Ratchanee Thaimassage

Välkommen till Ratchanee Thaimassage i Linköping!
Vår fräscha och mysiga skönhets och massagesalong i samma lokal som Oriflame Cosmetics på Östgötagatan 28 i Linköping. Det som skiljer Ratchanee Thaimassage från de otaliga andra massage leverantörer är dess opretentiös hemtrevlig atmosfär. Vi behandlar våra kunder med den vänlighet och godhet i en familj och samtidigt alltid hålla kundvård som vår viktigaste fråga.
Vi ger ett engagemang för att ge enastående behandlings kvalitet till rimliga priser. Vi strävar efter att erbjuda mer än enkla, mekaniska massage, istället tittar mot helhetssyn behoven hos varje individ. Vi är välutbildade och har tillsamman mer än 10 år erfarenheter inom massage branschen. Vi önskar att kunna uppfylla några speciella krav som du kan ha, oavsett om du är ny på thailändsk massage.
Vi garanterar att du får bästa massage i Linköping!

Boka tid

  • Thai Yoga Massage

   600 kr
   Thai Yoga Massage är en kombination mellan yoga, stretching och tryckmassage på olika punkter i energilinjer. Dessa rörelser med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar.

   Rekommenderas till personer som gillar hård stretchande massage, vill öka flexibiliteten, ta bort spänningar i musklerna och lederna, stimulera olika inre organ. Du får en inre balans i kroppen.
  • Thai Oljemassage

   600 kr
   Min unik kompletterande blandning av Thai och Svenska massage. Oljan är ett extrakt från blommor, örter och kryddor för att förbättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen.

   Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär.

   Rekommenderas till alla.
  • Thailändsk Fotmassage

   600 kr
   Det börjar att Fötterna tvättas nogrant och du får sätta dig i en bekväm position. Efter detta smörjs fötterna in med en lotion. Fotmassagen börjar och alla vitala punkter behandlas i foten. Mer lotion tillsätts när detta behövs. Denna behandling är mycket avslappnande.

   Rekommenderas till alla som har ett stående arbete och besvär med ben och fötterna.
  • Rygg och Axelmassage

   600 kr
   Här masseras nacke, axlar och rygg med mjuka och sköna rörelser, tryck och strykningar. Massagen är mycket avslappnande och det är en mjuk massage så passar den för personer med smärta och värk i nacke, axlar och rygg. Vid önskemål kan man även fokusera massagen till ett specifikt område till exempel skuldror och axlar. Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Man mår bra både i kropp och själ.

   Rekommenderas för den som har stort behov men lite tid eller som bara vill prova på.
  • Lyxig ansiktsbehandling

   500 kr
   Den här behandlingen innebär att man gör rengöring, ansiktsmassage, peeling, ånga, grundlig porrengöring och mask. Har man problem med musklerna så kan man uppleva smärta på dessa ställe under behandlingen, men då vet man också att vår terapimassagen ger effekt. Den ger en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig en bättre hälsa och ditt välbefinnande tillbaka. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär.

   Rekommenderas till alla.

Om oss

Ratchanee

Varje kund är unik och vår vision är att alla kunder skall känna sig nöjda och må bättre efter en behandling.

Mitt fokus är fast placerad på vad kunden vill göra, snarare än vad andra förväntar sig. Alla är olika, och våra flexibla tjänster kan skräddarsys för att möta behoven hos varje individ. Noggrann hygien och renlighet är vårt högsta prioritet och absolut standard. Hela konceptet är avsiktligt planerat att garantera en avkopplande besök. Inredningen, medan lyxiga, är bekväm och känner snarare än skrämmande.
Ratchanee
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter