Studio Yoga Nu

5.0
41 omdömen
Studio YogaNu är din oas i Landskrona där du kan andas ut och vara dig själv. Du stärker kropp och sinne hos oss. Och får möjligheten att bara vara en stund.

Vi är något så unikt som en studio som erbjuder yoga för alla. Man brukar säga: att alla kan yoga men alla yogaformer är inte för alla. Och hos oss finns en yogaform för alla vågar vi påstå. Vi har yoga för dig som är gravid, yoga för barn, yoga för familjer, yoga för tonåringar, avslappnande yoga, fysisk yoga och inte minst vår rehab yoga för dig som har någon form av skada/sjukdom eller kanske haft en utmattning
På bästa sätt tar vi hand om dig från det du kliver in genom dörren. Vi finns helt enkelt där för dig. Vi har valt att hålla yogan seriös men inte så allvarlig, vi har hjärtat, värmen och humorn med oss i yogan. Tillsammans med en bred kunskap och hög kvalité.

Boka tid

Omdömen

5.0
41 omdömen
23 maj 2020
Underbar
Ingvor P
29 apr 2020
Man känner sig välkommen, sedd och omhändertagen på ett genuint och fint sätt! Kan inte tänka mig ett bättre ställe att hitta lugn och harmoni i tillvaron!
Annika Z
28 apr 2020
Som alltid, 100% fantastiskt!
Camilla M
23 apr 2020
Alltid balanserad och uppmärksamt coachad träning, jag uppskattar det mycket.
Edel M
23 apr 2020
Är alltid lika nöjd !
Christina K
22 apr 2020
Mycket bra. Tycker jätte mycket om att gå dit. Trevlig miljö. Annette är jätte duktig på att leda yoga. Förklarar bra och hennes pass är super bra. Provat många andra yoga lärare men aldrig varit så nöjd som jag är på Studio Yoga Nu.
Catharina L
22 apr 2020
Det var väl genomtänkt hur vi skulle lägga våra mattor. När passet var klart skulle vi lämna salen i omgångar. Så på det hela taget en trygg upplevelse
Annemarie S
22 apr 2020
Så härligt att ha hittat hit!
Emma W
22 apr 2020
En vila för kropp och själ
Peter F
22 apr 2020
Alltid bra bemötande. Proffsiga ledare.
Verifierad kund
22 apr 2020
Underbart att släppa ut magen och djupandas! Skönt att rensa huvudet. Min egentid i veckan.
Marie P
Övrigt på hälsa Landskrona > Studio Yoga Nu
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter