Studio 34 Kids&MiniSpa

4.8
135 omdömen
Studio 34 Kids&MiniSpa är en salong för barn 0-12 år. Här kan man bl a klippa håret, få manikyr och pedikyr, ta hål i öronen och ha mysiga barnkalas med fokus på välmående och lugn.
Vi tillåter även efter restriktionslättnaderna endast ett sällskap i lokalen åt gången, så kom på utsatt tid och inte allt för tidigt så slipper ni stå ute och vänta.

Boka tid

 • Behandlingar

  • Hårspa och styling. Tvätt, inpackning och styling

   550 kr
   Vi tvättar håret och lägger en inpackning som gör hårte lätt att reda ut, tillför fukt och näring. Efter inpackningens verkningstid torkar vi och stylar. Klippning ingår inte här utan bokas separat.
   Lägg gärna till en ansiktsmask som får verka undertiden inpackningen sitter i. (Anges i meddelandefältet i bokningen, 100:- extra)
  • Glitter tattoo -Tillfällig glittertatuering

   99 kr
   Supercoola tillfälliga glittertattooes. Med hudvänligt lim appliceras en mall efter val och därefter penslar vi på glitter i valfria färger.
   En tatuering: 99:-/st
  • Löshårsslinga

   189 kr
   En löshårsslinga fästs med tejp och sitter i några veckor. Slingan finns i olika färger och är av äkta hår vilket gör det möjligt att locka eller platta håret som vanligt. 189:-/slinga
  • Omsättning löshårsslinga (1-2 st, vid fler kontakta mig för tidsbokning)

   49 kr
   Omfästning av löshårsslinga som antingen lossnat eller som behöver fästas om efter ett antal veckor.
  • Dip dye

   420 kr
   Topparna färgas med en enkomponentsfärg som inte innehåller väteperoxid. Färgen funkar endast på mycket ljust hår och håller i ca 6 tvättar. (Jag bleker inte mörka hår!)
  • Ansiktsvård

   320 kr
   Vi lägger en fuktgivande ansiktsmask som får verka under ett moln av ånga, samt utför de kassiska tillvägagångssätten med ansiktsmassage, fuktspray. Vi avslutar med lite glitter på kinderna och läppglans
  • Paraffinbad med minimanikyr

   630 kr
   En jättehärlig behandling för torra händer. Efter en mild peeling och bakteriedödande spritning sänks händerna ner i ett ljummet och väldoftande paraffinbad. Därefter får man sitta med värmevantar en stund. Ett paraffinbad återfuktar torra händer och är perfekt nu när vi tvättar och spritar våra händer så mycket. Behandlingen avslutas med handmassage och valfritt nagellack med dekorationer.
   Paraffinbad används bla för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan vid reumatism och artrit. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och gör huden mjuk och sammetslen. Denna behandling är särskilt lämplig för personer med mycket torra händer. Paraffinbad rekommenderas ej om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.
   Avser behandling av 1 barn.
  • Minimanikyr

   320 kr
   Nagellack med dekoration. Kan bokas som tillägg till exempelvis en klippning. Avser behandling av 1 barn= 2 barn- 2 bokningar.
  • Minimanikyr 2 barn

   640 kr
   Två barn på Minimanikyr.
   Lägg gärna till smoothies eller något annat gott att äta för den som väntar. Se vårt utbud på våt Tillvalsmeny på hemsidan.
  • Minimanikyr & Minipedikyr kombo

   630 kr
   Nagellack med dekoration. Kan bokas som tillägg till exempelvis en klippning. Avser behandling av 1 barn.
  • Minipedikyr

   320 kr
   Minipedikyr kan bokas som tillval efter t ex en klippning. Fotbad, scrub, fotcreme och nagellack.
   Avser behandling av 1 barn.
  • Styling

   320 kr
   Lockar, plattning, enklare uppsättning eller flätor.
   Avser behandling av 1 barn
  • Öronhåltagning Barn

   499 kr
   Minimiålder för öronhåltagning är 5 år.
 • MiniSpa barn&vuxen tillsammans

  • Stor & Liten 1 barn

   1 320 kr
   En vuxen och ett barn får besöka MiniSpaet tillsammans. Välj två enhetliga behandlingar (manikyr, pedikyr eller ansiktsvård). Goodiebag till barnen ingår.
   Lägg gärna till något ätbart från vår tillvals meny som du hittar på hemsidan. Vi har även fina pannband i rosa fleece med barnets namn i tryck för 149:-/st. Beställs senast 1 v före besöket. Skriv ev önskemål i meddelandefältet när du bokar.
  • Stor & Liten 2 barn

   1 930 kr
   En vuxen och två barn får besöka MiniSpaet tillsammans. Välj två enhetliga behandlingar (manikyr, pedikyr eller ansiktsvård). Goodiebag till barnen ingår.
   Lägg gärna till något ätbart från vår tillvals meny som du hittar på hemsidan. Vi har även fina pannband i rosa fleece med barnets namn i tryck för 149:-/st. Beställs senast 1 v före besöket. Skriv ev önskemål i meddelandefältet när du bokar.
  • Paraffinbad med minimanikyr 1 barn + 1 vuxen

   1 000 kr
 • Klippning barn

  • Dip&Klipp

   900 kr
   Dip dye (infärgning av topparna)och klippning
  • Syskonklippning. 2 barn under 8 år

   820 kr
   Två barn under 8 år som ska klippas vid samma tillfälle. Här får du som bokar själv avgöra om du tror att tiden räcker.
   Har du två barn med osedvanligt mycket hår, är väldigt långhåriga och ska klippas mycket eller om barnen behöver tvättas måste du boka lite längre tid. Boka iså fall en tjänst som motsvarar tidsåtgången och skriv gärna en notering till oss i din bokning.
   Tvätt ingår inte men vid tidstillägg gör vi gärna det.
   Se gärna till att barnen är nytvättade om tvätt inte önskas och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • Syskonklippning. 2 barn varav ett är 8 år eller över.

   990 kr
   Två barn som vill ha håret tvättat, frisyrer och/eller har mycket hår. Det kan även handla om barn som tycker det kan vara jobbigt att sitta stilla. Då är det bra med lite extra tid!
   Se gärna till att barnen är nytvättade om de inte vill bli schamponerade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • Syskonklippning. 2 barn över 8 år

   1 170 kr
   Två barn som vill ha frisyrer, få håret tvättat eller barn med mycket, tjockt hår. Det kan även handla om barn som tycker det kan vara jobbigt att sitta stilla. Då är det bra med lite extra tid!
   Se gärna till att barnen är nytvättade om de inte vill bli schamponerade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • Syskonklippning. 3 barn under 8 år

   1 230 kr
   Tre barn som ska klippas vid samma tillfälle. Här får du som bokar själv avgöra vad du tror är rimligt i fråga om tidsåtgång. Behöver barnen tvättas, ska klippas mycket eller om de har mycket och tjockt hår kan extra tid behövas.
   Se gärna till att barnen är nytvättade om de inte vill bli schamponerade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • Syskonklippning 3, varav 1- 3 barn är 8 år eller över.

   1 420 kr
   Tre barn som vill ha frisyrer, få håret tvättat eller barn med mycket, tjockt hår. Det kan även handla om barn som tycker det kan vara jobbigt att sitta stilla. Då är det bra med lite extra tid!
   Se gärna till att barnen är nytvättade om de inte vill bli schamponerade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • VIP-Klipp

   1 070 kr
   Vill du skämma bort en liten livsnjutare lite extra? Efter klippningen blir det styling(lockning, plattning el enklare uppsättning), en behandling (manikyr eller pedikyr) och saftfika med cupcakes.
   OBS! Tjänsten gäller endast för ett barn och är lämplig för barn över 5 år.
  • Luggklippning

   85 kr
  • Min första klippning

   470 kr
   Första klippningen brukar vara en minnesvärd upplevelse. Vi sparar en lock som ni får med er hem i en vacker ask. Ta gärna med en extra tröja som ombyte ifall barnet inte vill ha klippkappa på sig.
   Observera att denna tjänst endast gäller små barn som klipper sig för första gången. Har du äldre barn som inte klippt sig hos frisör innan och gärna vill spara en lock, bokar du klippning enligt barnets ålder och köper till en ask för 50:-
   Är barnet väldigt långhårigt och ska klippas mycket behövs 45 min.
  • Klippning barn 0 - 3 år

   440 kr
   Se gärna till att barnen är nytvättade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket! Ta gärna med ett en extra tröja som ombyte ifall barnet inte vill ha klippkappa på sig!
   Är barnet väldigt långhårigt och ska klippas mycket behöver jag extra tid. Boka isf en klippning som tar 45 min även om åldern inte stämmer. Tvätt ingår inte.
  • Klippning barn 4 - 7 år

   525 kr
   Se gärna till att barnen är nytvättade, och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket! Ta gärna med ett en extra tröja som ombyte ifall barnet inte vill ha klippkappa på sig!
   Är barnet väldigt långhårigt och ska klippas mycket eller har ett "vuxenhår" behöver jag extra tid. Boka isf en klippning som tar 45 min även om åldern inte stämmer. Tvätt ingår inte.
  • Klippning barn 8 - 12 år

   650 kr
   Schamponering ingår. Se gärna till att barnen är nytvättade om de inte vill bli schamponerade och kolla gärna en extra gång efter löss innan besöket!
  • Superklipp. Stort klipp från långt till kort

   700 kr
   Ska väldigt mycket hår klippas kort behöver vi mycket tid. Vi kanske behöver titta på inspirationsbilder eller fläta håret som ska klippas av så att du kan skicka det till Änglahår som gör peruker till barn.
  • Maskinklippning barn

   210 kr
   Här kör jag enbart med maskin över hela huvudet. Ingen sax över huvudtaget. Tvätt ingår inte.
   Ta gärna med en extra tröja för ombyte.
  • Hårtvätt

   70 kr
   Behöver barnets hår tvättas gör jag det gärna. Det är lättare för mig att klippa ett rent hår och dessutom riskerar jag inte att skada mina saxar om jag råkar klippa i sandkorn eller smuts.
   Hårtvätt passar bäst för barn från 5 år och uppåt. Är barnet yngre är det bäst om ni tvättar hemma innan ert besök.
 • Massage barn

  • MiniMassage 20 min helkropp

   400 kr
   En avslappnande och skön helkroppsmassage för barn. Lugn musik, dämpad belysning och varm massagebänk gör upplevelsen helt underbar. Behandlingen är lämplig för barn som tycker om beröring och "kli på ryggen". Massagen för barn är väldigt mjuk och behaglig- inga hårda nypor, bara taktil beröring med lugna massagerörelser och strykningar, sk effleurage.
   Vi använder doftfria oljor från Maria Åkerberg som även gör huden väldigt mjuk och len, så har barnet torr hud är en helkroppsmassage väldigt bra.
   Själva massagen är ca 20 min lång, (något längre vid ansiktsmassagen), men 30 min behövs för av-och påklädning.
   Lägg gärna till en ansiktsmask med ansiktsmassage (100:-), så får barnet en riktig prins/prinsessbehandling!

   Tänk på att inte ha för åtsittande kläder eftersom kroppen är lite oljig efteråt.

   Vi har fina pannband i rosa fleece med barnets namn i tryck för 149:-/st som man förstås får ta med sig hem. Beställs senast 1 v före besöket. Skriv barnets namn i meddelandefältet när du bokar.
 • Gellack Naglar

  • NYHET Gellack borttagning

   250 kr
   Gellack kan inte tas bort med vanlig remover utan behöver avlägsnas på salong.
  • NYHET Gellack fransk manikyr eller dekorationer. Läs beskrivning innan bokning!

   480 kr
   Gellack med fransk manikyr eller dekorationer. Behandlingen vänder sig till barn från 11 år och uppåt och kräver målsmans godkännande. Gellack kan vara ett sätt att få någon att sluta bita på naglarna och har en stärkande effekt på nageln. Lacket härdas under en uv-lampa och kan inte tas bort med vanlig remover. Välj denna längre tiden om ni önskar någon form av dekoration eller fransk manikyr(vit kant högst upp på nageln)
  • NYHET Gellack Tweens&Teens. Läs beskrivning innan bokning!

   350 kr
   Denna behandling vänder sig endast till barn som är 11 år eller äldre. Behandlingen innebär lackning med ett permanent lack, sk Gellack, som härdar under en uv-lampa. Detta kan t ex vara ett sätt att få nagelbitare att sluta med sin ovana och gör nageln starkare. Bokningen gäller endast lackning utan dekorationer. För fransk manikyr eller dekorationer välj den lägre tiden. Behandlingen kräver målsmans godkännande.
  • NYHET Gellack återbesök Tweens&Teens

   450 kr
   Borttagning av gammalt lack och ny applicering av gellack. Önskas dekorationer eller en fransk manikyr behöver ett tidstillägg bokas.
   Behandlingen görs endast på barn från 10 år och uppåt och innefattar inte nagelförlängning.
 • Hudvård

  • Beauty School 11+. 3 deltagare

   2 540 kr
   Beauty School, vänder sig till ungdomar från 11-14 år som behöver lära sig lite mer om rengöring av huden och börjat intressera sig för smink och naglar. Vi varvar undervisning med workshop där deltagarna själva får bekanta sig med produkterna och prova en peel-off mask med aktivt kol som är väldigt rengörande för ansiktet alternativt en fuktgivande mask, beroende på hudtyp och behov. När ansiktet är rent och fint gör vi en manikyr och målar naglarna med gellack. (Kräver målsmans godkännande, skötselråd medföljer. Kan bytas mot vanligt nagellack om så önskas)

   Vi rekommenderar att deltagarantalet hålls till max 3 personer och att ingen är yngre än 11 år.

   OBS: Vid acne eller andra hudproblem rekommenderas ett besök hos auk.hudterapeut eller läkare.
   Denna tjänst innefattar endast undervisning av en god daglig hudvårdsrutin som kan möjliggöra att man tidigt lär sig sköta om sin ansiktshy.

   Detta ingår:

   Rengöring av ansiktet och en mild peeling med produkter ur rengöringskitet (görs av deltagaren själv efter instruktioner)

   Fuktgivande ansiktsmask eller svart mask med aktivt kol och efterföljande ansiktsmassage.

   Manikyr med gellack eller vanligt nagellack (permanent nagellack, gellack innefattar ej nagelförlängning utan är ett lack som härdar under uv-ljus. Kontakta salongen för mer information). Dekorationer och handmassage. Proffsnagelfil att ta med sig hem.

   Rengöringskit med 6 produkter och en rengöringssvamp för ung hud från Maria Åkerberg att ta med sig hem (värde 399:-)

   Grön smoothie och frukt på minispett
   Lägg gärna till något mer ätbart från vår tillvals meny som du hittar på hemsidan. Vi har även fina pannband i rosa fleece med barnets namn i tryck för 149:-/st. Beställs senast 1 v före besöket. Skriv ev önskemål i meddelandefältet när du bokar.

   2540:- / 3 pers, 90 min (850:-pp)
  • Min Första Ansiktsbehandling

   450 kr
   Vi börjar med en rengöring av ansiktet. Därefter följer en mild peeling och sedan en skön ansiktsmask under ett moln av ånga. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage med fuktgivande ansiktscreme och ett fuktspray.

   Observera att behandlingen INTE innefattar portömning eller brynplock utan endast är en mild och fuktgivande rengöringsprocedur. Har barnet problemhy, rekommenderas istället ett besök hos dipl.hudterapeut. Denna behandling är endast mild rengöring och kan ses som en introduktion till en hudvårdsrutin som man gärna kan ta för vana och fortsätta med hemma för att avlägsna smink och därmed undvika hudproblem som finnar och acne.
   Man får under behandlingen ligga skönt på en behandlingsbänk med värmedyna och täcke.
   Produkterna som används är från Maria Åkerberg och är lämpliga för känslig hy. De kan även köpas för att följa upp hemma.
   Köp gärna till ett rosa hårband i mjuk fleece för 100:- med antingen salongens logotyp eller med barnets namn på. Väljs barnets namn måste detta uppges senast en vecka innan (149:-).
   Denna behandling är lämplig för barn från 8 år.
 • Spakalas

  • NYHET! Duo kalaset - Spakalas för max 2 pers

   2 500 kr
   Ett Spakalas för max 2 personer. Välj tre av följande behandlingar:
   Ansiktsvård
   Manikyr
   Pedikyr
   Hårstyling
   Chokladfontän med färska fruktspett minicola/festis, goodiebag samt personliga hårband ingår.
  • Makeover Kalas

   4 570 kr
   Vi mejkar, lånar ut löshår, peruker och rekvisita och fotograferar detagarna mot vår wall of fame.
   Manikyr med extra mycket glitter. Goodiebag samt personliga hårband till alla ingår.
   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51
  • Tea Party

   3 600 kr
   Ett spakalas där vi utför två behandlingar (ansiktsvård och minimanikr) och dricker te med goda tillbehör. Goodiebag till alla.
   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51
  • Lilla MiniSpa kalaset

   3 570 kr
   Två av följande behandlingar väljs:
   Manikyr, Pedikyr eller ansiktsmask.
   Goodiebag med godis och personliga hårband till alla deltagare ingår.
   Priset avser en grupp med minst 6 deltagare.(Man kan alltså vara färre, men priset förblir detsamma)
   Ytterligare deltagare 550:-/st.

   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51
  • Mellan MiniSpa kalaset

   4 570 kr
   Välj 3 av följande behandlingar:
   Manikyr, Pedikyr, Ansiktsmask eller Hårstyling
   Goodiebag med godis och produkter till alla deltagare samt personliga hårband ingår.
   Priset avser en grupp med minst 6 deltagare.(Man kan vara färre deltagare, men priset blir detsamma) Ytterligare deltagare 600:-/st.

   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51
  • Stora MiniSpa kalaset

   5 570 kr
   Följande behandlingar ingår:
   Manikyr, Pedikyr, Ansiktsmask och Hårstyling,
   Goodiebag med godis och produkter samt personliga hårband till alla deltagare ingår.
   Priset avser en grupp med minst 6 deltagare.(Man kan vara färre deltagare men priset blir detsamma)
   Ytterligare deltagare 650:-/st.

   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51
  • Sparty

   4 460 kr
   Ett Spakalas för tweenies. I priset ingår två beh/barn, pizzaslice, läsk, popcorn och goodiebag med produkter och godis samt personliga hårband. Ytterligare deltagare: 650:-/p
   Handpenning om 50% måste erläggas för att bokningen ska vara säkrad senast 2v innan dagen för kalaset.
   Swishas till nr: 123 370 42 51

Om oss

Matilda Klingener

Jag har jobbat som frisör i 28 år och tycker lika mycket om att gå till salongen och göra alla små kunder fina i håret nu som när jag fick mitt gesällbrev på 90-talet.Jag har alltid arbetat i egen regi, först som ambulerande frisör i 7 år och därefter har jag hyrt stol på olika salonger i stan men aldrig riktigt trivts med det. 2008 öppnade jag Studio 34 och 2018 startade jag upp min efterlängtade barnsalong, den första i Göteborg.

För det mesta finns jag på "vuxensalongen" Studio 34 intill, men på lördagar finns jag på Studio 34 Kids&MiniSpa där jag bland annat erbjuder klippning, massage, öronhåltagning, minimanikyr, pedikyr och sparelaterade barnkalas.

Utbildning

 • Frisörskola med gesällbrev 1993
 • Diplomerad Makeupartist av IMC 2006
 • Diplomerad Nagelterapeut 2019
 • Diplomerad Fransstylist 2019
 • Diplomerad i Lashlift och Browlift 2021
 • Många kurser och utbildningar längs vägen
Matilda Klingener

Omdömen

4.8
135 omdömen
14 okt 2021
Mycket fin liten barnfrisör- och nagelsalong. Väldigt barnanpassat. Centralt. Mycket bra barnbemötande. Lite väl dyrt dock.
Mila H
22 sep 2021
Så bra bemötande och sonen blir alltid lika fin i håret!
Sandra S
18 sep 2021
Supernöjda som vanligt med tvätt & klipp samt finfika! Så mysig liten salong där barnen får njuta och känna sig riktigt speciella. Matilda som driver salongen och pysslar om barnen är fantastisk! Det spelar ingen roll hur små/stora barnen är. Dessutom har hon riktigt fina produkter till salu. Idag fick vi med oss barnvänligt/miljövänligt schampo och balsam samt en ny hårborste. Skulle rekommendera denna salong till alla som har barn upp till 12 år.
Malva T
11 sep 2021
Allting superbra! Rekommenderas verkligen till alla barn! Första, men inte sista, besöket. :)
Pernilla H
7 sep 2021
Min son har ljudkänslighet och det gick så bra, då det fanns bara vi i salongen. Lugn miljö som passar känsliga barn och trevlig frisör som har förståelse.
Dimah L
7 aug 2021
Alltid lika nöjd!
Lejla H
4 aug 2021
Trevligt och bra bemötande! Kan verkligen rekommenderas!
Angelica M
14 jul 2021
Så mysigt!
Christina J
31 maj 2021
Min dotter firade med sina vänner sin 12-års födelsedag på studio 34. De fick en fantastisk och personlig upplevelse.
Charlotte N
6 maj 2021
Vi är jättenöjda! :))
Katarina G
24 apr 2021
Bra resultat
Mimmi P
10 apr 2021
Supertrevligt! Vi kommer tillbaka!
Caroline W
9 apr 2021
En mkt spännnade och minnesvärd upplevelse för barnen!
Lovisa G
7 apr 2021
Fantastiskt spaparty, oerhört nöjd 10-åring! Jättebra på samtliga fronter: bemötande, spabehandlingar, lokaler, tillval, atmosfär... Allt var på topp!
Oskar M
31 mar 2021
Studio 34 ordnade ett mycket uppskattat och roligt 10-årskalas:)
Robert H
23 mar 2021
Supernöjd! Väldigt bra bemötande och min lilla tjej tyckte det var så fint där inne. Skulle absolut rekommendera att gå hit.
Verifierad kund
21 mar 2021
Jättehärligt för små barn. Rekommenderas!
Karin O
18 mar 2021
Trevlig personal med mycket erfarenhet av barn. Super mysigt ställe
Ying X
18 mar 2021
Fantastisk bra!!!!
Chelsea M
17 mar 2021
Frisören var snäll, miljön var ok
Verifierad kund
10 mar 2021
En fantastiskt duktig frisör som gjorde vårt första frisörbesök till en lyckad och positiv upplevelse
Annika J
4 mar 2021
Jätte fin och trygg första frisörupplevelse för min två-åring. Rekommenderar varmt
Verifierad kund
4 mar 2021
Allt kanon !
Sara Z
21 feb 2021
Dottern klippte en kort cool frisyr och blev mycket nöjd. Stort tack!
Hanna A
15 feb 2021
Jättebra ställe! Kommer klippa mina barn här i fortsättningen.
Sofie H
22 jan 2021
Bästa servicen!!
Fedoua E
4 jan 2021
Superbra! Våra tjejer var så nöjda o vill tillbaka snart igen! :-)
Nanna C
21 dec 2020
Mycket trevlig och bra klippning. Lite väl dyrt men absolut bra
Nicolas Z
16 dec 2020
Trevligt besök och fin klippning
Fred G
15 dec 2020
Trevlig och bra frisör, mysigt ställe. Kommer definitivt tilbaks med mina barn :)
Maria S
Frisör Göteborg > Studio 34 Kids&MiniSpa
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter