Hrönns Massage

Välkomna in i vår lilla klinik & yogastudio. Vårt mål är att ge varje kund extra bra välbefinnande i både kropp & själ och att ni redan efter första besöket längtar tillbaka till oss.

Boka tid

 • Behandling

  • Qinopraktik / Muskeltest

   från 550 kr
   Här får du svar direkt vilka muskler i din kropp som är i obalans och vad du behöver träna extra för bättre välmående. Bra behandling för dig som tränar mycket, eller har en "trött" rygg, kanske ett knä eller annan muskel som "svajar" och stör din vardag - boka tid nu:-)
   Vid en behandling kan det även behövas mer hjälp och då kan det ingå:

   Laserterapi - Infraröd strålning, mycket effektivt och skonsamt sätt att lindra smärta, förkorta rehabtid och stimulera kroppens läkning.
   Kinesiotape - lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att tejpen lyfter huden mikroskopiskt, elitidrottares räddning:)
   I QINOpraktiken är det främst de "svaga" musklerna som behandlas. Du som kund ligger med kläderna på, både terapeut och kund är aktiva i behandlingen. Muskeltester utförs för att ta reda på vilka muskler som behöver ”hjälp”. Behandlingen är huvudsakligen inriktad på att återställa muskulär balans i eller kring leder och ledområden samt att skapa normal rörlighet i leder och kroppen som helhet.
   Du får tips och övningar för ett bättre välbefinnande. Mitt mål är att du som kund skall känna skillnad redan efter 1:a besöket.
   En kropp i balans släpper på smärtor!
   I och med att vår bas ligger mer åt det österländska synsättet, (som bygger på energi) ser våra behandlingar lite annorlunda ut.
   Läs mer på: www.qinopraktik.se
  • Vaxning

   från 380 kr
  • Djuprengörande ansiktsbehandling inkl portömning

   450 kr
   Elevbehandlig. Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmask, portömning samt massage av ansikte och dekolletage innan avslutande produkter såsom serum & crème. Vi använder oss endast av Maria Åkerbergs ekologiska produkter.
  • Friskvårdsmassage vid behov Bowenterapi

   från 550 kr
   Bowenterapi är en mjuk behandlingsform som är smärtfri, balanserande och energigivande.
   Metoden som utvecklats i Australien används allt oftare av terapeuter världen över för att lindra smärttillstrånd och främja kroppens egen förmåga till läkning. Med tummar och fingrar stimuleras specifika punkter på kroppen genom en slags rullning över muskler och senor. Rullningen startar en vibration genom kroppens vävnader vilket påverkar blod och lymfkörtlar. Muskelspänningar och låsningar försvinner. Idrottsskador, besvär från rygg och nacke, knän, fotleder, magbesvär, huvudvärk, migrän och energibrist är några av de symptom som kan behandlas med bowenterapi.
  • Laserbehandling

   400 kr

Om oss

Caroline

Utför Svensk klassisk massage, avslappningsmassage och indisk huvud- och ansiktsmassage.
Utför även ansiktsrengöring och vaxning!

Utbildning

 • Utbildad hälsoterapeut på hälsoteket
 • Utbildad i avslappnings-massage på Axelssons

Caroline Johansson

Min passion för hudvård är oerhört stor. Jag älskar mitt yrke och har ett ständigt driv att utvecklas inom hudvård, hälsa och skönhet. Mitt mål är att ge dig som kund professionell hjälp, avslappning och kvalitetsbehandlingar.

Utbildning

 • Utbildad SPA & friskvårdsmassör hos Scandinavian Academy for Spa and Beauty
 • Utbildas nu till ekologisk hudvårdsterafeut hos Scandinavian Academy for Spa and Beauty. Examen sept 2020
 • Planerar att ta ITEC examen 2021

Eleonor

Är en nyfiken själ som gillar att lära mig nya saker. Har sedan jag varit liten tagit hand om andra och älskar ta hand om kropp och själ.

Utför friskvårdsmassage ihop med Bowenterapi = "rullar" över senor och muskler som påverkar akupunkturpunkter.

Hrönn

Jag älskar friskvård, det kan vara egen träning, vila/återhämtning, äta bra, umgås med familj och vänner. Dessutom att som terapeut få arbeta med förebyggande friskvård för att få delge dig som kund bästa hjälpen för just ditt behov är fantastiskt. Under åren har det blivit några kurser: styrketräning, gympaledare, aerobicinstruktör, vattengympa, spaterapeut, bindväv, laser, triggerpunkter, koreansk handakupunktur, antistress, akupunktur 2000, vaxning samt idrotts- och skadekurser.
QINOpraktik/Muskeltest behandling ligger mig varmt om hjärtat eftersom det verkligen gör skillnad och min bästa avkoppling är yinyoga som även det kommer från den kinesiska medicinen. Att blanda österländsk och västerländsk kunskap är magiskt!!

Utbildning

 • Idrottsmassörutbildning 1990, Certifierad.
 • QINOpraktikterapeut 2010-2013, Certifierad .
 • Licenserad styrketräningsinstruktör Bosön 1999.
 • Idrottsledarutbildning på Lillsved 1992/93.
 • Yinyoga, licenserad 2014.
 • Härligt att kunna erbjuda Yinyoga i samma lokal som kliniken.

Sarah

Tycker om att jobba med människor och kunna erbjuda en behandling som jag själv tycker mycket om och som är avslappnande.

​Började shiatsu studierna när jag kom till Rom 2000 och har hållit på med det sedan dess samtidigt som min syster och jag började att göra smycken och kläder tillsammans
Caroline
Caroline Johansson
Eleonor
Hrönn
Sarah
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter