Uppsala Yogamassage

4.9
203 omdömen
Info covid -19:
Vi följer de råd som folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridning. Boka inte in dig om du tillhör riskgrupp eller känner dig sjuk. Vi kan med kort varsel avboka din behandling om vi själva känner oss sjuka. Stay safe!

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yogapostitioner och andning kombineras. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage är en välgörande behandling som varar länge.

Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder.

Hos oss kan du betala med swish, kort, ActiWay, ePassi eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se
Se hemsida för aktuella erbjudanden!

Varmt välkommen!
/ Rebecca och Elin
OBS! Elin är ledig till september 2021

Boka tid

 • Yogamassage

  • Yogamassage-helkroppsbehandling med olja, 1 timme 15 min

   985 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Yogamassage - överkropp med anstikts och huvudmassage (halv yogamassage), 40 min

   525 kr
   Nyhet - Nu har vi gjort en specialare till dig som suttit i obekväm ställning och jobbat mycket framför datorn, fått problem med nacke, axlar, huvud. Yogamassage - överkropp med huvud & ansiktsmassage

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående massage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   På den här halva Yogamassagen fokuserar vi på din överkropp, rygg, axlar, nacke, bröstkorg. Både liggande och sittande stretching och avslutar med en skön och avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar 40 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Prova - på yogamassage, 25 min

   330 kr
   För dig som är nyfiken på yogamassage. Observera att dett är endast en prova på och kan bara bokas en gång per kund. Yogamassage är alltid är en helkroppsbehandling och en ordinarie bahandling tar 75 minuter. Här får du under 25 minuter ett smakprov på hur en yogamassagebehandling kan gå till med oljemassage på rygg, axlar och nacke och streching både liggande och sittande.
  • Yogamassage partner workshop (privat för 2 personer)

   1 595 kr
   Beröring och närhet är livsviktigt för oss människor.
   I den här privata workshopen för två personer, får du och din partner rå om varandra och förstå hur Yogamassage kan hjälpa er i vardagen mot stress och spänningar.

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med ursprung från Indisk kultur med yoga (andning, stretching) och oljemassage och behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

   Du och din partner kommer under denna två och en halv timmes workshop bli guidade i andning, rörelse och närhet. Ni får uppleva hur det är att både få ge och ta emot beröring. Du som masserar får njuta av att ge villkorslöst och du som tar emot får vara i total avspänning.

   Workshopen ger ett smakprov på yogamassage med fokus på rygg, axlar, nacke huvud och ansikte. Ni kommer att lära er uppvärmning med oljemassage och en fin sekvens med sköna yoga baserade stretchar. En stund att lära känna kroppens behov. Ni turas om att öva de olika teknikerna som ni lär er på varandra. Workshopen avslutas med skön avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter workshopen är förhoppningen att du och din partner kommer att känna er avslappnade och fyllda med ny energi.

   I Yogamassagen är helheten det centrala, att hela kroppen behandlas, så att observera, detta är en workshop där du får lära känna delar av en yogamassage, ett smakprov, en prova på.

   Yogamassage kan ge inspiration till att börja förstå och lära känna sin kropp bättre och börja med yoga eller annan motion och träning. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm.

   Du får en flaska med sesamolja att ta med dig hem.

   -Privat workshop för två deltagare
   -Gör och lär, praktisk workshop
   -Inga förkunskaper krävs
   -Lär dig förstå din partners behov
   -En fin sekvens yoga baserade stretchar
   -Bli inspirerad till att ta hand om varandra
   -Skön avslappnande huvud och ansiktsmassage
 • Indisk huvud och ansiktsmassage

  • Indisk huvud och ansiktsmassage, 45 min

   625 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor
 • Japansk Akupunktur

  • Japansk Akupunktur, Moxa och Koppning

   750 kr
   Smärtfri Japansk akupunktur med koppning och moxa.

   Behandlingen kan ta mellan 30 och 90 minuter beroende på vad din kropp behöver. Priset är detsamma per behandling oavsett den tid som behövs.

   Jag avnänder mig av en Teishin-nål av guld eller silver.

   Under behandlingarna använder jag ibland även moxa. Moxa (gråbo) är en torkat ört som kan användas för sig eller i kombination med akupunktur. Det är en form av värmebehandling där värmen leds djupt ner i kroppen.
   Genom moxabehandlingar kan man värma meridianerna, skingra kyla och fukt samt cirkulera blod och qi.

   Jag behandlar bl.a. följande besvär

   Stress
   Utmattning
   Sömnsvårighet
   Oro/ångest
   Depression
   Smärta
   Huvudvärk/migrän
   Menstruationsbesvär
   Matsmältningsbesvär
   Allergier

Om oss

Elin Ferrari

Yogamassageterapeut
Yogalärare

Elin är just nu ledig och kommer åter i september 2021

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introkurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt! Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila.
Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik.

Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassageterapeut Axelsons Gymnastiska Institut. 2020
 • Certifierad yogalärare Multistyle Axelsons Gymnastiska Institut. 2015-2016
 • Taktipro Grund och Taktipro Påbyggnad, lärare Siv Ardeby: utvecklare av orginalmetoden taktil massage. 2015
 • Indisk huvud- och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2016

Rebecca Liljefors

Yogamassör och grundare av Uppsala Yogamassage.

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 var jag färdig Yogamassör och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman. 2018
 • Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2018
 • Påbyggnadsutbilding i Yogamassage, lärare Vandana Jain och Johan Westman. 2019

Tobias Bäckman

Levias Akupunktur; Tobias Bäckman är gäst hos oss på tisdagar fram till hösten
Så här berättar han om sig:

Jag kom i kontakt med akupunktur som behandlingsform första gången under sommaren 2005. Den sommaren hade jag plötsligt förlorat mitt färgseende och med hjälp av akupunkturen fick jag åter tillbaka färgerna. Efter det tog mitt intresse för akupunktur fart. Vid den tiden arbetade jag som undersköterska i Östersund och då lite senare flyttade jag till Stockholm för att studera akupunktur vid Akupunkturakademin.

Där under utbildningen fick jag genom en av mina lärare upp ögonen för den nållösa och smärtfria japanska akupunktur som jag använder mig av idag.​

Leivas akupunktur använder enakupressurliknande akupunktur där nålen inte penetrerar huden utan endast hålls mot huden.
Nålarna som används är av guld och silver och heter Teishin.
Metoden är helt smärtfri och lämpar sig bra för de som känner obehag inför nålar. Metoden passar även bra för personer som är känsliga, har nedsatt immunförsvar samt lider av depression och ångest.

Denna japanska metod har varit etablerad sedan1600-talet.
Jag följer dr Bears lära.
Leivas Akupunktur är den enda akupunkturmottagning i Sverige som använder denna unika stil.
Läs mer om Levias Akupunktur: https://www.leivasakupunktur.com/

Utbildning

 • NIA "Non Invasive Acupuncture", Jogi Karpinski, 2020
 • Japansk akupunktur system, Dr Bear, 2019
 • Japansk akupunktur study group med David Toone 2019 och framåt
 • Akupunktur Akademin, 2014-2017
 • Clinical & Practical Moxibustion Course, Suzanne Robidoux, 2017
 • Japansk Study group med Taizan Meguro, 2017
 • Mat som Medicin, Peter Torssell, 2016
 • Japansk Study group, Sven Holm 2016 och framåt.
 • Avancerad Puls diagnostik, Peter Torssell, 2015
Elin Ferrari
Rebecca Liljefors
Tobias Bäckman

Omdömen

4.9
203 omdömen
15 maj 2021
Härlig energi i lokalen, djupgående och avslappnande yogamassage. Rekommenderas!
Anne W
24 apr 2021
Lugnt och behagligt
Sabina S
23 apr 2021
Trevligt och ombonat. Fint bemötande.
Helen S
14 apr 2021
Det här är verkligen något jag kan rekommendera att gå på! Lokalen, Rebecca och behandlingen var super!
Marie S
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:38
Hej Marie! Så glad jag blir, tack för att du delar din upplevelse och fina omdöme. Så skönt att veta att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka, vänligen Rebecca
13 apr 2021
Välkomnande bemötande och bra massage.
Sofie B
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:39
Tack för ditt fantastisk fina omdöme Sofie, ha det fint! Vänligen Rebecca
10 apr 2021
Mycket bra jag är väldigt nöjda
Hewan Y
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:39
Så tacksam att du är nöjd Hewan, fint att få hjälpa dig! Vi ses snart igen, vänligen Rebecca
8 apr 2021
På ett varmt fast sätt guidades kroppen till en mjukare form. Kan varmt rekommendera Uppsala yogamassage.
Boel S
23 mar 2021
Väldigt skön massage med stretchning som gör gott för kroppen. Man ligger på en skön värmemadrass så kroppen slappnar av. Rebecca är kunnig och mycket trevlig person som hela tiden tar hänsyn till hur du som kund känner och mår under behandlingen. Kan varmt rekommendera yogamassage.
Satu V
26 feb 2021
Mycket väl bemött, och härlig avslappnande behandling.
Maria S
26 feb 2021
Behagligt och välgörande.
Elisabeth P
30 jan 2021
Proffsigt och värd
Anna M
22 jan 2021
En sådan fantastisk behandling jag fick av Rebecca! Den kändes kraftfull, skön, inkännande, mjuk och stundtals lite smärtsam, allt på en gång. Gick därifrån totalt avslappnad och samtidigt energifylld. Tack! Jag återkommer.
Annelie J
21 jan 2021
En ny härlig erfarenhet, det kändes skönt i hela kroppen efteråt
Karin A
18 jan 2021
Kändes bra! Kommer att fortsätta fler gånger!
Anita G
16 jan 2021
Jättebra!
Anna H
15 jan 2021
Rebecca är lugn och trygg och en underbar massör, hon vet precis när hon ska vara mjuk och när det behövs mer kraft. Kroppen blir helt genomarbetad och jag går från massagen varm, mjuk och lätt i kroppen.
Kari U
14 jan 2021
Fantastiskt Tack Rebecka
Lili M
17 dec 2020
Kändes som jag svävade på moln när jag gick därifrån . Kände mig lättare
Annika K
Svar från Uppsala Yogamassage: 7 jan 19:15
Vi är så glada för att du berättar om din känsla efter behandlingen, tusen tack! Vänligen Rebecca
12 dec 2020
Fantastiskt!
Susanne G
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:12
Härligt Susanne, det gläder mig att du tyckte om Yogamassagen, så tacksam för dina ord. Vänligen Rebecca
12 dec 2020
Lyhörd terapeut som verkligen bryr sig om sina kunder, ger tips och råd. Lugn miljö, trevlig lokal. Rekommenderar 100%
Eli D
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:13
Underbart Eli, så glad att du hade en fin upplevelse. Dina ord värmer rakt in i hjärtat. Tack! Varma hälsningar Rebecca
11 dec 2020
Fantastiskt ! Bästa behandlingen någonsin!
Annika S
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:20
Hej Annika! Otroligt, tänk att just jag fick ge dig den bästa behandlingen ...någonsin :-) Tack för dina fina ord. / Rebecca
8 dec 2020
Kände mig väl omhändertagen, och fick en djup, avslappnande och stretcha de massage. Rekommenderas varmt.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 8 dec 2020 21:01
Det värmer mig att du fick en fin upplevelse, tack för dina ord! / Rebecca
7 dec 2020
Kan starkt rekommendera kombinationen massage och stretching i en mycket trygg och avkopplande miljö. Jag upplever Elin som mycket kunnig, lyhörd och professionell.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 10 dec 2020 17:57
Tusen tack för fina ord! Jag är så glad att du tyckte om yogamassagen och att du kände dig trygg och avkopplad. /Elin
2 dec 2020
Varmt och underbart. Skön stretching och bra massage. Kommer gärna tillbaka.
Annika S
1 dec 2020
Professionella och mycket kunniga. Känns mycket tryggt. Rekommenderas varmt.
Namo R
11 nov 2020
Det bästa massagen jag har fått hittills.En underbar upplevelse där man får både skön massage och avslappnande yoga pass (så upplevde jag det). Tack Elin. Du är så duktig. Rekommenderar varmt
Monika P
Svar från Uppsala Yogamassage: 10 dec 2020 17:58
Tack Monika för det otroligt fina omdömet! Det gör mig glad och stolt över att kunna erbjuda en behandling som gör skillnad. Stort tack! /Elin
19 okt 2020
Mycket avslappnande. Trevligt bemötande och fina lokaler.
Verifierad kund
15 okt 2020
Underbart välgörande och avkopplande!
Verifierad kund
24 sep 2020
Fantastisk. Det hjälpte mig och lindrade min smärta. Jag kommer att återvända.
Patrik Ö
23 sep 2020
Salongen var superfin och man kände sig avslappnad. Massagen var fantastisk;känner mig som ny. Kommer varmt rekommendera till bekanta.
Gun E
Massage Uppsala > Uppsala Yogamassage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter