Vadstena Klosterhotel SPA

4.5
458 omdömen
Varmt välkommen till Vadstena Klosterhotel & SPA!

Just nu utför vi inte behandlingar eller yoga pga Covid-19. Vårt Dagspa är öppet som vanligt. From v 32 utför vi behandlingar, men ej ansikte.

Om vårt KlosterSPA:

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge.

Här finns också ångbad, örtbastu, cold bucket, skogsbad med fotbad & aromaterapi, en varm jacuzzi utomhus i vår atriumgård, ett djupavslappningsrum med gungstolar samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta värmande örtteer och frukt.

I vår snacksbar finns fika och snacks samt vin, kaffe och andra kylda drycker. Vi har fullständiga rättigheter.

Varmt välkommen!

Observera att vi utöver dessa behandlingar även erbjuder ansiktsbehandlingar av auktoriserade hudterapeuter. Dessa kan endast bokas via mail: spa@klosterhotel.se

Boka tid

 • Spabehandlingar

  • Helkroppsskrubb 50 min

   995 kr
   En dubbelverkande helkroppsskrubb med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutande applicering av kroppscreme.
  • Tranquillity massageritual 50 min

   995 kr
   Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressbehandling med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad.

   I behandlingen ingår en ryggmassage samt ansikts- hand och skalpmassage. Du får också en härlig rengöringsritual för ansiktet med en silkeslen rengöringscreme samt enzympeeling innan ansiktsmassagen.
  • Grotta Giusti lerinpackning 50 min

   995 kr
   En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, ansiktsmassage samt avslutande kroppscreme.
  • Tranquillity PRO sleep massage 60 min

   1 195 kr
   En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.
 • Massage

  • Lilla massagekuren 20 min

   525 kr
   20 minuters rygg & nackmassage eller ansiktsmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter. Avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.
  • Tranquillity aromamassage 50 min

   995 kr
   En djupverkande aromamassage för kropp & ansikte som motverkar muskelspänningar och verkar avslappnade för både kropp & sinne.

   I behandlingen ingår: Helkroppsmassage med varm aromaolja, som blandas med ett rikt kroppsbalsam för en fantastiskt hudvårdande effekt. Efter kroppsmassagen avslutas behandlingen med en ansiktsmassage.
  • Tranquillity aromamassage

   995 kr
   En djupverkande aromamassage för kropp & ansikte som motverkar muskelspänningar och verkar avslappnade för både kropp & sinne.

   I behandlingen ingår: Applicering av aromaolja, därefter masseras en varm aromacreme in i huden- och efter appliceringen fortsätter terapeuten att massera kroppen med mjuka rörelser. Efter kroppsmassagen avslutas behandlingen med en ansiktsmassage.
  • Hotstone-massage 50 min

   995 kr
   En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

   I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. Behandlingen utförs med våra egna handgjorda spaprodukter.
  • Klostrets klassiska massage 50 min, 50 min

   995 kr
   (Egna handgjorda och lokalproducerade produkter används uteslutande i denna behandling)

   Njut av en avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av vår egen framtagna massageolja, som jobbar både vårdande och närande för huden samtidigt som doften lugnar ett stressat sinne. Avslutningsvis applicerar vi vår kylande bodybalm på ömma och spända partier för extra lindring som fortsätter verka efter avslutad behandling.


   I 50 minuters behandling ingår helkroppsmassage.
  • Lilla massagekuren - utförs med våra egna närproducerade spaprodukter

   525 kr
   20 minuters rygg & nackmassage eller ansiktsmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter. Avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.
 • Händer & fötter

  • Lilla fotkuren 20 min

   525 kr
   Minikur för trötta fötter. I behandlingen, som utförs med våra egna handgjorda produkter, ingår en skön peeling av fötter och underben samt en skön efterföljande fotmassage.
  • Sköna händer & fötter 50 min

   995 kr
   En lyxig hand & fotritual med extra allt. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

   I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna, handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

   Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.
 • Gruppbokningar

  • AFTONSPA

   Lördagar kl 19.30-22.00. Entré till SPA, frukt & thé samt lån av badrock, tofflor & handduk samt en mousserande välkomstdrink. Gym kan nyttjas innan paketet start från kl 18,30.
  • DAGSPA

   Dagspa i fyra timmar inklusive lån av badrock, tofflor & handduk samt frukt & örtte.
  • YOGA

   Varje lördag & söndag morgon klockan 8:00-9:00. Ingår för spapaketgäster, övriga betalar 125 kr. Vi erbjuder också ett klippkort som gäller för dagspa & yoga.

Om oss

KlosterSPA

KlosterSPA

Omdömen

4.5
458 omdömen
2 aug 2020
Väldigt mysigt och fint spa. Trevlig personal.
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: igår 12:07
Tack för ett fint omdöme :) Vi hoppas på att få välkomna dig snart igen!
31 jul 2020
Jätte bra! Lugn och härlig atsmosfär! Bra Corona tänk med att inte ta in så många gäster
Madeleine B
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 1 aug 10:44
Hej Madeleine, tack för fint omdöme! Ja, Visst är våra gäster duktiga på att ta hänsyn till varandra! Om alla hjälps åt finns det massor av utrymme att njuta av även i dessa tider. Ha en fortsatt skön sommar :)
30 jul 2020
Fantastiskt fint. Varmt o välkomnande, rent o härlig miljö o personal.
Ann-Sofie T
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 31 jul 01:59
Men va roligt att du tyckte om vårt fina spa! Välkommen snart igen :)
24 jul 2020
Riktigt trevlig personal, med ett fantastiskt bemötande !
Nicklas J
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 24 jul 21:39
Hej Nicklas! Tackar för ett så fint omdöme, vi blir otroligt glada (och stolta) att du uppskattade vår omsorg om dig som gäst. Varmt välkommen igen, och en skön sommar önskar vi dig!
23 jul 2020
Skönt att det var lugnt på spat. Ingen trängsel. Bra service när man behövde det.
Mari L
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 23 jul 17:31
Tack för ett fint omdöme Mari. Va roligt att du trivdes hos oss! Hoppas på att snart få välkomna dig åter. Glad sommar
17 jul 2020
Supermysigt ställe, bra utbud på både aktivitet, snacks/dryck och trevlig personal. Blir absolut fler gånger!
Erica N
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 17 jul 19:14
Hej Erica! Tusen tack för ett fint omdöme, och vi blir väldigt glada över att höra ni hade en fin dag hos oss. Vi ser fram emot fler tillfällen framöver med er! Ha en fin sommar :)
15 jul 2020
det var mycket mysigt och avslappnande samt supertrevlig personal! Kan varmt rekommendera
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 15 jul 21:42
Va glada vi blir att höra ni hade det bra hos oss! Extra glada blir vi förstås över att ni kände er väl omhändertagna av vår personal, det betyder mycket för oss. Varmt välkomna snart igen och glad sommar!
15 jul 2020
Litet, men trevligt.
Peter F
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 15 jul 21:40
Hej Peter! Roligt att du tyckte om din vistelse hos oss. Vi hoppas att det blir fler besök snart igen :) ...tills dess önskar vi dig en skön fortsatt sommar!
13 jul 2020
Fräscht, fint och trevlig personal. Rekommenderas!
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 13 jul 19:59
Härligt att höra! Vi hoppas att ses snart igen :) Glad sommar!
10 jul 2020
Mysigt fina miljöer, fint inredda. Lugnt och lagom med folk!!! Fräscht! Mycket trevlig personal. Vi kommer tillbaka. Tack för denna gång
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 10 jul 09:31
Vi blir så glada att höra hur ni upplevde er vistelse! Så roligt ni trivdes och fick en fin stund i vårt mysiga spa. Vi hoppas att ses snart igen!
9 jul 2020
Staff are lovely, spa is quite compact but has nice touches such as the lounge area with fireplace, saltwater pool, eco products and relax chairs.
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 10 jul 09:29
Thank you for tour kind review! We are so happy to hear that you had a wonderful time. I wish you a beautiful summer full of well- being, sunshine and relaxation :)
6 jul 2020
Det var fantastiskt! Mysig stämning, väldigt trevlig personal- Sofia, lagom stort, alla besökare visade hänsyn till varandra. Rekommenderar varmt att besöka Dagspa!
Elena A
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 6 jul 13:15
Hej Elena! Tusen tack för ett fint omdöme! Hoppas att vi ses igen :) Hälsar Sofia
4 jul 2020
underbart och spa var så härligt
Ing-Marie G
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 5 jul 22:40
Tack för ett fint omdöme Ing-Marie! Varmt välkommen snart igen!
4 jul 2020
Allt var jättebra
Henrik L
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 5 jul 22:39
Va roligt att höra! Vi hoppas på att få välkomna dig åter snart igen, och önskar dig en fin sommar!
28 jun 2020
Fräsch och mysigt. Vi hade turen och var ensamma i 4 timmar, riktigt lyxigt och avkopplande!
Therese P
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 3 jul 08:19
Va roligt att höra! Hoppas vi får tillfälle att ses snart igen :) Ha en skön sommar!
22 jun 2020
Servicen var jättebra. Jättefint spa där man lätt kan fördriva 4 timmar. Pga covid-19 kunde vi ej få behandlingar mendet fanns två sköna relaxande fåtöljer som var helt underbara. Vi kommer komma igen. Fullt avslappnad efter besöket.
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 22 jun 10:22
Hej och tack för ett fint omdöme! Visst är stolarna underbara? Värt ett besök i sig tycker vi! Håll koll på vår Facebook där vi kommer annonsera när vi kommer igång med behandlingar igen. Dessutom kommer en ny spännande behandlingsmeny lanseras i samband med att vi öppnar upp igen, så det finns mycket att se fram emot hos oss i höst! Glad sommar :)
21 jun 2020
Mysig och stämningsfull dag med god räksmörgås och bubbel. Som gjort för en bröllopsdag.
Peter G
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 21 jun 17:29
Hej Peter, va glada vi blir att ni fick en minnesvärd dag! Varmt välkomna tillbaka till oss & Glad sommar!
18 jun 2020
En lugn och skön upplevelse med väldigt lite besökare den dagen. Mysigt litet spa med god service och gott bemötande. Vi kommer definitivt att besöka fler gånger i framtiden!
Fanny K
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 21 jun 17:29
Tusen tack för ett fint omdöme Fanny, så roligt att ni trivdes hos oss. Ni är varmt välkomna till oss snart igen :)
16 jun 2020
Skickade frugan på dagspa + ritual, hon kom hem med ett bättre humör än på länge, så jag är nöjd, och hon verkar ännu nöjdare! :)
Charlie H
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 21 jun 17:31
Hej Charlie, det var ju en alldeles perfekt överraskning till frun. Äkta makar som du borde det finnas fler av! :) Hälsa din bättre hälft att hon är så välkommen åter när det är dags att vila upp sig igen. Glad sommar!
31 maj 2020
Trevligt bemötande av personal. Rent, fräscht och mysigt spa. Maten (som man var förbeställde) var god. Prickade in en dag då det det var väldigt lite folk (11 pers bara) men kan tänka mig att det känns trångt och inte alls lika mysigt om det är mer folk. Tydligen har de 26 platser på spa:t i Covid tider och ca 50 i vanliga fall.
Felicia B
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 9 jun 16:15
Tack Felicia! Det stämmer att det är lite mer folk under vanliga förhållanden, och det gäller då främst fredag och lördag eftermiddag. I övrigt är det minst lika lugnt som vid ditt besök. Det kan vara klokt att planera sitt besök lite efter vad man är ute efter, avkoppling, tystnad eller en mysig stund innan middagen på helgen... man kan alltid ringa oss och kolla läget lite så kan vi hjälpa till att boka den lugnaste tiden. På helgerna det ser vi alltid till att det finns minst ett lugnt alternativ per dag då det är som högst beläggning. Välkommen tillbaka till oss!
28 maj 2020
Toppenbra service och härlig avkopplande miljö. Innergården var underbar att sitta och gassa i vårsolen med ett glas bubbel. Rent och välordnat spa i miniatyr form. Väldigt behaglig mängd besökare pga Covid smittosituationen.
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 5 jun 10:41
Va glada vi blir att du trivdes hos oss! Vi hoppas på att få välkomna dig snart igen, kanske med en kopp te vid brasan en regnig dag så du får upptäcka vårt spa på nytt :) Det finns inget dåligt väder... Tack för ditt besök, och fina omdöme!
24 maj 2020
Bjöd med min väninna som fyllt 50 år och vi fick jättefin service på både mat och spaupplevelsen. Vi båda är jättenöjda och kommer komma tillbaka.
Madeleine C
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 26 maj 21:24
Det var roligt att höra Madeleine! Vi hoppas på att få se er som gäster snart igen :)
11 maj 2020
Superfin och fräsch anläggning, jättetrevlig personal. Vi är så nöjda med besöket, som absolut inte blir det sista!
Julia G
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 11 maj 08:55
Tack Julia för ett fint omdöme! Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart igen :)
6 maj 2020
Kan ibland kännas lite trångt när många är där inne. Annars bra plats för relax.
Tomas B
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 10 maj 11:08
Hej Tomas! Va kul att du tycker det är trevligt hos oss. Under vissa dagar när vi har hög beläggning kan det vara lite mer folk i omlopp. Om man vill ha stillheten och mer rum att bara vara kan det vara ett tips att besöka oss en vardag, eller kanske söndag. :) Lördag eftermiddag och fredag kväll är våra mest bokade tider. Ett tips är vårt Aftonspa på kvällen efter middagen. Supermysigt! Välkommen tillbaka till oss!
5 maj 2020
Fantastisk service i reception, spa och restaurang och otroligt god mat! Mysigt att bo i historiska byggnader.
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 10 maj 11:09
Så roligt att du tyckte om din vistelse hos oss på Klosterhotellet! Vi blir så glada och stolta över dina fina ord. Hoppas att vi ses snart igen!
3 maj 2020
Superbra! Härligt, rogivande och Såå avkopplande. Trivsamt och jättetrevlig personal.
Nathalie R
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 4 maj 13:44
Tack Nathalie, vi blir så glada att du trivdes och hoppas på att få välkomna dig åter snart igen!
10 apr 2020
Fantastiskt!!! Alla var verkligen helnöjda.
Monica B
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 10 apr 09:53
Tack snälla Monica, hoppas du hade en fin födelsedag!
27 mar 2020
Mysigt, fräscht och rofyllt.
Johanna S
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 27 mar 12:27
Hej Johanna! Det var verkligen roligt att du trivdes hos oss :) tack för ett fint omdöme!
22 mar 2020
Behandlingen var mycket bra, personalen var mycket hjälpsamma och trevliga.
Kent A
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 23 mar 09:42
Va roligt att du fick en trevlig stund i vårt spa. Hoppas att vi får möjligheten att ses igen!
22 mar 2020
Mycket bra bemötande och helt fantastisk upplevelse. Servicen var hur grym som helst
Verifierad kund
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 22 mar 11:30
Vi är SÅ glada att du uppskattade din upplevelse hos oss! Och extra roligt tycker vi det är att du kände dig väl omhändertagen av vår personal. Tack och välkommen snart igen!
Massage Vadstena > Vadstena Klosterhotel SPA
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter