Uppsala Yogamassage

4.9
141 omdömen
Info covid -19:
Vi följer de råd som folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridning. Boka inte in dig om du känner dig sjuk. Vi kan med kort varsel avboka din behandling om vi själva känner oss sjuka. Stay safe!

Yogamassage är en avkopplande och
samtidigt aktiv behandling där massage, stretching baserad på yogapostitioner och andning kombineras. Efter en behandling känner du dig lätt, vitaliserad och full av energi. Yogamassage är en välgörande behandling som varar länge.

Uppsala Yogamassage vill inspirera till rörelse, avslappning och återhämtning. Förhoppningen är att du ska få ny energi, mindre smärta och bättre hälsa genom de behandlingar vi erbjuder.

Hos oss kan du betala med swish, kort, ActiWay eller online med Klarna. Presentkort kan du köpa på plats eller online från vår hemsida: https://www.uppsalayogamassage.se

Varmt välkommen!
/ Rebecca och Elin

Boka tid

 • Indisk huvud och ansiktsmassage

  • Indisk huvud och ansiktsmassage, 45 min

   625 kr
   Indisk huvud och ansikts massage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

   Huvudmassage
   -I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen, syn(ögon), lukt(näsa), hörsel(öron) och smak(mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet, är ofta områden där det finns spänningar och värk.

   Några effekter av huvudmassage:
   förbättrar circulationen i huvudet samt till och från huvudet
   löser upp spänningar i muskler och vävnader
   reglerar överskott av värme i huvudet
   hjälper till att lösa upp huvudvärk och förebygga migrän

   Ansiktsmassage
   Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen men vi håller också mycket spänningar där. Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

   Några effekter av ansiktsmassage:
   löser upp spänningar i ansiktsmuskulaturen
   ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndringen av slaggprodukter hjälper hudens ständiga återhämtnings- /föryngrings-process förebygger acne
   förebygger rynkor
 • Taktil beröring

  • Taktil beröring

   750 kr
   En behandlingsmetod som består av en följsam och mjuk beröring.
   Metoden skiljer sig på så sätt från annan sorts massage där man arbetar med musklerna genom att massera djupare.
   Taktil beröring har sitt fokus på just beröring som gör att kroppen utsöndrar oxytocin, vilket har en lugnande effekt på kroppen.
   Effekten av taktil beröring kan minska oro och ångest, förbättra sömnen, lindra smärta, ge en ökad avslappning, förbättra mag- och tarmfunktionen och minska stressnivån i kroppen.

Om oss

Elin Ferrari

När jag gick yogalärarutbildningen på Axelsons så fick vi en introkurs i yogamassage och jag blev förälskad direkt! Yogamassage för mig är ett sätt att länka samman kroppen och sinnet. Att skapa en medvetenhet kring sin egen kropp och ge sinnet en stund för reflektion och vila.
Med yogamassagen kan jag utgå från dina behov och dina förutsättningar vilket gör behandlingen unik.

Tillsammans med dig som kund skapar jag en stund där alla måsten i livet läggs åt sidan och du får möjligheten att känna in din kropp och vila ditt sinne.

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassageterapeut Axelsons Gymnastiska Institut. 2020
 • Certifierad yogalärare Multistyle Axelsons Gymnastiska Institut. 2015-2016
 • Taktipro Grund och Taktipro Påbyggnad, lärare Siv Ardeby: utvecklare av orginalmetoden taktil massage. 2015
 • Indisk huvud- och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2016

Rebecca Liljefors

Grundare av Uppsala Yogamassage.

Den argentiska tangon grep tag i mig 2006 på en danskurs i Uppsala. Under åren har många tangodansare gett mig kraft att fortsätta dansa, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver av dig som dansare att du jobbar med din kropp. Tänker på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, osv. vilket ledde mig in i Yogan. Massage har jag alltid varit intresserad av och länge drömt om att jobba med. I Augusti 2018 var jag färdig Yogamassör och bildade varumärket Uppsala Yogamassage.

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Eller hur? För att kunna hjälpa dig och andra som vill bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv bestämde jag mig för att utbildna mig till Yogamassör. Det är i mötet med dig som jag lär mig så otroligt mycket. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!

Utbildning

 • Diplomerad Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm med lärare Vandan Jain (elev till Kusum Modak som utformade Yogamassagen) och Johan Westman. 2018
 • Indisk huvud och ansiktsmassage, lärare Vandana Jain. 2018
 • Påbyggnadsutbilding i Yogamassage, lärare Vandana Jain och Johan Westman. 2019
Elin Ferrari
Rebecca Liljefors

Omdömen

4.9
141 omdömen
7 sep 2020
En härlig behandling, trevlig massör och fräsch lokal
Annica N
6 sep 2020
Blev mycket väl omhändertagen av Elin. Jag kommer tillbaka!
Cherin A
2 sep 2020
Fantastisk behandling, känner mig otroligt avslappnad nu. Rebecca är så trevlig och duktig, så kan varmt rekommendera ett besök hos henne. Trevlig och mysig lokal med perfekt läge.
Susanna W
31 aug 2020
professionell behandling som går djup i kroppen, rekommenderad!
Jan B
27 aug 2020
Super nöjd!
Veronica V
24 aug 2020
Rebecca är en trevlig dam som ger en utmärkt yogamassage. Körde bil i nästan 2 timmar en stund efter besöket utan att få några känningar av min ischias som jag alltid får vid bilkörning. Kommer tillbaka.....
Stefan W
19 aug 2020
Toppen!
Angelo M
16 aug 2020
Det var en fantastisk upplevelse
Janine S
11 aug 2020
Amazing!
Belen R
7 aug 2020
Bra! En behaglig massage och ett trevligt bemötande.
Jonas E
28 jul 2020
Lyhört och inkännande. Kraftfull massage som trollade bort min huvudvärk på ett kick. Tack!
Eva R
24 jul 2020
Respektfull och inkännande bemötande, effektiv och meditativ massage.
Phoebe M
16 jul 2020
Salongen är suveränt rent fint och i ordning och reda jag blev väl bemött av Rebecca bäst av allt var själva behandlingen jag var hos olika tidigare men det kan inte utklassar den här behandlingen och mina känslor det var så skönt efter behandlingen jag kände som jag har en ny kropp och inte det gamla trasiga kroppen tack tack tack Rebecca
Mohammed A
26 jun 2020
Trevlig lokal och personligt bemötande. Professionell behandling.
Christina Å
22 jun 2020
Super bra upplevelse
Abbas A
8 jun 2020
Mycket bra, känner mig mjuk och lätt i kroppen efter behandlingen. Rebecca är väldigt professionell och inkännande, och skapar en trygg miljö där man vågar slappna av.
Lovisa T
Svar från Uppsala Yogamassage: 9 jun 21:38
Det var du som gjorde jobbet! Det är inte det lättaste att kunna bara släppa taget och slappna av. Tack för att jag fick ditt förtroende. / Rebecca
8 jun 2020
Fantastiskt skön behandling, Elin lyckades hitta och bearbeta alla stela problemområden. Rekommenderas varmt!
Ulf G
5 jun 2020
Testade på yogamassage för första gången. Lugnt och skönt och skönt ont på mina onda ställen. Kändes som det gjorde nytta också.
Lena S
20 maj 2020
Den kommer
Rolf E
10 maj 2020
Min upplevelse var väldigt bra!! Recomend!!
Elin L
7 maj 2020
Fantastisk ansikts och huvudmassage. Rekommenderas för alla.
Timmy J
24 apr 2020
En helt underbar upplevelse, bra bemötande (jag var hos Elin.F) och så himla duktig. Detta rekommenderar jag till alla. Kände mig som en ny människa med en massa ny energi, efteråt.
Frida L
20 apr 2020
Väldigt skicklig och trevlig massör. Kommer att boka ny tid.
Maria B
23 mar 2020
Fantastiskt bemötande och mycket proffessionalitet. En underbar helkroppsbehandling! Kan rekommenderas för alla!
Rikard F
23 mar 2020
Fint ställe och hon som hade mig var riktigt bra. Inkännande, trevlig och proffsig. Hon kändes kunnig och säker och var inte rädd för att ta i. Jag är tacksam!
Alicia A
15 mar 2020
Det absolut bästa jag varit med om för både kropp och själ. I en lung, trygg miljö underbart bemötande av en lyhörd och proffsig Elin Ferrari. Behandlingen va över förväntan och lämnade hela kroppen i harmoni, likt en dusch spolades både värk, stress, oro och spänningar bort och byttes ut mot en euforisk känsla och jag blev säkert 5 cm längre. Rekommenderar yogamassage till alla, och jag anser att det borde var en obligatorisk behandlingsmetod psykisk ohälsa.
Maria W
12 mar 2020
Jag är supernöjd. Har redan bokat till nästa vecka. Kan 100% rekommendera.
Melissa N
6 mar 2020
Jättehärlig yogamassage! Jag kan verkligen rekommendera att gå på yogamassage hos Rebecca. Hon är toppen!
Marie A
4 mar 2020
Faktiskt skön upplevelse, med en mkt trevlig massör och väldigt rogivande atmosfär! Precis vad man behöver i dessa stress tider
Viviana M
25 feb 2020
Rebecca är väldigt duktig och trevlig
Nova D
Massage Uppsala > Uppsala Yogamassage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter