Uppsala Yogamassage

Yogamassage är en behandlingsmetod som kombinerar det bästa av två världar från Indisk tradition-djup oljemassage och yoga.

I samma lokal finns även:
Aicha Vitalis-lymfmassage o spabeh.
Livsenerqi-Soundheling o Qigong

Yogamassage passar dig som har behov av att mjuka upp din kropp och bli mer rörlig, flexibel och vill ha välgörande behandlign som varar länge. Yogamassage gör skillnad för din kropp.

Yogamassage är helkroppsbehandling med sesamolja, jag masserar med både händer och fötter och anpassar trycket efter ditt behov. Massagen avslutas med avslappnande ansiktes och huvudmassage.

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandlingsform där massage, yoga baserad stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

Yogamassage motverkar bland annat rygg och nackproblem, besvär från skuldror, stress och sömnproblem.

Varmt välkommen!
/ Rebecca

Boka tid

 • Yogamassage

  • Yogamassage-helkroppsbehandling med olja

   825 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Prova-på yogamassage

   400 kr
   För dig som är nyfiken på yogamassage. Observera att dett är endast en prova på och kan bara bokas en gång per kund. Yogamassage är alltid är en helkroppsbehandling och en ordinarie bahandling tar 75 minuter. Här får du under 30 minuter ett smakprov på hur en yogamassagebehandling kan gå till med oljemassage på rygg, axlar och nacke och streching både liggande och sittande.
 • Indisk huvud och ansiktsmassage

  • Indisk huvud och ansiktsmassage

   550 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor
 • Samtal för personlig utveckling

  • RePULSE

   1 000 kr
   Kbt-inriktad handledning i samtal för dig som vill ha hjälp till förändring. Metoden bygger på ett kognitivt synsätt där du får strategier och träna att hantera dina impulser på ett nytt sätt. Den är uppbyggd utifrån en triad med de tre hörnstenarna TANKE, KÄNSLA och BETEENDE. https://www.aichavitalis.com/handledning-repulse/
 • Soundhealing

  • Soundhealingterapi

   850 kr
   Soundhealing är en behandling som genom ljud och vibrationer ger en krafig avlsappning och djup meditation. Behanlingen går till så att du ligger ner på en madrass fullt påklädd. Jag använder stämgafflar och tibetanska skålar dirkt på eller brevid din kropp.

   När vibrationerna går djupt in in i kroppen släpper blockeringar, fritt flöde skapas och gamla kroppsminnen, både fysiska och psyikska, släpper.

   Efter behandlingen kännder du dig lätt, avslappnad, mjuk och som pånyttfödd.

   Jag änvänder även olika trummor, indianflöjt, min röst och andra ljudeffekter beroende på din individuella behandling. Urbefolkingar har i alla tider använt sig av instrument för att få vibrationer att arbeta i kroppen.
 • Gruppbokningar

  • Qigong klass

   Qigong/Meditation
   När vi tränar qigong släpper vi allt som är runt omkring oss, slappnar av, andas rätt och gör mjuka långsamma rörelser.
   Flödet i våra organ och i hela kroppen kommer igång.
   Kroppens självläkningsprosess startar.

Om oss

Britt-Marie Sannegård

Jag har alltid älskat möten med människor. Vi bär på en skatt av erfareheter som vi kan dela med våra systrar och bröder. En del kroppsminnen är positiva andra inte.
Men om vi kan omfamna allt, acceptera och älska det, då släpper de som vi inte ska ha kvar. Bara det som gynnar och hjälper oss att bli dem vi är ämnade att vara, stannar kvar.
Allt detta handlar om att öppna sitt hjärta, När vi gör det kan mirakler ske ...

Vid qigongträning blir du fullständigt närvarande, medveten och avslappnad, kroppens självläkningsprocess sätter då igång. Liknande saker händer vid de flesta av mina behandlingsmetoder. Vi är alla olika individer och behöver därför olika tillvägagågssätt.

Det gäller att hitta det som passar dig och som får ditt hjärta att sjunga.
Slappna av, andas, bli medveten om din kropp och dina känslor, känn livet i dig.

Jag erbjuder många olika kurser och behandlingsmetoder, soundhealingterapi, taoistisk energimassage, kinesisk medicin -qigong, qiterapi, gudinnecirklar, dansmeditationer, CBD olja, Young Livings essentiella oljor, livs-hälsokonsultation.

Utbildning

 • 2004 Reiki initiering 1
 • 2005-2011Qigonglärare nivå 1 och 2
 • 2005-2014 Mediumutveckling/Transmedium
 • 2006 Meditationsinstruktör
 • 2006 Qiterapeut
 • 2006 Otosan Öronvård
 • 2007 Gua Sha TKM
 • 2008 Hälsokonsult
 • 2010 Munay-Ki initiering
 • 2012 Taoistisk Energimassage 1&2
 • 2013 Tao Tantra Facilitator&Qigong
 • Instructor
 • 2016 Nustas Karpay/Shamanska Gudinne
 • Initieringar
 • 2017 Tantrisk Gudinnekurs
 • 2018 Internationel Sound Healer Therapist

Johanna Kylin

Jag driver Aicha Vitalis som betyder levande frisk och livskraftig. Eftersom min övertygelse är att måendet kan påverkas kroppsligt, själsligt och tankemässigt har mitt företag fått flera inriktningar. Utbudet är som ”Sju sorters kakor” för att må bra 🙂 – det finns något för alla smaker! Jag finns på Uppsala Yogamassage studio några kvällar. Andra tider kan du få hembesök. Kontakta mig gärna för mer information, 070-699 62 47, eller gå in på www.aichavitalis.com

Utbildning

 • Jag är utbildad på Axelssons i Stockholm och diplomerad i friskvårdsmassage, ansiktsmassage, lymfmassage och SPA-terapeut med kunskaper om hot stone massage, avslappnande spa-massage, ansiktsbehandling och kroppsinpackningar.
 • Jag är utbildad i metoden rePULSE® och har arbetat med handledningsmaterialet sedan 2013.

Rebecca Liljefors

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 startade jag eget företag och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman.
 • Kurs i Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain
Britt‑Marie Sannegård
Johanna Kylin
Rebecca Liljefors
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter