Skönhetssalong Borlänge

Letar du efter skönhetssalong i Borlänge? På TimeCenter kan du boka tid online för skönhetssalong i Borlänge snabbt och enkelt.
Borlänge
4.9
(441)
I Lassbo en bit utanför Hedemora hittar man Maddes Frisyr och dressyr. En professionell frisörsalong som i en öppen och trevlig miljö och man får alltid ett varmt och personligt bemötande av salongens frisör. Här utförs alla typer av hårbehandlingar som klippning, styling, färgning, permanent, uppsättning och Olaplex behandlingar. För att hålla frisyren vacker långt efter besöket kan man alltid få värdefulla hårvårdstips.
Waldenströmsplan 2, Gävle
4.9
(448)
Salongen är belägen i centrala Gävle, Waldenströmsplan 2, Vi delar lokal med sy butiken Pastellen, i närheten hittar du polisstationen, Betlehemskyrkan, folketshus och även nostalgi retro och kinesiologen ..., hittar du i denna byggnaden Lokalen är charmig och luftig med en otrolig ljusinsläpp som lyfts av den renoverade och modernt inredda lokalen där man kan njuta av en unik atmosfär och trevlig personal. Salongen erbjuder all typ vaxning och svensk klassisk massage vi är experter inom dessa område och självklar strävar vi efter att vara bäst i både resultat och service.
Atlasgatan 8, Gävle
5.0
(136)
På den ljusa och moderna Salong Sandri kan man slappna av i en lugn och härlig atmosfär där man alltid får ett varmt bemötande. Här erbjuder man kvalitétsbehandlingar med garanterade resultat. Här finns specialister på naglar, vaxningar samt fransar och bryn. Salongen erbjuder allt från microblading 3D bryn, Shellac, fransk manikyr och glitternaglar till brasiliansk helkroppsvaxning.
Spångvägen 10/ Sandbacka Park, Sandviken
4.9
(79)
Salongen stänger den 23/4 2024

Letar du efter skönhetssalonger i Borlange med onlinebokning? Här kan du boka tid online för skönhetsbehandling.


 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter