Alternativ Medicin Örebro

Letar du efter alternativ medicin i Örebro? På TimeCenter kan du boka tid online för alternativ medicin i Örebro snabbt och enkelt.
Örebro
Norra Grev Rosengatan 3, 2tr, Örebro
5.0
4 omdömen
Jag är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har jag också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati. Är i grunden utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 15 år. Intresset för homeopati väcktes 2010 med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra det fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Jag är sekreterare i SHR, Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse. Samt sekreterare i KAMs styrelse.
Mekanikergatan 2a, Karlskoga
4.7
142 omdömen
Vill man ha ett välförtjänt avbrott i vardagen och få uppleva harmonisk avkoppling på riktigt är Karlskoga SPA rätt ställe att komma till. Här kan man välja att njuta av en av anläggningens många tjänster och lyxbehandlingar såsom djupvågsbehandling, hårborttagning, ortobionomi, djupgående- och hotstone massage eller andra lyxiga spabehandlingar.
4.8
130 omdömen
Jag började som Yogamassör. Det är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yogan. Massage och yogabaserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras. Jag är även utbildad klassisk kinesisk akupunktör, I akupunkturen gör vi först en noggrann medicinsk genomgång, därefter tar jag pulsen på dig. I pulsarna läser jag av kroppens 12 ordinarie meridianer och de 8 extra meridianerna. De extraordinära meridianerna kan ses som kroppens reservoarer av qi (livsenergi) Pulsbilden, kundens födelsesiffror och de symtom du söker för ligger till grund för den samlade bedömningen av vilka av de 367 akupunkturpunkterna som sedan kommer att användas under behandlingen. Jag är även öronakupunktör. Till Yogalärare utbildades jag i Indien 2011. 2005 till NLP-coach. Myo- Fascial Release och bindvävsmassage praktiserar jag också!
Sigurdsgatan 35b, Västerås
4.9
503 omdömen
Salongen ligger belägen intill Västerås centralstation i Mälarstaden. Det professionella teamet strävar att framhäva ens bästa sidor, genom en kombination av erfarenhet och trendkänslighet, som ger dig klippningar och färgningar av hög klass. Salongen startades 2010 och gänget är en stabil trendsättare som sticker ut i Västerås stora utbud av frisörer. I den alldeles nyrenoverade ljusa lokalen med högt i tak erbjuds ett komplett utbud inom hårvård, naglar, fransförlängning. Men även medicinsk fotvård, och make-up.
Gymnasistgatan 3, Karlskoga
4.7
41 omdömen
Varmt välkommen till min fotvårdsklinik. Här kan du slappna av och få en välgörande behandling och hjälp med dina fotproblem. Om du vill boka en tid efter 18 samt på helgdagar kostar det 100kr mer än vad som står i listade priser. Jag tar inte Actiway friskvård. Varmt välkommen till mig!
Vasavägen 13, Linköping
4.7
115 omdömen
Här kan du boka enstaka tillfällen på de kurser som finns på studion. Du som bokat en hel kurs kan göra om- och avbokningar. Tänk på att alla bokningar debiteras enligt bokningsreglerna, glöm inte att avboka om du får förhinder.
Sankt Larsgatan 21, Linköping, Storg. 29 A Boxholm, Linköping Boxholm
4.9
100 omdömen
Hitta hit: S:t Larsgatan 21, Ingång från gården genom grinden på S:t Larsgatan eller från Badhusgatan. Skyltat Kiropraktorklinik. Boxholm, Ingång från gatan Välkommen!
Noravägen 3, Karlskoga
4.8
18 omdömen
ShenQi Energi & Hälsa erbjuder stärkande aktiviteter för kropp & sinne i rogivande miljö! Din plats för Återhämtning och Kraft! Här tränar Du QIGONG, som inte bara stärker din fysiska kondition utan även din personliga utveckling genom RÖRELSE, ANDNING & MEDVETENHET! En meditation i rörelse. Vill Du hellre bara vila ska Du prova KLANGMEDITATION, en gruppaktivitet där Du ligger nerbäddad på matta medans jag spelar på Tibetanska Klangskålar vars frekvenser stärker kroppens egna självläkande förmåga. Du uppnår en djup vila där kropp och sinne stärks och återhämtas. Vill Du ha en personlig behandling väljer Du SOUNDHEALING-MASSAGE där Du får klangskålarna placerade på kroppen istället, ovanpå dina kläder. Skålarnas olika frekvenser sprider sig som ringar på vattnet ända ner på cellnivå. Har Du drabbats av en idrottsskada eller lider Du av huvudvärk, magproblem eller andra åkommer ska Du prova QI-TERAPI, smärtfri akupunktur utan nålar! Istället används IR-ljus.
Tallbacken 8, Katrineholm
4.8
46 omdömen
Mjuk och individanpassad behandling för att åtgärda och förebygga besvär!
Kungsgatan 19, Malmköping
4.8
21 omdömen
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst healing. Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Västra Svedengatan 7, Linköping
4.8
79 omdömen
Henrik 0705-231980 Vill du ha en tid idag? Ring mig, samma dag går det inte att boka online.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter