Uppsala Yogamassage

4.9
236 omdömen
Obs ny adress: Botanika, Skolgatan 45. Välkommen!

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yoga-positioner och andning kombineras. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage är en välgörande behandling som varar länge.

Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder.

Hos oss kan du betala med swish, kort, ActiWay, ePassi eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se
Se hemsida för aktuella erbjudanden!

Varmt välkommen!
/ Rebecca och Elin
OBS! Ny adress: Botanika, Skolgatan 45 Uppsala

Boka tid

 • Yogamassage

  • Yogamassage-helkroppsbehandling med olja

   985 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Yogamassage - överkropp med anstikts och huvudmassage (halv yogamassage)

   525 kr
   Nu har vi gjort en specialare till dig som suttit i obekväm ställning och jobbat mycket framför datorn, fått problem med nacke, axlar, huvud. Yogamassage - överkropp med huvud & ansiktsmassage

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående massage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   På den här halva Yogamassagen fokuserar vi på din överkropp, rygg, axlar, nacke, bröstkorg. Både liggande och sittande stretching och avslutar med en skön och avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar 40 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Prova - på yogamassage

   330 kr
   För dig som är nyfiken på yogamassage. Observera att dett är endast en prova på och kan bara bokas en gång per kund. Yogamassage är alltid är en helkroppsbehandling och en ordinarie bahandling tar 75 minuter. Här får du under 25 minuter ett smakprov på hur en yogamassagebehandling kan gå till med oljemassage på rygg, axlar och nacke och streching både liggande och sittande.
  • Yogamassage partner workshop (privat för 2 personer)

   1 595 kr
   Beröring och närhet är livsviktigt för oss människor.
   I den här privata workshopen för två personer, får du och din partner rå om varandra och förstå hur Yogamassage kan hjälpa er i vardagen mot stress och spänningar.

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med ursprung från Indisk kultur med yoga (andning, stretching) och oljemassage och behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

   Du och din partner kommer under denna två och en halv timmes workshop bli guidade i andning, rörelse och närhet. Ni får uppleva hur det är att både få ge och ta emot beröring. Du som masserar får njuta av att ge villkorslöst och du som tar emot får vara i total avspänning.

   Workshopen ger ett smakprov på yogamassage med fokus på rygg, axlar, nacke huvud och ansikte. Ni kommer att lära er uppvärmning med oljemassage och en fin sekvens med sköna yoga baserade stretchar. En stund att lära känna kroppens behov. Ni turas om att öva de olika teknikerna som ni lär er på varandra. Workshopen avslutas med skön avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter workshopen är förhoppningen att du och din partner kommer att känna er avslappnade och fyllda med ny energi.

   I Yogamassagen är helheten det centrala, att hela kroppen behandlas, så att observera, detta är en workshop där du får lära känna delar av en yogamassage, ett smakprov, en prova på.

   Yogamassage kan ge inspiration till att börja förstå och lära känna sin kropp bättre och börja med yoga eller annan motion och träning. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm.

   Du får en flaska med sesamolja att ta med dig hem.

   -Privat workshop för två deltagare
   -Gör och lär, praktisk workshop
   -Inga förkunskaper krävs
   -Lär dig förstå din partners behov
   -En fin sekvens yoga baserade stretchar
   -Bli inspirerad till att ta hand om varandra
   -Skön avslappnande huvud och ansiktsmassage
 • Huvud, ansikte och käkled

  • Indisk huvud och ansiktsmassage

   625 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor
  • Käkledsbehandling + huvud och ansiktsmassage

   790 kr
   Käkleds-behandling + huvud och ansiktsmassage

   Lider du av besvär som smärta eller ömhet i käken och har svårt att gapa, testa om du får in tre fingrar i munnen? Har du huvudvärk eller kanske smärta i nacke och axlar? Då kanske en käkleds-behandling kan minska smärtan i käkmusklerna och öka rörligheten i käkleden. En behandling av käkleden kan även ha positiv verkan för övriga kroppen tex. rörligheten i höfterna.

   Behandlingen följer en struktur, samma behandling oavsett problem och orsak.

   Jag känner igenom käkledens muskler och behandlar genom olika rörelser, grepp, tryck och stretching på utsidan av käkarna, sen fortsätter jag behandlingen inuti i munnen - det kan kännas obehagligt och göra lite ont men är nödvändigt för att komma åt alla muskler i käkleden om det behövs.

   Behandlingen går ut på att du ska kunna slappna av i käken och för extra avslappning avslutas den med huvud och ansiktsmassage.

   Under behandlingen använder jag munskydd och handskar när när jag går in i munnen.

Om oss

1. Rebecca Liljefors

Yogamassör och grundare av Uppsala Yogamassage.

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 var jag färdig Yogamassör och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Käkledsbehandling, Axelsons Gymnastiska institut, 2021
 • Gravity Yoga Instruktör, YB Yoga teachers collage, Lucas Rockwood, 2021
 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman. 2018
 • Påbyggnadsutbilding i Yogamassage, lärare Vandana Jain och Johan Westman. 2019
 • Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2018

2. Elin Ferrari

Yogamassageterapeut
Yogalärare

Elin är just nu ledig och kommer åter till våren 2022

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introkurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt! Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila.
Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik.

Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassageterapeut Axelsons Gymnastiska Institut. 2020
 • Certifierad yogalärare Multistyle Axelsons Gymnastiska Institut. 2015-2016
 • Taktipro Grund och Taktipro Påbyggnad, lärare Siv Ardeby: utvecklare av orginalmetoden taktil massage. 2015
 • Indisk huvud- och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2016
1. Rebecca Liljefors
2. Elin Ferrari

Omdömen

4.9
236 omdömen
17 okt 2021
Varmt välkomnande! Väl genomskriden behandling med närvaro och engagemang.
Åsa J
17 okt 2021
Bästa massagebehandlingen någonsin! Jag fick käkledsbehandling med huvud- och ansiktsmassage och det var helt fantastiskt! Så skönt och välbehövligt. Jag har inte tänkt eller känt så mycket innan på att jag är spänd i käken men efter behandlingen märkte jag en så stor skillnad. Jag blev helt avslappnad i käken och insåg först då att jag vanligtvis biter och pressar ihop käkleden i princip hela tiden. Nu är jag medveten om och när jag pressar tänderna. Den efterföljande ansiktsmassagen var så avkopplande och energigivande. Tack Rebecca!
Ulrica K
8 okt 2021
Superbra!
Maria L
3 okt 2021
Mycket befriande och välgörande!
Ingmarie W
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 10:00
Tack för fint omdöme Mimmi, och vackert att du känner så. Behåll den känslan länge nu. Varma hälsningar Rebecca
2 okt 2021
Fantastisk!
Marianne L
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:58
Underbart att du kom, tack för omdöme! Vänligen Rebecca
1 okt 2021
Härlig avkopplande stund med både massage och stretch. Kände mig lugn hela kvällen efteråt:)
Nina P
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:56
Underbart att höra, tack för fina omdömet, hoppas lugnet satt i länge. Varma hälsningar Rebecca
29 sep 2021
Väldigt mysigt att få komma till det nya stället på Botanika med varmt välkomnande. Massagen är fantastisk. Rekommenderas!
Ylva L
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:55
Tack syrran, vad glad jag är att du tycker att yogamassage är fantastisk, för ja det är den- just att behandla hela kroppen är det som gör den så speciell och välgörande. Kram Rebecca
28 sep 2021
Väldigt trevligt och avslappnande. Testade prova-på behandlingen och besöker gärna flera gånger.
Lucy K
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:52
Härligt att höra Lucy, du är varmt välkommen tillbaka. Tack för fint omdöme. Vänligen Rebecca
24 sep 2021
Den bästa behandlingen jag någonsin fått. Det var många år sen jag kände mig så otroligt avslappnad. Kommer absolut komma igen!!
Sanna F
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:52
Wow, är det sant. Jag är oerhört tacksam kunna få hjälpa till, jag tror på den här kombinationen av käkledsbehandling och sen efterföljande huvud och ansiktsmassage. Så glad att kunna hjälpa och du är varmt välkommen tillbaka. Vänligen Rebecca
23 sep 2021
Underbart, rekommenderar verkligen! Är mer rörlig och har mindre ont efteråt.
Jenny B
Svar från Uppsala Yogamassage: 4 okt 09:49
Så glad jag blir att du har fått hjälp, tusen tack för det fina omdömet! Varma hälsningar Rebecca
20 sep 2021
Rogivande fantastisk behandling. Rebecca har magiska händer och hon är alltid inlyssnande och supertrevlig. Mår som en prinsessa nu!
Susanna W
Svar från Uppsala Yogamassage: 21 sep 08:43
Härligt att du tyckte om behandlingen, käkledsbehandling är ju inte precis behaglig men huvudmassagen efteråt. Tack för ditt fina omdöme prinsessan Susanna!
20 sep 2021
Väldigt bra massage och avslappnat!
Cassandra A
Svar från Uppsala Yogamassage: 21 sep 08:44
Jag är så glad och tacksam att du tyckte om behandlingen. Tack för ditt fina omdöme. Varma hälsningar Rebecca
20 sep 2021
Som alltid trevligt bemötande och behandling/massage utan stress. Ny lokal men samma goda innehåll.
Stefan W
Svar från Uppsala Yogamassage: 21 sep 08:46
Stefan, tack, och du är en fantastisk stammis!
15 jun 2021
Spännande med käkbehandling, kan lossa spänningar man knappt visste att man hade :)
Verifierad kund
2 jun 2021
För mig var det en underbar upplevelse. Det var precis vad jag behövde. Just det här lugnet och att bli så fint och respektfullt bemött. Känns så professionellt dessutom. Jsg kommer tillbaka i höst gör nu behandling har jag bestämt!
Karin S
29 maj 2021
Avslappnande och välgörande massage för kropp och själ. Rebecca var inkännande och tog hänsyn och anpassade behandlingen till min onda axel. Jag har redan bokat in mig för en ny tid!
Paolina C
24 maj 2021
Personligt, proffesionellt och tryggt!
Miika W
21 maj 2021
En otroligt bra behandling fick jag idag.
Cattis H
20 maj 2021
Toppen service, mysig salong, mkt trevlig personal. Bra yogamassage som hade bra effekt på min trötta kropp.
Verifierad kund
17 maj 2021
Mycket bra! Trevlig miljö och bemötande! Kan verkligen rekommenderas.
Verifierad kund
15 maj 2021
Härlig energi i lokalen, djupgående och avslappnande yogamassage. Rekommenderas!
Anne W
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 maj 21:30
Hej Anna, vad fint att du hade en bra upplevelse och tack för att du rekommenderar oss, vänligen Rebecca
24 apr 2021
Lugnt och behagligt
Sabina S
23 apr 2021
Trevligt och ombonat. Fint bemötande.
Helen S
14 apr 2021
Det här är verkligen något jag kan rekommendera att gå på! Lokalen, Rebecca och behandlingen var super!
Marie S
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:38
Hej Marie! Så glad jag blir, tack för att du delar din upplevelse och fina omdöme. Så skönt att veta att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka, vänligen Rebecca
13 apr 2021
Välkomnande bemötande och bra massage.
Sofie B
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:39
Tack för ditt fantastisk fina omdöme Sofie, ha det fint! Vänligen Rebecca
10 apr 2021
Mycket bra jag är väldigt nöjda
Hewan Y
Svar från Uppsala Yogamassage: 16 apr 14:39
Så tacksam att du är nöjd Hewan, fint att få hjälpa dig! Vi ses snart igen, vänligen Rebecca
8 apr 2021
På ett varmt fast sätt guidades kroppen till en mjukare form. Kan varmt rekommendera Uppsala yogamassage.
Boel S
23 mar 2021
Väldigt skön massage med stretchning som gör gott för kroppen. Man ligger på en skön värmemadrass så kroppen slappnar av. Rebecca är kunnig och mycket trevlig person som hela tiden tar hänsyn till hur du som kund känner och mår under behandlingen. Kan varmt rekommendera yogamassage.
Satu V
26 feb 2021
Mycket väl bemött, och härlig avslappnande behandling.
Maria S
26 feb 2021
Behagligt och välgörande.
Elisabeth P
Massage Uppsala > Uppsala Yogamassage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter