Uppsala Yogamassage

4.9
88 omdömen
Extra info med tanke på rådande oro för smitta av Coronavirus convid-19:
Vi följer de råd som folkhälsomyndigheten ger för att stoppa smittspridningen för att skydda dig.

Boka inte in dig om du känner dig sjuk. Du kan boka av med kort varsel utan avgift för uteblivet besök.

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yogapostitioner och andning kombineras. Stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage gör skillnad för din hälsa.

Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder.

Hos oss kan du betala med swish, kort, actiway eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se

Varmt välkommen!
/ Rebecca och Elin

Boka tid

 • Yogamassage

  • Yogamassage-helkroppsbehandling med olja

   865 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.

   Klippkort: Vid betalning av en seriebahandlingar, minst tre, får du 10% rabatt.
  • Prova-på yogamassage

   300 kr
   För dig som är nyfiken på yogamassage. Observera att dett är endast en prova på och kan bara bokas en gång per kund. Yogamassage är alltid är en helkroppsbehandling och en ordinarie bahandling tar 75 minuter. Här får du under 25 minuter ett smakprov på hur en yogamassagebehandling kan gå till med oljemassage på rygg, axlar och nacke och streching både liggande och sittande.
  • Yogamassage Elevbehandling

   600 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition.

   Elin är under utbildning till Yogamassageterapeut och ger fram till utbildningens slut 26/4-20 elevbehandlingar i yogamassage.

   Yogamassage är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Yogamassage partner workshop (privat för 2 personer)

   1 595 kr
   Beröring och närhet är livsviktigt för oss människor.
   I den här privata workshopen för två personer, får du och din partner rå om varandra och förstå hur Yogamassage kan hjälpa er i vardagen mot stress och spänningar.

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med ursprung från Indisk kultur med yoga (andning, stretching) och oljemassage och behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

   Du och din partner kommer under denna två och en halv timmes workshop bli guidade i andning, rörelse och närhet. Ni får uppleva hur det är att både få ge och ta emot beröring. Du som masserar får njuta av att ge villkorslöst och du som tar emot får vara i total avspänning.

   Workshopen ger ett smakprov på yogamassage med fokus på rygg, axlar, nacke huvud och ansikte. Ni kommer att lära er uppvärmning med oljemassage och en fin sekvens med sköna yoga baserade stretchar. En stund att lära känna kroppens behov. Ni turas om att öva de olika teknikerna som ni lär er på varandra. Workshopen avslutas med skön avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter workshopen är förhoppningen att du och din partner kommer att känna er avslappnade och fyllda med ny energi.

   I Yogamassagen är helheten det centrala, att hela kroppen behandlas, så att observera, detta är en workshop där du får lära känna delar av en yogamassage, ett smakprov, en prova på.

   Yogamassage kan ge inspiration till att börja förstå och lära känna sin kropp bättre och börja med yoga eller annan motion och träning. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm.

   Du får en flaska med sesamolja att ta med dig hem.

   -Privat workshop för två deltagare
   -Gör och lär, praktisk workshop
   -Inga förkunskaper krävs
   -Lär dig förstå din partners behov
   -En fin sekvens yoga baserade stretchar
   -Bli inspirerad till att ta hand om varandra
   -Skön avslappnande huvud och ansiktsmassage
 • Indisk huvud och ansiktsmassage

  • Indisk huvud och ansiktsmassage, 45 min

   550 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor

Om oss

Elin Ferrari

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introkurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt! Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila.
Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik.

Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.

Utbildning

 • Certifierad yogalärare - multistyle - Axelsons 2015-2016
 • Indisk huvud- och ansiktsmassage 2016 lärare Vandana Jain
 • Under utbildning till Yogamassageterapeut Axelsons färdig april 2020

Rebecca Liljefors

Grundare av Uppsala Yogamassage.

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 var jag färdig Yogamassör och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman. 2018
 • Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2018
 • Påbyggnadsutbilding i Yogamassage Vandana Jain och Johan Westman. 2019
Elin Ferrari
Rebecca Liljefors

Omdömen

4.9
88 omdömen
23 mar 2020
Fantastiskt bemötande och mycket proffessionalitet. En underbar helkroppsbehandling! Kan rekommenderas för alla!
Rikard F
23 mar 2020
Fint ställe och hon som hade mig var riktigt bra. Inkännande, trevlig och proffsig. Hon kändes kunnig och säker och var inte rädd för att ta i. Jag är tacksam!
Alicia A
15 mar 2020
Det absolut bästa jag varit med om för både kropp och själ. I en lung, trygg miljö underbart bemötande av en lyhörd och proffsig Elin Ferrari. Behandlingen va över förväntan och lämnade hela kroppen i harmoni, likt en dusch spolades både värk, stress, oro och spänningar bort och byttes ut mot en euforisk känsla och jag blev säkert 5 cm längre. Rekommenderar yogamassage till alla, och jag anser att det borde var en obligatorisk behandlingsmetod psykisk ohälsa.
Maria W
12 mar 2020
Jag är supernöjd. Har redan bokat till nästa vecka. Kan 100% rekommendera.
Melissa N
6 mar 2020
Jättehärlig yogamassage! Jag kan verkligen rekommendera att gå på yogamassage hos Rebecca. Hon är toppen!
Marie A
4 mar 2020
Faktiskt skön upplevelse, med en mkt trevlig massör och väldigt rogivande atmosfär! Precis vad man behöver i dessa stress tider
Viviana M
25 feb 2020
Rebecca är väldigt duktig och trevlig
Nova D
3 feb 2020
Grymt, fler besök kommer ske.
Evin S
25 jan 2020
It was a nice experience for the head and neck massage. Rebecca was super nice and very welcoming. Must recommended !
Bhavna R
22 jan 2020
Fantastiskt skönt och mycket trevligt bemötande
Berit L
19 jan 2020
Väldigt skön behandling känner mig som ny i kroppen. Rebecca är verkligen skicklig :)
Sofia L
18 jan 2020
Välgörande både för kropp och själ. Rekommenderas varmt!
Kristina F
13 jan 2020
Fint bemötande, lugn atmosfär. Kände mig bättre i skulderbladen bara efter denna provgång på 25minuter. Underbart!
Elina N
8 jan 2020
Gudomlig
Roni D
27 dec 2019
Jättebra massage med stretch o andning
Lars P
26 dec 2019
Bästa massagen jag fått i hela mitt liv!
Jeannette E
17 dec 2019
Fantastisk skönt. Avspänd men pigg i kroppen efteråt. Trevligt bemötande
Elina J
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:11
Hej Elina! Tack för fint omdöme och härligt att du känner dig bra i kroppen. Vänligen Rebecca
17 dec 2019
Trevlig miljö och fint bemötande . Fantastiskt skönt var det också:)
Anne-Charlotte E
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:07
Vad härligt att du tyckte om Yogamassage, tackar för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka. Vänligen Rebecca
17 dec 2019
Väldigt avslappnande och professionellt
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:06
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
12 dec 2019
Fantastiskt bra!
Roger P
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:06
Härligt att du tyckte om Yogamassagen, skönt att höra. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
10 dec 2019
Kunning och med ett trevligt bemötande
Christina J
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:06
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
4 dec 2019
Det var toppen!
Gunhild H
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:05
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tack för omdöme. Vänligen Rebecca
3 dec 2019
Det var utmärkt idag! Utrolig snäll!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:05
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
23 nov 2019
Underbart!
Disa H
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:04
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
22 nov 2019
Skönt som f-n. Massage av armar och öron var otroligt skönt. Samt all stretching. Tummen upp.
Leif R
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:04
Tackar! Vänligen Rebecca
21 okt 2019
Mycket trevligt bemötande och bra service samt tydlighet... Upplägget med massage och stretch känns helrätt ... Saknade i mitt fall en mer djupgående behandling på de områden som var i behov av detta .. Känsla av att behandlingsmönstret var förbestämt ...- Kan förvisso även vara så att jag behövde fler behandlingar ..! Testar nog igen
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:02
Hej! Du har helt rätt, första behandlingen är utifrån en grundstruktur som är till för att vi ska lära känna din kropp och du ska förstå hur en Yogamassage går till, variationer kan så klart förekomma efter behov. I efterföljande behandlingar anpassas stretchar efter behov och hela kroppen behandlas alltid. Tack för fint omdöme och välkommen. / Rebecca
5 okt 2019
Allt var bara helt underbart!
Karin S
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:04
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
3 okt 2019
Är jättenöjd med mitt besök. Jag kände mig lättare både mentalt och fysiskt när jag gick därifrån! Behandlingens utformning och det varma bemötandet får mig definitivt att vilja komma tillbaka.
Isabelle P
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:04
Härligt att du tyckte om Yogamassagen. Tackar för fint omdöme, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
28 sep 2019
Trevlig, professionel och omtänksam terapeft, tack!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 18 dec 2019 18:03
Tack för fint omdöme, vi hälsar dig så varmt välkommen tillbaka! Vänligen Rebecca
25 sep 2019
My first time experience which was excellent! Rebecca is great, highly recommendable!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 28 sep 2019 08:38
Thank you so much, I am so happy you had a great experience. / R
10 sep 2019
Alla borde testa denna massage, Rebecca får en att koppla av helt och hållet och kroppen blir pigg efteråt/Rosie
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:05
Hej Rosie! Fint att höra att du fick energi av Yogamassgen. Tack från mig, Rebecca
8 sep 2019
Topp, varmt, välkomnande
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:03
Underbart att du är nöjd, det gläder mig. Tack. / Rebecca
5 sep 2019
Skön och behaglig. Tack
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:03
Det gläder mig att du tyckte om Yogamassagen. /Rebecca
5 sep 2019
Underbar
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:01
Härligt, tack! / Rebecca
28 aug 2019
Jättebra för mig, Hjälper mig att hjälpa mig själv! Tack Rebecka
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:00
Tusen tack, vad fint att du känner att det är till hjälp för dig med Yogamassage. / Rebecca
19 aug 2019
Som alltid - härligt och välgörande av professionell yogamassör!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 22:00
Härligt, tack! / Rebecca
15 aug 2019
Lugnt och professionellt bemötande . Effektiv behandling.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 24 sep 2019 21:59
Tack för ditt förtroende och ditt fina omdöme/ Rebecca
30 jul 2019
Galet härlig massage!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:18
Härligt att du gillade Yogamassage! / Rebecca
21 jul 2019
Yogamassagen var superhärlig! Gick därifrån väldigt rofylld. Mysigt ställe.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:19
Härligt att höra att du fick en fin upplevelse. / Rebecca
16 jul 2019
Lugn och trevlig miljö. Härlig behandling!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:20
Tack för ditt fina omdöme. / Rebecca
15 jul 2019
Mycket bra
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:21
Vad glada vi blir att du tyckte om behandlingen. / Rebecca
15 jul 2019
Fin miljö, proffsig massör, vänligt och personligt bemötande.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:22
Härligt att du blev nöjd. Tack för fint omdöme hälsar Rebecca
2 jul 2019
Underbar behandling för kropp och själ
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 30 jul 2019 11:23
Roligt att höra att du blev nöjd. / Rebecca
10 jun 2019
Helt suverän massage! Har aldrig upplevt en så djuptgående massage som har resultat som sitter i. Efter en massage här får jag betydligt större rörlighet i hela kroppen och upplever en stark återhämtning av mina muskler. Det är en så underbar miljö och känsla av lugn inne på massagestudion. Rebecca är helt fantastisk och en underbar människa!!! Namaste Rebecca!!!
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 26 jun 2019 23:23
Hej! Jag är så glad att du känner att Yogamassagen har kunnat hjälpa dig att må bättre. Underbart att få ett så fint omdöme. Känner stor ödmjukhet, tack!
6 jun 2019
Kanon
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 26 jun 2019 23:26
Fint att höra vad det än var för behandling du tog att du tyckte det var kanon. Tack! / Rebecca
21 maj 2019
Bra hjälp till självhjälp
Verifierad kund
Mycket bra
Svar från Uppsala Yogamassage: 26 jun 2019 23:24
Det framgår inte om det var Yogamassagen som var bra för dig, men vi säger tack ändå :-) Ha det fint! / Rebecca
Massage Uppsala > Uppsala Yogamassage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter