Hrönns Massage

Välkomna in i vår lilla klinik & yogastudio. Vårt mål är att ge varje kund extra bra välbefinnande i både kropp & själ och att ni redan efter första besöket längtar tillbaka till oss.

Boka tid

 • Qinopraktik/Muskeltest

  • Qinopraktik / Muskeltest

   från 690 kr
   Här får du svar direkt vilka muskler i din kropp som är i obalans och vad du behöver träna extra för bättre välmående. Bra behandling för dig som tränar mycket, eller har en "trött" rygg, kanske ett knä eller annan muskel som "svajar" och stör din vardag - boka tid nu:-)
   Vid en behandling kan det även behövas mer hjälp och då kan det ingå:

   Laserterapi - Infraröd strålning, mycket effektivt och skonsamt sätt att lindra smärta, förkorta rehabtid och stimulera kroppens läkning.
   Kinesiotape - lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att tejpen lyfter huden mikroskopiskt, elitidrottares räddning:)
   I QINOpraktiken är det främst de "svaga" musklerna som behandlas. Du som kund ligger med kläderna på, både terapeut och kund är aktiva i behandlingen. Muskeltester utförs för att ta reda på vilka muskler som behöver ”hjälp”. Behandlingen är huvudsakligen inriktad på att återställa muskulär balans i eller kring leder och ledområden samt att skapa normal rörlighet i leder och kroppen som helhet.
   Du får tips och övningar för ett bättre välbefinnande. Mitt mål är att du som kund skall känna skillnad redan efter 1:a besöket.
   En kropp i balans släpper på smärtor!
   I och med att vår bas ligger mer åt det österländska synsättet, (som bygger på energi) ser våra behandlingar lite annorlunda ut.
   Läs mer på: www.qinopraktik.se
 • Bindvävsmassage

  • Bindvävsmassage

   från 690 kr
   Påverkar de inre organen genom autonoma reflexer i de olika nervsegmenten. Terapeuten "hakar" fast i det översta hudlagret, utan olja och drar med sina fingrar på din hud. Du blir mer elastisk och känslan av att få plats i ”kostymen” är härlig. Blod- och lymfsystemet får fart!
   Perfekt för dig med stram muskulatur eller har en känsla av att det känns stelt i kroppen/musklerna.
 • Ansiktsrengöring

  • Ansiktsrengöring

   720 kr
   Första steget till en hälsosam hud! Du bäddas in & får njuta av: rengöring, ansiktsvatten,peeling, ansiktsmask, handmassage, ansiktsmassage, serum, olja & avslutningsvis ögon- & dagcreme. Vi använder endast Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter.
 • Vaxning

  • Vaxning

   720 kr
   Peela det området som ska vaxas dagen innan.
   Vi vaxar med en sugar wax roll-on och remsor i mjukt material
 • Laser

  • Laserbehandling

   440 kr
   Mycket effektivt och skonsamt sätt att lindra smärta, förkorta rehabtid och stimulera kroppens läkning. Kan användas och behandla de flesta besvär, t.ex. tennisarmbåge, golfarmbåge, hälsporre, benhinneinflammationer, stukningar, muskelbristningar samt där du haft ont en längre tid.
 • Behandling Eleonor

  • Access Bars

   680 kr
   Access Bars är en stillsam och avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och snabbt hjälper dig att varva ner och komma djupt i kontakt med dig själv och din inre harmoni, lugn och balans. Bort från oro, stress och negativa malande tankar. Många upplever att tankeverksamaheten tystnar, att de sover djupare och bättre samt att deras relationer förbättras avsevärt.

   Vid stimulering av punkterna så hjälper det till att släppa och radera den energi som är fastlåst, som begränsar dig. Access Bars används även mot ångest, stress och kronisk värk och är ett utmärkt komplement till samtalsterapi.
  • Friskvårdsmassage vid behov Bowenterapi

   680 kr
   Massage med avlutande behandling av Bowenterapi som är en mjuk behandlingsform som är smärtfri, balanserande och energigivande.
   Metoden som utvecklats i Australien används allt oftare av terapeuter världen över för att lindra smärttillstånd och främja kroppens egen förmåga till läkning.
   Med tummar och fingrar stimuleras specifika punkter på kroppen genom en slags rullning över muskler och senor. Rullningen startar en vibration genom kroppens vävnader vilket påverkar blod och lymfkörtlar. Muskelspänningar och låsningar minskar. Idrottsskador, besvär från rygg och nacke, knän, fotleder, magbesvär, huvudvärk, migrän och energibrist är några av de symptom som kan behandlas med bowenterapi.

   I tiden inkluderar inledande samtal
  • Må Bra massage med Vägledning/Samtal

   750 kr
   Den här behandlingsformen har vuxit fram och utvecklats av mig sedan 2013.
   En behandling där olika massagetekniker, med samtal/vägledning under massagen varvas för att förbättra eller lösa Dina fysiska och psykiska utmaningar i livet.

   Ger tips, råd, vägledning och stödjer Dig vid
   Oro
   Sorg
   Relationsproblem
   Utmattningssymtom
   Fysisk och Psykisk smärta

   En vägledning som ger Dig möjlighet att få insikter om dig själv för att kunna se förutsättningar och möjligheter för hur du ska komma vidare med ditt liv. Kunna se Din situationer klarare och att lättare kunna fatta beslut.

   I tiden inkluderar inledande samtal
  • Ärrvävnadsbehandling

   680 kr
   Besväras du av dina Ärr?
   Hjälp finns att få
   Ärrvävnadsbehandling - McLoughlin Scar Tissue Release (MSTR)

   Hur går en behandling till?
   MSTR är en mjuk behandlingsmetod. Med fingertopparna utförs små, specialiserade grepp över ärrvävnaden. Blod- och lymfcirkulation, nervimpulser och energiflöde ökar genom ärret, vilket i sin tur leder till att de besvär du har avtar.

   Ärrvävnad kan orsaka:
   Smärta, Minskad rörlighet
   Förlorad eller nedsatt känsel
   Försämrade nervimpulser, blodcirkulation, lymfflöde
   Domningar, stickningar, Stel och knölig bindväv
   Klåda, Minskad energi, Psykiskt lidande

   Vilka effekter kan man få?
   Ärren syns inte lika tydligt
   Ärren blir slätare, mjukare och mer elastiska
   Smärta försvinner, Rörligheten ökar
   Känsel förbättras eller återkommer helt,
   Bättre cirkulation, Klåda försvinner
   Ökad energi, Känslomässig balans

   Inte bara för ärr!
   MSTR har också visats sig ha effekt på plantar fasciit (falsk hälsporre), frusen axel, muskelbristningar och andra besvär där bindväven har blivit stel och orörlig.

   Ärrvävnad, oavsett var den sitter eller hur stor eller liten den är kan skapa problem vart som helst i kroppen.
   Ett ärr på en axel kan leda till förstoppning,
   Ett kejsarsnittsärr kan leda till ryggont, urinvägsbesvär och hormonella störningar.
   Ett blindtarmsärr kan leda till ryggont, magbesvär och dålig cirkulation i benen, osv.

   Välkommen att boka en tid och se hur denna metoden kan underlätta ditt liv

   I tiden inkluderar inledande samtal
  • Övriga Behandlingar

   680 kr
   Erbjuder flera metoder som kan göra underverk för Din Kropp och Själ.

   Aromaterapimassage
   Huvud/Hand/Fotmassage
   Regndroppsmassage
   Medial Vägledning/Samtal
   Healing

   I tiden inkluderar inledande samtal
 • Event

  • Event

   350 kr
   Lär dig enkla tekniker för att utföra ansikt-, hand- och fotmassage för hemmabruk. Kom i mjuka kläder och osminkad. Du får både ge och ta emot massage dessa 2 timmar ihop under ledning av Hrönn. Det ingår liten fika och info blad med vad du lärt dig.
   Varmt välkommen!

Om oss

Caroline

Utför Svensk klassisk massage, avslappningsmassage och ansiktsmassage.

Utbildning

 • Utbildad hälsoterapeut på hälsoteket
 • Utbildad i avslappnings-massage på Axelssons

Eleonor

Eleonor är en nyfiken själ som älskar att lära sig nya saker. Livsutbildningen började 1965 vägen har kantats med många händelser och situationer som gett erfarenheter från livets olika aspekter vilket Eleonor har nytta av i sin vägledning.
Började Bowenterapeut utbildning 2002 som har utökats med många olika utbildningar och kurser inom alternativmedicin. Idag kan Eleonor erbjuda Dig flera olika metoder för både Kropp & Själ. Startade företag Leonora - Kropp&Själ i December 2012

Metoderna som Eleonor har, var för sig eller i en mix ger dig mera lätthet i din kropp/huvud och glädjen får mera utrymme. Smärta minskar och välbefinnandet ökar. Fördelar är att du kan bemöta och hantera livet mycket lättare.
Utför bl.a friskvårdsmassage ihop med Bowenterapi "rullar" över senor och muskler som påverkar akupunkturpunkter.
Andra intressen förutom att hitta nya metoder i att hjälpa människor att må bättre är att vandra, fota och måla.
Är medlem i Komplementär Medecinska Riksförbundet

Utbildning

 • Massör
 • Bowenterapeut
 • Ärrvävnadsteknik - MSTR-practitioner
 • Body Harmony Facilitator
 • Access Bars Facilitator
 • Healer
 • Medium

Hrönn

Jag älskar friskvård, det kan vara egen träning, vila/återhämtning, äta bra, umgås med familj och vänner. Dessutom att som terapeut få arbeta med förebyggande friskvård för att få delge dig som kund bästa hjälpen för just ditt behov är fantastiskt. Under åren har det blivit några kurser: styrketräning, gympaledare, aerobicinstruktör, vattengympa, spaterapeut, bindväv, laser, triggerpunkter, koreansk handakupunktur, antistress, akupunktur 2000, vaxning samt idrotts- och skadekurser.
QINOpraktik/Muskeltest behandling ligger mig varmt om hjärtat eftersom det verkligen gör skillnad och min bästa avkoppling är yinyoga som även det kommer från den kinesiska medicinen. Att blanda österländsk och västerländsk kunskap är magiskt!!

Utbildning

 • Idrottsmassörutbildning 1990, Certifierad.
 • QINOpraktikterapeut 2010-2013, Certifierad .
 • Licenserad styrketräningsinstruktör Bosön 1999.
 • Idrottsledarutbildning på Lillsved 1992/93.
 • Yinyoga, licenserad 2014.
 • Globalyoga river guide 170H
Caroline
Eleonor
Hrönn
Massage Smögen > Hrönns Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter