Ren Akupunktur

5.0
(42 omdömen)
Välkommen till Ren Akupunktur! Jag är expert i kinesisk medicin med över 30 års klinisk erfarenhet. (I KIna var jag läkare)
Jag erbjuder konsultation och behandlingar inom kinesisk medicin, inklusive akupunktur, örter och livsstilsförändringar, för att hjälpa dig på traven mot hälsa och välbefinnande.
Hos mig kan du få personlig och professionell service, och jag strävar alltid efter att möta mina patienters unika behov.

Boka tid

 • Akupunktur behandling

  • Akupunktur Återbesök 45-60 min.

   830 kr
   Vid behandling med akupunktur krävs oftast en serie av behandlingar för att uppnå optimala resultat. Hos mig kan du boka tid för återbesök för att fortsätta din behandling.

   En vanlig akupunkturbehandling tar vanligtvis mellan 45 och 60 minuter, men i vissa fall kan det ta upp till 75 minuter beroende på dina individuella behov.
  • Akupunktur Nybesök ( 60 min konsultation och 45 min akupunktur beh.)

   1 150 kr
   Vid ditt första besök kommer jag att utföra en helhetsbedömning av din hälsa baserat på traditionell kinesisk medicin. Jag kommer att identifiera eventuella obalanser som kan vara den bakomliggande orsaken till dina besvär. Baserat på denna bedömning, kommer jag att ge dig råd om kost och livsstil som är anpassad för din kropps konstitution och för att återställa eventuella obalanser.

   Förutom rådgivning ingår också en akupunkturbehandling i avgiften. Denna behandling hjälper till att återställa balansen i din kropp genom att stimulera specifika punkter på kroppen med tunna nålar.

   Hela besöket kan ta ca 2 timmar.
  • Kosmetisk Akupunktur behandling

   900 kr
   På min klinik använder jag Koreanska kosmetisk akupunktur för att minska rynkor och förbättra hudens elasticitet.

   Vid varje behandling användar jag mellan 50-90 små nålar på olika punkter i ansiktet för att stimulera ansiktsmusklerna och förbättra blodcirkulationen. Detta kan bidra till att minska uppkomsten av rynkor och ge huden en fastare och mer ungdomlig lyster.

   För att uppnå optimala resultat rekommenderar jag vanligtvis att behandlingen utförs en gång i veckan i början, med 8-10 behandlingar totalt. Efter detta stadium är det en fördel att ha en underhållsbehandling en gång i månaden för att behålla de positiva effekterna av behandlingen.
 • Konsultation

  • Konsultation Nybesök

   830 kr
   Inom Traditionell kinesisk medicin är det av stor betydelse att upprätthålla hälsan och förebygga sjukdom. Du behöver inte vara sjuk för att besöka mig - jag erbjuder även konsultationer för dem som önskar en helhetsbedömning av sin hälsa och rådgivning angående kost och livsstil.

   Att investera i din hälsa genom förebyggande åtgärder och livsstilsförändringar kan vara det bästa sättet att undvika framtida hälsoproblem. Boka en konsultation med oss idag för att ta det första steget mot att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.
  • Konsultation Återbesök

   490 kr
   Återbesök efter första konsultationen.
  • Konsultation För Örtbehandling

   830 kr
   Om du är intresserad av behandling med kinesiska örter kan du boka en konsultation med mig. Jag gör en helhetsbedömning av ditt hälsotillstånd och ger dig örter som är anpassade för dig.
  • Återbesök för Örtbehandling

   250 kr
   Vid användning av kinesiska örter rekommenderas regelbundna återbesök för att göra justeringar i örtblandningen och säkerställa att behandlingen fortsätter att vara effektiv.
 • Onlinetjänst

  • Onlinekonsultation 15 min

   250 kr
   Jag erbjuder en onlinekonsultation som återkoppling efter din första konsultation hos mig eller för de som tar emot örtbehandling från mig. Detta är en praktisk och bekväm tjänst för de som vill fortsätta med distansbehandling.
   Min onlinekonsultation sker via Skype och du kan lägga till mitt konto "dr.renjun" eller "renjun2001" för att boka en tid.
   Jag ser fram emot att höra från dig!
  • Onlinekonsultation 30 min

   550 kr
   I Traditionell kinesisk medicin är det viktigt att fokusera på att bevara hälsan och förebygga sjukdomar. Du behöver inte vara sjuk för att besöka oss. Jag erbjuder onlinekonsultationer för att ge en helhetsbedömning av ditt hälsotillstånd och för att ge råd om kost och livsstil.
   Detta tjänsten erbjudas oskså till de som vill har distansbehandling med örterna.
   Onlinekonsultation är på skype, mitt konto: dr.renjun (renjun2001)
  • Onlinekonsultation 45 min

   750 kr
   I Traditionell kinesisk medicin är det viktigt att fokusera på att bevara hälsan och förebygga sjukdomar. Du behöver inte vara sjuk för att besöka mig. Jag erbjuder onlinekonsultationer för att ge en helhetsbedömning av ditt hälsotillstånd och för att ge råd om kost och livsstil.
   Detta tjänsten erbjudas också till de som vill har distansbehandling av örterna i fortsättning.
   Onlinekonsultation är på skype, mitt konto: dr.renjun
   ( renjun2001)
  • Onlinekonsultation för örtbehandling 45 min

   750 kr
   Om du vill ha behandling med kinesiska örter, kan du boka in en onlinekonsultation för detta. Jag utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter hemskickade som är individuellt anpassad för dig.

   Detta tjänsten erbjudas till de som vill har distansbehandling i fortsättning.
   Onlinekonsultation är på skype, mitt konto: dr.renjun
   ( renjun2001)

Om oss

Jun Ren

Jag är en expert inom Traditionell Kinesisk Medicin och har arbetat över 30 år med mitt yrke. I mitt hemland Kina var jag läkare.

Efter att ha undervisat i TKM vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine under perioden 1992-1995, bestämde jag mig för att flytta till Sverige. Det har varit min hemvist sedan 1995.Jag har haft förmånen att arbeta på AM Kliniken sedan 1995, och sedan den 1 januari 2017 har min klinik bytt namn till Ren Akupunktur.

Kinesisk medicin har en djup rot i min familj, och jag är stolt över att vara den tredje generationens utövare. Det är något speciellt med att föra vidare den här kunskapen och traditionen från generation till generation.

Som medlem i Svenska Akupunkturförbundet är jag en del av ett nätverk av likasinnade människor som delar min passion för Traditionell Kinesisk Medicin. Det ger mig också möjlighet att fortsätta lära mig och utvecklas som utövare.

Utbildning

 • 1.Studerade vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine 1983-1989 och erhöll en kandidatexamen i medicin 1989.
 • 2.Bedrev forskning om akupunktur vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine 1989-1992 och tog en magisterexamen i medicin 1992.
 • 3.Deltog i Lillian Bridges Master Face Reading Program i Köpenhamn 2015, där jag fördjupade min kunskap om ansiktsläsning.
 • 4.Utbildade mig i Koreansk Kosmetisk Akupunktur under ledning av Dr Inho Jung i London 2016, vilket breddade min kompetens inom området.
 • Genom min utbildning vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine har jag grundat min kunskap och expertis inom traditionell kinesisk medicin. Under min forskningstid vid universitetet fick jag möjlighet att fördjupa mig inom området akupunktur, vilket resulterade i min magisterexamen.
Jun Ren

Omdömen

5.0
(42 omdömen)
4 sep 2023
Jättebra, supernöjd!
Anita C
28 aug 2023
Mycket kunnig och bra läkare inom området. Trygghet!
Anette A
11 aug 2023
Super duktig akupunktör! Ger mina bästa rekommendationer!
Katarina M
11 aug 2023
Hon gav helhjärtad uppmärksamhet och tog problemen på allvar
Kaisa B
10 aug 2023
Perfekt!
Hanna G
7 aug 2023
Jun är en oerhört duktig Kinesisk lökare med gedigen kunskap och hon är väldigt lyhörd. Rekommenderas varmt!
Åse R
7 aug 2023
Jun har enorm kunskap och jag känner mig alltid bättre efter behandling hos henne, oavsätt vad jag söker för. Rekommanderas starkt!
Lene S
3 aug 2023
Jun är fantastiskt lyhörd och empatiskt och ger bra behandling varje gång. Jag har gått hos henne i mer än ett halvår och är väldigt nöjd!
Amanda R
2 aug 2023
Jun är mycket inkännande och kunnig!
Mikaela S
2 aug 2023
Mycket kompetent och trevlig.
Ingvar B
31 jul 2023
Jun är fantastiskt duktig, rekommenderar henne varmt!
Charlotte L
9 jul 2023
Bästa akupunktur i Göteborg!
Christian O
6 jul 2023
Otroligt vad inkännande och kunnig Jun Ren är. Så härligt att få hennes kunskap att se hur det kan påverka kroppen på så naturligt sätt. I princip symtomfri när jag kommer hit var 3-4 vecka, Toppen!
Pernilla J
3 jul 2023
Helt enastående! Har fått underbar hjälp med postcovid, framförallt sökte jag för mitt förlorade luktsinne. Tack snälla!
Jenny H
Akupunktur Göteborg > Ren Akupunktur
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter