Spa-Ladan

5.0
9 omdömen

Boka tid

 • Kroppsbehandlingar

  • Back on track 80 min

   890 kr
   En lång och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Hela kroppen får en väldoftande enzympeeling med papaya som rubbas in. sen masseras en inpackning in på kroppen. Under tiden den verkar, får ansiktet en renande och återfuktande kur. Det hela avslutas med massage av rygg, axlar och nacke.
  • Aroma therapy 100 min.

   1 050 kr
   Hela kroppen peelas med en scrub som består av havssalt samt vegetabiliska oljor. Därefter appliceras en aromainpackning som får verka medans ansiktet får en renande och återfuktande kur. Som avslutning får hela kroppen en avslappnande massage.
  • Sun treatment

   750 kr
   Kropp och ansikte peelas med aha-syra. Därefter masseras du med Maria Åkerbergs tan in a bottle. Ger huden en sommarfräsch lyster.
  • Mother to be

   750 kr
   En ljuvlig behandling för den blivande mamman. Hela kroppen peelas med en väldoftande enzympeeling med papaya. Därefter får hela kroppen en avslappnande massage med Lovely mother oil. Det är en perfekt olja för den väntande mamman då den gör huden mer elastisk och motverkar hudbristningar.
 • Fransar och bryn

  • Frans och brynfärg

   350 kr
  • Lash-lift (permanent ögonfransböjning (inkl. frans och brynfärg samt keratin)

   950 kr
   Lash lift är en vårdande och skonsam fransbehandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamintillskott. Det ger dina fransar ett naturligt lyft.

   Det är en avancerad, parabenfri keratinbehandling på dina egna fransar. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt samt färgar dina fransar och fyller dem med keratin inifrån. Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 - 3 behandlingar med keratin- och vitaminbehandlingen.

   Behandlingen håller mellan 7-12 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya.
   Att tänka på innan behandling:
   Avstå från mascara, oljebaserade produkter samt ögonfransböjning på ögonfransarna 24 timmar innan behandling, för att få bästa möjliga resultat.

   Att tänka på efter behandling:
   För att få bättre och längre effekt, blöt inte fransarna under 48 timmar efter behandlingen.
 • Fotvård

  • Fotvård

   575 kr
   (OBS! Ej medicinsk fotvård. endast friska fötter.) Uppmjukande fotbad,naglar klipps och rensas. förhårdnader avlägsnas samt fotmassage.
 • Handla i butik

Omdömen

5.0
9 omdömen
10 okt 2021
Vilket underbart litet spa! Helt fantastiska omgivningar och otrolig behandling. Vi kommer tillbaka!
Lisa
23 sep 2021
Mysigt och jätte trevligt
Anna S
23 sep 2021
Underbar behandling, mkt trevlig bemötande och rofylld atmosfär!
Eva O
Massage Loftahammar > Spa-Ladan
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter