Veggivore AB, Yoga I Höllviken

Skön morgonyoga. Anna leder Vinyasayoga där ställningarna flyter in i varandra i ett flow, Torgny leder en Anusara inspirerad Hathayoga.
Yogan kostar 170:-/gång, Swish till 1234 22 63 04, Veggievore AB (fd Cyber Relx)
Anna (AH) Torgny (TV) den som leder anges med initialer på bokningen.

Boka tid

Om oss

Anna Hillered

Det blir andra sommaren som Anna leder yoga på taket. Anna bor i Österrike där hon arbetar som yogalärare och tillbringar somrarna i Falsterbo.
Anna upptäckte yogan för mer än 25 år sedan och det var kärlek vi första ögonkastet. Efter flera års utövande av Ashtanga Yoga började hon att upptäcka andra former av yoga samt meditation och utbildade sig till yogalärare (RYT 200). Därefter följde diverse vidareutbildningar bla inom vinyasa flow, yin yoga och yoga nidra.

"Yogan hjälper mig att vara mer närvarande här och nu och att stilla tankarna. Jag försöker att förmedla detta på mina klasser genom ett omväxlande och dynamiskt flöde med olika fokus, varierat med korta meditationsövningar, andning.

Utbildning

  • Ryt 200

Torgny

Grundare av Yoga i Höllviken sedan 2005. Jag arbetar heltid med yoga och håller normalt många klasser i veckan i vår lokal i Höllviken, som byggdes 2007. Vill du veta mer om mig hittar du info på http://www.yogainfo.se.
Välkommen!

Utbildning

  • RYT 500
Anna Hillered
Torgny
Yoga Falsterbo > Veggivore AB, Yoga I Höllviken
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter