Alternativ Medicin Norrköping

Letar du efter alternativ medicin i Norrköping? På TimeCenter kan du boka tid online för alternativ medicin i Norrköping snabbt och enkelt.
Norrköping
Vattengränden 11, Norrköping
4.8
20 omdömen
läs mer på www.kentasp.com - sedan 2004
Sankt Larsgatan 21, Linköping, Storg. 29 A Boxholm, Linköping Boxholm
4.9
69 omdömen
Hitta hit: S:t Larsgatan 21, Ingång från gården genom grinden på S:t Larsgatan eller från Badhusgatan. Skyltat Kiropraktorklinik. Boxholm, Ingång från gatan Välkommen!
Vasavägen 13, Linköping
4.7
57 omdömen
Här kan du boka yoga, meditation och olika behandlingar. Tänk på att alla bokningar debiteras enligt bokningsreglerna, glöm inte att avboka om du får förhinder.
Norra Grev Rosengatan 3, 2tr, Örebro
5.0
2 omdömen
Jag är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har jag också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati. Är i grunden utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 15 år. Intresset för homeopati väcktes 2010 med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra det fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Jag är sekreterare i SHR, Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse. Samt sekreterare i KAMs styrelse.
Kungsgatan 19, Malmköping
4.8
15 omdömen
Medial Vägledning, Angelic Reiki Healing, Jag hjälper Dig hitta "Din väg " och balansen i ditt liv. Jag rensar Ditt hus från energier o andar. Kurser Djurhomeopat och Djurkommunkatör och häst healing. Ring 072240164 el maila reikikallan@hotmail.com för Bokning.
Tallbacken 8, Katrineholm
4.8
33 omdömen
Mjuk och individanpassad behandling för att åtgärda och förebygga besvär!
Västra Svedengatan 7, Linköping
4.9
45 omdömen
Henrik 0705-231980 Vill du ha en tid idag? Ring mig, samma dag går det inte att boka online.

 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter