Pite Hundsim

4.9
14 omdömen
Vi har sedan 2013 tagit emot både friska och sjuka sällskapsdjur. Vi erbjuder simträning i tempererad bassäng, vibb, laserbehandling, nischad butik med färskfoder, ledtillskott, samt kurser med framför allt fokus på nosarbete. Vi har också träningslokal för uthyrning. Vi ställer inga diagnoser. Behöver din hund utredning hjälper vi gärna med hänvisning till veterinär och klinik.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Emma

Då man jobbar efter ledordet passion brukar resultaten komma därefter. Jag ÄLSKAR det jag jobbar med. Här kan du alltid känna dig trygg, oavsett i vilket syfte du besöker Pite Hundsim. Inga farliga metoder används, utan bara säkra, välbeprövade och väldokumenterade. Här gäller även rehabförsäkring samt rehabgaranti- läs mer om det på pitehundsim.se
Varmt välkommen!

Utbildning

  • DJURVÅRDARE 2004-2007
  • HÄLSOTERAPEUT PÅ HUND 2012
  • HUNDUTBILDNING 2004-2007 samt 2012
  • BALANSBOLLSINSTRUKTÖR 2016
  • FRISKVÅRDSUTB 2018
  • CERTIFIERAD NW INSTRUKTÖR & AUKT. DOFTPROVSDOMARE 2018
Emma

Omdömen

4.9
14 omdömen
11 jun 2019
Jag blev bra mottagen. Det har jag blivit alla gånger jag varit där. Emma är så trevlig. Vill verkligen rekommendera henne och hennes företag.
Verifierad kund
23 maj 2019
Jättetrevligt besök
Birgitta E
Kunnig kompetent personal rekommenderas absolut
22 maj 2019
Mycket bra!
Maria H
Mycket mycket bra! Bra service och mycket trevlig tjej man får också bra rekommendationer
21 maj 2019
10 stjärnor!
Denise L
Emma är otroligt noggrann och kunnig på det hon gör. Det märks att hon brinner för sitt yrke. Alla mina hundar älskar att komma till simmet vad det än handlar om! min 13åring är väldigt fräsch i kroppen tack vare regelbunden simning. Agilityhunden får alltid en genomgång efter en tävlingshelg och är det någon spänning så hittar Emma den! Det jag lägger på friskvård är ingenting mot för vad jag kunde ha fått lägga på veterinärkostnader ;)
20 maj 2019
Simmet stärker mina hundar
Anna K
Emma är otroligt proffsig och hjälpsam. Hon har ett seriöst upplägg på simningen där hunden får ut mycket av träningen. Bättre kondition och stärkt muskulatur är två positiva effekter jag kan se på mina två hundar.
20 maj 2019
Väldigt professionell och noggrann! Har hjälpt oss massor i friskvården och i massa roliga kurser som vi kommer ha nytta av resten av livet! Det märks att Emma brinner för sitt arbete! Rekommenderas till alla hundägare!
Amanda O
20 maj 2019
Mycket bra
Camilla L
Trevligt o proffsigt bemötande.
Massage Piteå > Pite Hundsim
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter