(417)
Labbkliniken AB i Örebro
Norra Grev Rosengatan 3, 2tr, Örebro
4.9
(53)
Jag är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har jag också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati. Är i grunden utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet sedan 2003. Intresset för homeopati väcktes 2010 med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra det fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Jag är sekreterare i SHR, Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.
Pilgatan 25, Västerås
4.9
(1782)
Vi finns på Pilgatan 25c . Det professionella teamet strävar att framhäva ens bästa sidor, genom en kombination av erfarenhet och trendkänslighet, som ger dig klippningar och färgningar av hög klass. Salongen startades 2010 och gänget är en stabil trendsättare som sticker ut i Västerås stora utbud av frisörer. I den rymliga salongen erbjuds ett komplett utbud inom hårvård, naglar, fransförlängning. Men även medicinsk fotvård, och make-up. Nytt på salongen är att vi nu har Cathrin på plats som är certifierad hudvårdsterapheut och massör
Ekströmmens Säteri 1, Vikingstad
5.0
(12)
Välkommen till Maria för klassisk och intuitiv behandlande massage, lymfmassage, kraniosacral osteopati, rytmisk rörelseträning och stresshantering mm. Jag brinner för friskvård och hälsa och älskar mötet med mina klienter. Jag har en bred kompetens och anpassar mina behandlingar efter kundens önskemål. Väl mött!
Lilla Kliniken Sankt Larsgatan 9b, Linköping
5.0
(12)
Välkommen till Maria för klassisk och intuitiv behandlande massage, lymfmassage, kraniosacral osteopati, rytmisk rörelseträning och stresshantering mm. Jag brinner för friskvård och hälsa och uppskattar mötet med mina kunder. Jag har en bred kompetens och anpassar mina behandlingar efter kundens önskemål. Väl mött!
Aprikosvägen 3, Karlskoga
4.9
(173)
Välkommen till Beestrong Här i min lilla stuga erbjuds du sköna kropps- och ansiktbehandlingar. Hos mig kan du välja mellan LPG behandlingar, Lymfmassage, MindMassage, Sculpt Body EMS-träning och Plaxel Plus Plasmapen behandlingar. Läs mer och boka dina behandlingar här på sidan Varmt välkomna önskar Helena 🤗
Mekanikergatan 2a, Karlskoga
4.7
(339)
Vill man ha ett välförtjänt avbrott i vardagen och få uppleva harmonisk avkoppling på riktigt är BodyCare by Petra rätt ställe att komma till. Här kan man välja att njuta av en av anläggningens många tjänster och lyxbehandlingar såsom djupvågsbehandling, hårborttagning, ortobionomi, djupgående- och hotstone massage eller andra lyxiga spabehandlingar. All Piercing sker hos Headbanger Tattoo.
4.7
(354)
Jag tar emot Epassi och är ansluten till Benify! Under hösten 2020 har jag startat upp en Hälsokraftbutik och det är svårt att hitta bra personal. Kan du tänka dig att ta emot en behandling under tiden som jag själv måste passa butiken så är du varmt välkommen att ringa så löser vi det! Jag började som Yogamassör. Jag är utbildad klassisk kinesisk akupunktör, Jag är även utbildad öronakupunktör. Till Yogalärare utbildades jag i Indien 2011. 2005 till NLP-coach. Myo- Fascial Release,hot-stone massage och aromaterapi!
Västra Svedengatan 7, Linköping
4.9
(618)
TimeOut i Linköping hittar du i I-huset. Här kan du vara säker på att du får den behandling du önskar. Koppla av med en avslappnande massage eller välj en idrottsmassage för en mer kraftfull och djupgående behandling. Du hittar även Hot-stone massage, medicinsk massageterapi och kinesisk medicin/metoder som koppning och gua sha massage. Våra terapeuter är certifierade och välutbildade så du kan känna dig trygg och väl omhändertagen. Läs mer om oss på http://timeoutlinkoping.se/
Dunkers Ridhus, Malmköping
4.8
(71)
Jag är Cert Medium. Healer, Djur Homeopat , Ört Terapht. Jag erbjuder: Medial Vägledning, ( kanalisering-Spå) Angelic Reiki Healing m.m, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Ört terapht -Örtmedicin-Hälsovägledning Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst / Hund healing. Ring 073 652 46 92 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Sankt Larsgatan 9, Linköping
4.9
(107)
Välkommen till Marianne. Här kan du ta del av massage, koppning, rådgivning kring din hälsa och själslig support via det mediala. Marianne håller även yoga, då ska du kika på www.lillayogastudion.se för att läsa mer och boka.
Husbyvägen 15b, Borensberg
4.9
(55)
Här kommer du som klient i fokus, vare sig du söker för ett problem eller bara vill ha en avslappande stund och ta hand om din kropp. Behandling sker efter dina förutsättningar och villkor. Varmt välkommen!
Vasavägen 13, Linköping
4.7
(317)
Kalender för Drop In samt workshops och andra event. Var noga med att utläsa avbokningsregeler på varje enskilt event.
Skrantahöjdsvägen 40g, Karlskoga
5.0
(117)

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter