Uppsala Yogamassage

4.9
181 omdömen
Info covid -19:
Vi följer de råd som folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridning. Boka inte in dig om du tillhör riskgrupp eller känner dig sjuk. Vi kan med kort varsel avboka din behandling om vi själva känner oss sjuka. Stay safe!

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yogapostitioner och andning kombineras. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage är en välgörande behandling som varar länge.

Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder.

Hos oss kan du betala med swish, kort, ActiWay eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se

Varmt välkommen!
/ Rebecca och Elin

Boka tid

 • Yogamassage

  • Yogamassage-helkroppsbehandling med olja, 1 timme 15 min

   985 kr
   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage med olja och har rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

   Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

   Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Användningsområden: Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem.
  • Prova-på yogamassage, 25 min

   330 kr
   För dig som är nyfiken på yogamassage. Observera att dett är endast en prova på och kan bara bokas en gång per kund. Yogamassage är alltid är en helkroppsbehandling och en ordinarie bahandling tar 75 minuter. Här får du under 25 minuter ett smakprov på hur en yogamassagebehandling kan gå till med oljemassage på rygg, axlar och nacke och streching både liggande och sittande.
  • Yogamassage partner workshop (privat för 2 personer)

   1 595 kr
   Beröring och närhet är livsviktigt för oss människor.
   I den här privata workshopen för två personer, får du och din partner rå om varandra och förstå hur Yogamassage kan hjälpa er i vardagen mot stress och spänningar.

   Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med ursprung från Indisk kultur med yoga (andning, stretching) och oljemassage och behandlar problem och obalanser samt stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

   Du och din partner kommer under denna två och en halv timmes workshop bli guidade i andning, rörelse och närhet. Ni får uppleva hur det är att både få ge och ta emot beröring. Du som masserar får njuta av att ge villkorslöst och du som tar emot får vara i total avspänning.

   Workshopen ger ett smakprov på yogamassage med fokus på rygg, axlar, nacke huvud och ansikte. Ni kommer att lära er uppvärmning med oljemassage och en fin sekvens med sköna yoga baserade stretchar. En stund att lära känna kroppens behov. Ni turas om att öva de olika teknikerna som ni lär er på varandra. Workshopen avslutas med skön avslappnande huvud och ansiktsmassage.

   Efter workshopen är förhoppningen att du och din partner kommer att känna er avslappnade och fyllda med ny energi.

   I Yogamassagen är helheten det centrala, att hela kroppen behandlas, så att observera, detta är en workshop där du får lära känna delar av en yogamassage, ett smakprov, en prova på.

   Yogamassage kan ge inspiration till att börja förstå och lära känna sin kropp bättre och börja med yoga eller annan motion och träning. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm.

   Du får en flaska med sesamolja att ta med dig hem.

   -Privat workshop för två deltagare
   -Gör och lär, praktisk workshop
   -Inga förkunskaper krävs
   -Lär dig förstå din partners behov
   -En fin sekvens yoga baserade stretchar
   -Bli inspirerad till att ta hand om varandra
   -Skön avslappnande huvud och ansiktsmassage
 • Indisk huvud och ansiktsmassage

  • Indisk huvud och ansiktsmassage, 45 min

   625 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor

Om oss

Elin Ferrari

Yogamassageterapeut
Yogalärare

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introkurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt! Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila.
Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik.

Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassageterapeut Axelsons Gymnastiska Institut. 2020
 • Certifierad yogalärare Multistyle Axelsons Gymnastiska Institut. 2015-2016
 • Taktipro Grund och Taktipro Påbyggnad, lärare Siv Ardeby: utvecklare av orginalmetoden taktil massage. 2015
 • Indisk huvud- och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2016

Rebecca Liljefors

Yogamassör och grundare av Uppsala Yogamassage.

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 var jag färdig Yogamassör och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman. 2018
 • Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2018
 • Påbyggnadsutbilding i Yogamassage, lärare Vandana Jain och Johan Westman. 2019
Elin Ferrari
Rebecca Liljefors

Omdömen

4.9
181 omdömen
22 jan 2021
En sådan fantastisk behandling jag fick av Rebecca! Den kändes kraftfull, skön, inkännande, mjuk och stundtals lite smärtsam, allt på en gång. Gick därifrån totalt avslappnad och samtidigt energifylld. Tack! Jag återkommer.
Annelie J
21 jan 2021
En ny härlig erfarenhet, det kändes skönt i hela kroppen efteråt
Karin A
18 jan 2021
Kändes bra! Kommer att fortsätta fler gånger!
Anita G
16 jan 2021
Jättebra!
Anna H
15 jan 2021
Rebecca är lugn och trygg och en underbar massör, hon vet precis när hon ska vara mjuk och när det behövs mer kraft. Kroppen blir helt genomarbetad och jag går från massagen varm, mjuk och lätt i kroppen.
Kari U
14 jan 2021
Fantastiskt Tack Rebecka
Lili M
17 dec 2020
Kändes som jag svävade på moln när jag gick därifrån . Kände mig lättare
Annika K
Svar från Uppsala Yogamassage: 7 jan 19:15
Vi är så glada för att du berättar om din känsla efter behandlingen, tusen tack! Vänligen Rebecca
12 dec 2020
Fantastiskt!
Susanne G
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:12
Härligt Susanne, det gläder mig att du tyckte om Yogamassagen, så tacksam för dina ord. Vänligen Rebecca
12 dec 2020
Lyhörd terapeut som verkligen bryr sig om sina kunder, ger tips och råd. Lugn miljö, trevlig lokal. Rekommenderar 100%
Eli D
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:13
Underbart Eli, så glad att du hade en fin upplevelse. Dina ord värmer rakt in i hjärtat. Tack! Varma hälsningar Rebecca
11 dec 2020
Fantastiskt ! Bästa behandlingen någonsin!
Annika S
Svar från Uppsala Yogamassage: 12 dec 2020 21:20
Hej Annika! Otroligt, tänk att just jag fick ge dig den bästa behandlingen ...någonsin :-) Tack för dina fina ord. / Rebecca
8 dec 2020
Kände mig väl omhändertagen, och fick en djup, avslappnande och stretcha de massage. Rekommenderas varmt.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 8 dec 2020 21:01
Det värmer mig att du fick en fin upplevelse, tack för dina ord! / Rebecca
7 dec 2020
Kan starkt rekommendera kombinationen massage och stretching i en mycket trygg och avkopplande miljö. Jag upplever Elin som mycket kunnig, lyhörd och professionell.
Verifierad kund
Svar från Uppsala Yogamassage: 10 dec 2020 17:57
Tusen tack för fina ord! Jag är så glad att du tyckte om yogamassagen och att du kände dig trygg och avkopplad. /Elin
2 dec 2020
Varmt och underbart. Skön stretching och bra massage. Kommer gärna tillbaka.
Annika S
1 dec 2020
Professionella och mycket kunniga. Känns mycket tryggt. Rekommenderas varmt.
Namo R
11 nov 2020
Det bästa massagen jag har fått hittills.En underbar upplevelse där man får både skön massage och avslappnande yoga pass (så upplevde jag det). Tack Elin. Du är så duktig. Rekommenderar varmt
Monika P
Svar från Uppsala Yogamassage: 10 dec 2020 17:58
Tack Monika för det otroligt fina omdömet! Det gör mig glad och stolt över att kunna erbjuda en behandling som gör skillnad. Stort tack! /Elin
19 okt 2020
Mycket avslappnande. Trevligt bemötande och fina lokaler.
Verifierad kund
15 okt 2020
Underbart välgörande och avkopplande!
Verifierad kund
24 sep 2020
Fantastisk. Det hjälpte mig och lindrade min smärta. Jag kommer att återvända.
Patrik Ö
23 sep 2020
Salongen var superfin och man kände sig avslappnad. Massagen var fantastisk;känner mig som ny. Kommer varmt rekommendera till bekanta.
Gun E
7 sep 2020
En härlig behandling, trevlig massör och fräsch lokal
Annica N
6 sep 2020
Blev mycket väl omhändertagen av Elin. Jag kommer tillbaka!
Cherin A
2 sep 2020
Fantastisk behandling, känner mig otroligt avslappnad nu. Rebecca är så trevlig och duktig, så kan varmt rekommendera ett besök hos henne. Trevlig och mysig lokal med perfekt läge.
Susanna W
Svar från Uppsala Yogamassage: 8 dec 2020 21:05
Tack Susanna! Dina ord värmer och jag känner mig stolt och glad att kunna erbjuda yogamassage som verkligen gör skillnad och att du kände att behandlingen gjorde dig gott. Tack än en gång för dina ord. / Rebecca
31 aug 2020
professionell behandling som går djup i kroppen, rekommenderad!
Jan B
27 aug 2020
Super nöjd!
Veronica V
24 aug 2020
Rebecca är en trevlig dam som ger en utmärkt yogamassage. Körde bil i nästan 2 timmar en stund efter besöket utan att få några känningar av min ischias som jag alltid får vid bilkörning. Kommer tillbaka.....
Stefan W
Svar från Uppsala Yogamassage: 8 dec 2020 21:16
Hej Stefan. Tackar för omdömet, fint att höra att yogamassagen kunde hjälpa dig med dina problem. Välkommen! / Rebecca
19 aug 2020
Toppen!
Angelo M
16 aug 2020
Det var en fantastisk upplevelse
Janine S
11 aug 2020
Amazing!
Belen R
7 aug 2020
Bra! En behaglig massage och ett trevligt bemötande.
Jonas E
28 jul 2020
Lyhört och inkännande. Kraftfull massage som trollade bort min huvudvärk på ett kick. Tack!
Eva R
Massage Uppsala > Uppsala Yogamassage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter