SpaStudion

4.9
76 omdömen
Boka tid genom att klicka på önskad behandling, välj sedan en tid i schemat. Om du vill boka fler behandlingar klickar du på knappen "Boka en ny tid" och upprepar proceduren.

Boka tid

 • Erbjudande

  • Prova på Kosmetisk akupunktur

   400 kr
   Prova på-behandling för dig som är nyfiken på Kosmetisk akupunktur men osäker på vad det är bra för och hur det känns. Vi pratar om vad Kosmetisk akupunktur kan göra för just dig och sätter några punkter på kroppen och i ansiktet.
   Kom gärna osminkad!
 • Massage

  • Kombinerad massage

   700 kr
   Klassisk halvkroppsmassage som kombineras med koppning på rygg, nacke och axlar. Med koppning skapar man ett negativt tryck på huden och kan på så sätt styra blodet till stela och ömma muskler som då syresätts för att enklare kunna återgå till att bli mjuka och smidiga. Koppning har i flera tusen år använts inom traditionell kinesisk medicin för sin positiva inverkan på immunförsvaret i helhet. Efterlämnar smärtfria märken som håller i några dagar
  • Malakias värmande

   490 kr
   Värmande massage som ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen samt stärker immunförsvaret och verkar smärtlindrande vid muskel- och ledvärk. Inkluderar massage av rygg, axlar och nacke.
  • Klassisk halvkropp

   450 kr
   Halvkroppsmassage med väldoftande olja. Inkluderar massage av rygg, axlar, nacke och skalp. Tryck anpassas efter dina önskemål.
  • Klassisk helkropp

   750 kr
   Helkroppsmassage med väldoftande olja. Inkluderar massage av hela kroppen. Tryck anpassas efter dina önskemål.
 • Spa

  • Total avkoppling

   1 250 kr
   En riktig lyxkur med en utförlig och härlig massage av hela kroppen med extra lång massage och akupressur på händer, fötter och skalp. För den som vill, skrubbas även fötterna med en mjukgörande och detoxande skrubb. Därefter följer en underbart skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen är extremt avkopplande då den både behandlar och förebygger stress och stela ömma muskler.
  • Gamla stans bästa

   700 kr
   Djupt avstressande behandling som inleds med en uppmjukande massage för rygg och nacke med varma stenar. Därefter arbetas dina muskler igenom med en klassisk halvkroppsmassage, varpå du får njuta av en lystergivande ansiktsbehandling med rengöring, mask och massage. Behandlingen är till för dig som vill njuta av en underbar upplevelse och samtidigt få mjuka muskler.
  • Skeppargränds topp till tå

   650 kr
   En komplett behandling som inkluderar en klassisk halvkroppsmassage, vad- och fotmassage, inpackning och massage av händer samt en ansiktsbehandling med rengöring, mask och massage. En himmelsk behandling som är idealisk för dig som vill ha lite av varje.
  • Hand- och fotkur

   750 kr
   Avkopplande kur där fötterna först packas in i varma handdukar, för att sedan skrubbas, filas och masseras mjuka. Medan fötterna är inpackade så återfuktas och masseras händerna. Du ligger ner under hela behandlingen.
   Obs. Ej medicinsk fotvård.
 • Ansiktsbehandling

  • Energigivande ansiktskur

   350 kr
   Välgörande ansiktskur med rengöring, peeling och en särskild form av ansiktsmassage som bland annat ökar hudens cellförnyelse. Behandlingen är underbar för dig som känner dig trött, glåmig och tilltäppt i ansiktet.
  • Drömkuren

   520 kr
   Härlig exotisk ansiktsbehandling som verkar extremt avstressande och humörhöjande. Med hjälp av en kinesisk massageteknik ökas lymf- och blodcirkulationen så att ditt ansikte får extra spänst och lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, två ansiktsmasker och en lång härlig ansiktsmassage som motverkar stress och rynkor. Ditt ansikte efterlämnas silkeslent och strålande. Behandlingen är varmt rekommenderad för dig som söker det lilla extra.

Omdömen

4.9
76 omdömen
18 feb 2020
Kunde ha legat kvar hela dan. Jätteskön ansiktsbehandling, ljuvligt.
Verifierad kund
13 feb 2020
Helt underbart men alldeles för kort tid! Rekommenderar Spa studion varmt
Leila S
16 jan 2020
Kan varmtrekommendera SpaStudio Man känner sig så välkommen och man blir enormt väl omhändertagen. Hel fantastiskt och underbart.
Nina E
9 jan 2020
Mycket trevligt och lugn miljö fint tillmötesgående.
Hans A
7 jan 2020
En väldigt avslappnande massage! Rekommenderas!
Verifierad kund
20 nov 2019
Så mysigt, lugnt och stilla, man kan verkligen njuta. Rekommenderas varmt
Helena E
23 okt 2019
Trevligt personal, rekommenderar varmt.
Verifierad kund
16 okt 2019
Min behandling var toppen.
Susanne Å
9 okt 2019
Suveränt bra!
Hasse J
29 jul 2019
Behandlingen var mycket behaglig och noggrant utförd med bra resultat. Salongen var fantastisk inredd och bemötandet var mycket skickligt.
Verifierad kund
29 jul 2019
Jag är återkommande kund sedan flera år tillbaka. Elina levererar spatjänster proffessionellt och kundanpassat, alltid med ett glatt och trevligt bemötande. De mysiga lokalerna är ett plus.
Verifierad kund
15 jul 2019
Trevlig och mycket kunnig personal. Mysig lokal. Gör under för kropp och själ.
Verifierad kund
15 jul 2019
Jag besöker SpaStudion fortfarande efter 3 år, vilket innebär att jag är mycket nöjd med behandlingarna och bemötandet där.
Verifierad kund
9 jul 2019
Ljuvlig lite av varje behandling av superduktig behandlare. Perfekt för mig.
Verifierad kund
1 jul 2019
Så mysig och lugn salong.
Verifierad kund
26 jun 2019
Mycket bra
Verifierad kund
25 jun 2019
Underbar behandling, proffsigt bemötande och mysig lokal! Väl värt!
Verifierad kund
18 jun 2019
Jag bokar nästan alltid kombinerad massage. Är alltid jättenöjd med behandlingen som jag får.
Verifierad kund
Massage Köping > SpaStudion
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter