SpaStudion

Boka tid genom att klicka på önskad behandling och välj terapeut. Ändra till en annan terapeut om det inte finns några tider den dagen du vill boka.

Boka tid

 • Erbjudande Oktober

  • Prova på Kosmetisk akupunktur

   299 kr
   Prova på-behandling för dig som är nyfiken på Kosmetisk akupunktur men osäker på vad det är bra för och hur det känns. Vi pratar om vad Kosmetisk akupunktur kan göra för just dig och sätter några punkter på kroppen och i ansiktet.
   Kom gärna osminkad!

   Erbjudandet kan användas vid ett tillfälle av dig som inte tidigare gått på Kosmetisk akupunktur på SpaStudion. Passa på att boka in en behandling i oktober!
 • Spa

  • Total avkoppling

   1 190 kr
   En riktig lyxkur med en utförlig och härlig massage av hela kroppen med extra lång massage och akupressur på händer, fötter och skalp. För den som vill, skrubbas även fötterna med en mjukgörande och detoxande skrubb. Därefter följer en underbart skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen är extremt avkopplande då den både behandlar och förebygger stress och stela ömma muskler.
  • Gamla stans bästa

   630 kr
   Djupt avstressande behandling som inleds med en uppmjukande massage för rygg och nacke med varma stenar. Därefter arbetas dina muskler igenom med en klassisk halvkroppsmassage, varpå du får njuta av en lystergivande ansiktsbehandling med rengöring, mask och massage. Behandlingen är till för dig som vill njuta av en underbar upplevelse och samtidigt få mjuka muskler.
  • Skeppargränds topp till tå

   580 kr
   En komplett behandling som inkluderar en klassisk halvkroppsmassage, vad- och fotmassage, inpackning och massage av händer samt en ansiktsbehandling med rengöring, mask och massage. En himmelsk behandling som är idealisk för dig som vill ha lite av varje.
  • Hand- och fotkur

   470 kr
   Avkopplande kur där fötterna först packas in i varma handdukar, för att sedan skrubbas, filas och masseras mjuka. Medan fötterna är inpackade så återfuktas och masseras händerna. Du ligger ner under hela behandlingen.
   Obs. Ej medicinsk fotvård.
 • Ansiktsbehandling

  • Drömkuren

   450 kr
   Härlig exotisk ansiktsbehandling som verkar extremt avstressande och humörhöjande. Med hjälp av en kinesisk massageteknik ökas lymf- och blodcirkulationen så att ditt ansikte får extra spänst och lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, två ansiktsmasker och en lång härlig ansiktsmassage som motverkar stress och rynkor. Ditt ansikte efterlämnas silkeslent och strålande. Behandlingen är varmt rekommenderad för dig som söker det lilla extra.
  • Klassisk ansiktskur

   310 kr
   Njutningsfull ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och massage. Behandlingen har en sammandragande och lystergivande effekt.

Om oss

SpaStudion

Boka tid
SpaStudion
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter