Phalinee Thai Massage

4.2
66 omdömen
I hjärtat av Vetlanda finner du Phalinne Thai massage. Känn den Thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Här erbjuds kroppsvård enligt thailändsk tradition och du kan välja mellan thaimassage, oljemassage samt fotmassage.
Behandlingarna lämpar sig mycket väl för alla som behöver stresshantering eller öka sin flexibilitet.
Här garanteras man ett kvalitetsbesök då massörerna har gedigen utbildning, lång erfarenhet och är certifierade.

Boka tid

  • Sport Massage

   300 kr
   För dig som har träningsvärk
  • Massage 30 min

   200 kr
   Halv kropps massage av nacke
   axlar och rygg
  • Thaimassage

   300 kr
   En behaglig och djupgående energimassage som löser upp blockeringar i meridianerna (energilinjerna). När blockeringarna löses upp släpper spänningarna och ger en mer harmonisk inställning till livet.
   Kombinationen av stretching och stimulans av kroppens energiflöde är mycket effektiv. Det djupa trycket på musklerna töjer ut muskelfascian, stimulerar elasticiteten i bindväven och ökar blodgenomströmningen, vilket bidrar till att återhämtningsförmågan förbättras i hela kroppen.

   Du ska ha på dig tunna kläder!

   Rekommenderas ej för gravida!
  • Helkropps olje Massage

   300 kr
   Oljemassagen med varm olja
   den mjuka varianten av traditionell thai massage. Den är extrem effektiv när man vill lätta på muskelspänningar och värk. Massageterapeutens muskelknådningar sätter sprutt på oxytocinet som får kroppen att jubla.
  • Stenmassage

   350 kr
   Massage med varma stenar,en djupgående massageteknik där varma lavastenar används
  • Fotmassage

   300 kr
   Unna dina fötter thailändsk fotmassage och du får en härlig känsla av välbefinnande i hela kroppen. Denna teknik bygger på en mycket gammal kinesisk fotreflexologi där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar.
  • Fotvård ,Pedikyr

   300 kr
   En vårdande behandling för torra/trötta fötter. Vi tillför huden fukt, avlägsnar förhårdnader, filar fötterna mjuka samt masserar fötterna och underben.

Omdömen

4.2
66 omdömen
7 jan 2021
Smutsig lokal. Hon pratade hela tiden så det var ingen avkoppling alls. Första o sista massagen på det stället.
Verifierad kund
27 okt 2020
Otrevligt bemötande för att jag kom 10 minuter för tidigt. Hon tjatade sen i princip hela tiden om att jag bokat för kort tid, att jag måste boka längre tider. Att all massage i Sverige utom hennes var värdelös... Lokalen va hemsk, luktade fukt och mögel. Kändes ohygieniskt och ofräscht! När jag sedan skulle göra avdrag för massagen från friskvårdsbidrag godkändes inte kvittot pga att rörelsen saknar f-skatt! Kommer inte gå dit mer och rekommenderar ingen att göra det.
Verifierad kund
10 aug 2020
Har varit ett par ggr. Alltid bra.
Daniel F
6 aug 2020
Mycket bra
Kent J
30 jun 2020
mucket bra
Saban O
13 jun 2020
Katastrof! Det var inte alls någon avslappning. Hon tjatade hela, hela tiden. Hon stannade hela tiden upp och slutade massera när hon pratade. Hon fortsatte tjata även när jag inte svarade. Allt gick ut på att man skulle boka oftare och längre tider och att denna var den riktiga massagen, alla andra gjorde fel. I Thailand gjorde man allt rätt, här i Sverige gör alla allt fel, utom hon. Jag hörde redan när jag satt och väntade att hon tjatade på den kunden som var innan. Miljön och inredningen var hemsk. Jag kommer aldrig gå tillbaka!
Verifierad kund
27 maj 2020
Grymt kunnig och är som en helt ny människa idag efter hennes massage.
Jack O
12 jan 2020
Första gången jag testat massage och det var väldigt bra
Klas H
4 jan 2020
Skön massage!
Verifierad kund
29 okt 2019
Det var en gaska bra massage och en interessan pratstund, tack!
Wolfgang S
10 okt 2019
Hon är väldigt duktig
Stephanie R
7 okt 2019
Mkt nöjd; kom dit stel och full av värk - kunde efter thaimassage och oljemassage röra mig obehindrat och nådde t.o.m mina tår! Kunnig! Ps jag var punktlig OCH hade med mig pengar = mkt trevlig!
Verifierad kund
27 sep 2019
Mycke bra!
Åsa A
17 sep 2019
Själva massagen var bra men jag möttes av massören som började skälla på mig. Anledningen var att jag någon gång ändrat eller avbokat min tid inom den ram som står vid bokningen. Massören påtalade att jag inte fick avboka någon mer gång. Vid avbokningar skulle man få betala 100 kr. Vet inte om jag vågar boka tid någon mer gång. Det kan ju hända man får förhinder.
Verifierad kund
11 sep 2019
Vet ej. Får återkomma efter nästa behandling.
Verifierad kund
6 sep 2019
Hon kan sin massage är duktig
Verifierad kund
6 sep 2019
Arbetar som läkare o hade haft flera timmars övertid. Körde som en tok för att hinna till bokad tid. Kom mellan 5-10 min sent. Fick en utskällning när jag väl klev innanför dörren. Började gråta av utskällningen då jag redan hade gråten i halsen när jag klev genom dörren. (Hade fått dödsbesked samma dag). Bad givetvis om ursäkt att jag var sen och sa att hon kunde dra av detta på massagetiden. Men fick svaret att hon stängt kassan för dagen o utskällningen fortsatte. Sa att hon kunde skicka faktura o gick därifrån. Men om faktura kommer så kommer jag vända mig till Konsumentverket då massören stängde kassan under bokad tid. Hon måste stängt den direkt när min tid i stort sett började eftersom den var "stängd" när jag kom. Har även fått massage där tidigare och då var det konstant klagande över andra kunder som avbokade sent etc. Kändes som hon avskydde sitt jobb/sina kunder. Vill man ha massage i lugn miljö o tystnad rekommenderar jag en annan massör. Har gått på hundratals massagen och aldrig stött på något liknande. Tänk om vi skulle bete oss så på mitt arbete. Då hade man fått uppsägning direkt.
Verifierad kund
18 aug 2019
Jag avbokade i rätt tid, försökte också ringa för att vara trevlig och bekräfta att jag inte skulle komma. Samt smsade jag men ändå fick jag ett väldigt otrevligt samtal.
Verifierad kund
31 jul 2019
Väldigt skön massage för trötta värkande kroppar.
Verifierad kund
10 jun 2019
Kändes så skönt, lugn stund av välbefinnande
Verifierad kund
Massage Vetlanda > Phalinee Thai Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter