Vadstena Klosterhotel SPA

4.2
15 omdömen
Varmt välkommen till Vadstena Klosterhotel & SPA!

Här kan du enkelt boka Dagspa, Yoga och våra SPA och massagekurer online.

Om vårt SPA:

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus.

Här finns också ångbastu, finsk bastu med aromaoljor, cold bucket, och härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta värmande örtteer och färsk frukt.

I vårt café finns goda räksmörgåsar, sallad, fika och snacks samt vin, kaffe och andra kylda drycker. Vi har fullständiga rättigheter.


Varmt välkommen!


Observera att vi utöver dessa behandlingar även erbjuder ansiktsbehandlingar av auktoriserade hudterapeuter. Dessa kan endast bokas via tfn 0143-552525, eller mail spa@klosterhotel.se

Boka tid

 • Kroppsbehandlingar

  • Helkroppsskrubb 50 min, 50 min

   995 kr
   En dubbelverkande helkroppsskrubb med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutande applivering av en uppstramande eller vårdande kroppscreme.
  • Grotta Giusti lerinpackning 50 min, 50 min

   995 kr
   En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, skalpmassage samt avslutande kroppscreme.
  • Kroppspeeling och helkroppsmassage 60 min

   1 195 kr
   Behandlingen inleds med en peelingcreme som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, samt en kroppsmassage med ekologiska oljor och en rik kroppscreme som ger skydd och näring till torr hud.
  • Kroppspeeling och massage lyx! 60 min

   1 195 kr
   Behandlingen inleds med en peelingcreme (kemisk peeling, ej kornpeeling) som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, samt en kroppsmassage med ekologiska oljor och en rik kroppscreme som ger skydd och näring till torr hud.
 • Händer & fötter

  • Sköna händer & fötter 50 min, 50 min

   995 kr
   En lyxig hand & fotritual med extra allt. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

   I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna, handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

   Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.
  • Topp till tå 80 min, 1 timme 20 min

   1 595 kr
   Lyxig topp till tå-behandling som behandlar ansikte, händer och fötter med vårdande och skyddande ingredienser för en mjukare och mer återfuktad hud.

   I behandlingen ingår en rengöring med varma kompresser av fötterna, peeling, fotipackning, fotmassage, handpeeling, handinpackning och handmassage samt ansiktskur med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och avslutande ansiktsmask
 • Gruppbokningar

  • DAGSPA

   Dagspa i fyra timmar inklusive lån av handduk, badrock & tofflor. Vi bjuder på frukt och thé i spaköket, där det även finns ett cafe med försäljning av lättare maträtter, fika & dryck. Vid bokning av behandling får du rabatt på dagspa.
  • FamiljeSPA, skollov

   Vissa dagar under året öppnar vi upp för familjer med barn från 12 år. Datum & tider samt eventuella aktiviteter under dessa perioder finner du här!
  • Morgonyoga lör & sön

   Varje lördag & söndag morgon klockan 8:00-9:00. Ingår för spapaketgäster, övriga betalar 125 kr. Vi erbjuder också ett klippkort som gäller för dagspa & yoga.
  • Workshops & miniretreat

   Här hittar du våra specialarrangemang, temadagar och mini-retreater.

Om oss

KlosterSPA/personal

KlosterSPA/personal

Omdömen

4.2
15 omdömen
23 maj 2019
Nina E
20 maj 2019
Verifierad kund
20 maj 2019
Annika L
20 maj 2019
Sådär
Verifierad kund
De hade missat min bokning så fick bara en 20minuters behandling istället för 50.
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 20 maj 15:25
Hej, Kontakta mig gärna angående detta. Jag vill gärna veta när detta inträffat och om du kompenserades? Självklart ska detta inte ske, och jag vill gärna höra mera... maila mig, Sofia på spachef@klosterhotel.se
20 maj 2019
Härligt
Verifierad kund
Vi kom lite senare på dagen (17.30) och man kände att det höll på att varva ner. Sen alltid trist när personalen börjar städa undan så man känner sig lite stressad att gå men det är väl oundvikligt. Överlag härligt!
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 21 maj 14:24
Hej! Va roligt att ni njöt av kvällen! Vi tar åt oss av era synpunkter och ska se över om vi kan ändra något i våra rutiner. Tack för värdefull input och varmt välkommen åter! ??
20 maj 2019
Verifierad kund
20 maj 2019
Johanna E
20 maj 2019
Christian F
20 maj 2019
Verifierad kund
20 maj 2019
Genuin spabehandling
Lilian M
Fick en massagen på 50 min av en mycket duktig massös Bästa tänkbara behandling !
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: idag 01:11
Tack! Va glada vi blir! Våra terapeuter är fantastiskt duktiga, dem håller vi hårt i :) varmt välkommen åter!
20 maj 2019
Verifierad kund
20 maj 2019
Jättefint SPA men ni tog in för mycket folk
Verifierad kund
Alldeles för mycket folk, vi fick dela på ett skåp. Fullt med bin i utepoolen, ingenstans att sitta ute i det fantastiska vädret då det inte fanns stolar till alla. den stora poolen inomhus var rätt kall och den lilla poolen inne var liten, den kanske hade räckt om det var mindre folk
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 20 maj 20:22
Hej, och tack för att ni tagit er tid att lämna ett omdöme om er vistelse hos oss. Jag är ledsen att vi just nu har problem med att Örtagårdens bin hittat till oss, vi gör allt i vår makt för att få en förändring tillsammans med biodlaren inom så snart vi kan. Hör gärna av er till mig så jag får höra mer om er vistelse, jag vill gärna få möjligheten att välkomna er åter och hoppas på att då kunna skänka er bättre helhet. Maila mig gärna: spachef@klosterhotel.se (Sofia Lindholm)
20 maj 2019
Jessica L
20 maj 2019
Mia W
20 maj 2019
Mycket trevligt i härlig atmosfär
Rebecca K
Väldigt positiv upplevelse av spa, massage och allt runtikring.
Svar från Vadstena Klosterhotel SPA: 20 maj 20:20
Tack snälla! Va roligt att ni trivdes hos oss :- Varmt välkomna tillbaka snart igen!
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter