Phalinee Thai Massage

3.9
(132 omdömen)
I hjärtat av Vetlanda finner du Phalinne Thai massage. Känn den Thailändska atmosfären, dofterna och lugnet. Här erbjuds kroppsvård enligt thailändsk tradition och du kan välja mellan thaimassage, oljemassage samt fotmassage.
Behandlingarna lämpar sig mycket väl för alla som behöver stresshantering eller öka sin flexibilitet.
Här garanteras man ett kvalitetsbesök då massörerna har gedigen utbildning, lång erfarenhet och är certifierade.

Boka tid

  • Thaimassage

   400 kr
   En behaglig och djupgående energimassage som löser upp blockeringar i meridianerna (energilinjerna). När blockeringarna löses upp släpper spänningarna och ger en mer harmonisk inställning till livet.
   Kombinationen av stretching och stimulans av kroppens energiflöde är mycket effektiv. Det djupa trycket på musklerna töjer ut muskelfascian, stimulerar elasticiteten i bindväven och ökar blodgenomströmningen, vilket bidrar till att återhämtningsförmågan förbättras i hela kroppen.

   Du ska ha på dig tunna kläder!

   Rekommenderas ej för gravida!
  • Helkropps olje Massage

   400 kr
   Oljemassagen med varm olja
   den mjuka varianten av traditionell thai massage. Den är extrem effektiv när man vill lätta på muskelspänningar och värk. Massageterapeutens muskelknådningar sätter sprutt på oxytocinet som får kroppen att jubla.
  • Fotmassage

   400 kr
   Unna dina fötter thailändsk fotmassage och du får en härlig känsla av välbefinnande i hela kroppen. Denna teknik bygger på en mycket gammal kinesisk fotreflexologi där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar.
  • Fotvård ,Pedikyr

   400 kr
   En vårdande behandling för torra/trötta fötter. Vi tillför huden fukt, avlägsnar förhårdnader, filar fötterna mjuka samt masserar fötterna och underben.

Omdömen

3.9
(132 omdömen)
28 aug 2023
Lugnt och mycket bra, nöjd
Verifierad kund
29 mar 2023
Lugnt o skönt!
Åsa A
9 feb 2023
Duktig massör som kan de olika teknikerna i thaimassage. Lite för mycket prat bara, när man vill ha en avkopplande massage.
Verifierad kund
24 jan 2023
Hahaha udda liten fågel, prat glad men duktig! Jag har redan bokat in ett nytt besök!
Claus S
18 jan 2023
Det var kallt i lokalen, allmänt stökigt och kändes inte särskilt fräscht. Hon klagade högljutt under hela massagen på precis allt och alla, dåligt väder, folk var snåla som bara bokar 1 timme, allt var mycket bättre i Thailand. Jag kommer med största sannolikhet inte att boka massage här igen och ej heller rekommendera någon annan att göra det heller. Själva massagen var förövrigt helt ok, men inte mer med tanke på omständigheterna.
Verifierad kund
5 dec 2022
Hon som skulle massera kom fem minuter för sent varför massagen inte kom ihåg förrän tio min efter utsatt tid vilket resulterade i att jag bara fick 50 minuters massage. det var kallt i lokalen. Hon gnällde hela tiden om att vädret var dåligt, att hon inte ville jobba och att hon längtade till Thailand. Kan inte rekommendera detta ställe till någon!
Verifierad kund
23 nov 2022
För mycket prat, klagar på allt och inget
Verifierad kund
24 okt 2022
I Dag lugn o fin
Verifierad kund
11 sep 2022
Sjukaste kundbemötandet jag varit med om. Bokade tid kl 15:00 men insåg runt 12:30 tiden att jag inte kommer hinna tills dess så att jag avbokade den tiden och bokade en ny kl 17:00 istället. I bokningssystemet står det att man ska avboka minst 2 timmar innan vilket jag gjorde. 15:20 blir jag uppringd av en frustrerad otrevlig kvinna som undrar varför jag avbokat och bokat en ny tid. Förklarade att jag inte hunnit kl 15:00 och därmed kommer 17:00 varav kvinnan skriker i telefon : om du avboka och boka ny tid du får inte komma, jag jobbar inte klockan 17:00 och jag vill inte ha dig här, hejdå! Blev så paff, hur kan man ens bete sig såhär mot sina kunder..
Francisca A
25 apr 2022
Går inte att betyg sätta hon kom inte
Verifierad kund
26 mar 2022
Nä där brast mitt tillit när man bokar Stenmassage och hon påbörjar annan sort massage, utan att tala om eller informera innan att hon inte kommer köra Sten pga av värme maskinen inte funkade och inte tillgång till den. Jag behövde verkligen Stenmassage och inget annat så där kände jag mig grundlurad Tyvärr kommer ej tillbaka mer.
Verifierad kund
1 mar 2022
Duktig och vet vad hon gör! Fixat min stela kropp
Linnea K
26 jan 2022
Fick avboka pga sjukdom via både mail o sms, men blivit spammad på telefon säkert 150ggr. Skrämmande.
Verifierad kund
5 nov 2021
Pratade alldeles för mycket och högt hela tiden under massagen
Verifierad kund
2 okt 2021
Skönt när hon masserade, men hon pratade alldeles för mycket och gjorde uppehåll hela tiden, beklagade sig och verkade inte gilla sitt jobb, abrupt slut, nja inte vad jag hoppats på
Verifierad kund
2 sep 2021
Kanonbra upplevelse.
Verifierad kund
1 jul 2021
Bra fotvård
Niclas H
5 jun 2021
Alltid lika nöjd, ligger mest och myser/lyssnar på den fina musiken och Phalinee är så skicklig.
Verifierad kund
17 apr 2021
På tok pratsjuk.
Verifierad kund
16 apr 2021
Phalinee är pratsam men väldigt bra på det hon gör. Hon är väldigt duktig och kunnig. Jag tycker att hennes behandlingar är outstanding och väldigt givande. Bra pris! Man får mycket för pengarna. Det är kanske smaksak, vad man tycker om, men mig passar hennes massage väldigt bra och jag tycker hon är superduktig.
Verifierad kund
11 apr 2021
Bra och kunnig. Kommer absolut komma tillbaka igen.
Erik L
8 apr 2021
Mycket bra massage
Verifierad kund
5 mar 2021
Väldigt skön massage, hon vet vad hon gör. Helt klart värt varenda krona. Väldigt pratsam och pratade genom hela behandlingen vilket var lite tråkigt då jag hade slappnat av mer om det hade varit lugn och ro. Men hon var trevlig och Kroppen mådde bra efteråt :)
Verifierad kund
7 jan 2021
Smutsig lokal. Hon pratade hela tiden så det var ingen avkoppling alls. Första o sista massagen på det stället.
Verifierad kund
27 okt 2020
Otrevligt bemötande för att jag kom 10 minuter för tidigt. Hon tjatade sen i princip hela tiden om att jag bokat för kort tid, att jag måste boka längre tider. Att all massage i Sverige utom hennes var värdelös... Lokalen va hemsk, luktade fukt och mögel. Kändes ohygieniskt och ofräscht! När jag sedan skulle göra avdrag för massagen från friskvårdsbidrag godkändes inte kvittot pga att rörelsen saknar f-skatt! Kommer inte gå dit mer och rekommenderar ingen att göra det.
Verifierad kund
10 aug 2020
Har varit ett par ggr. Alltid bra.
Daniel F
6 aug 2020
Mycket bra
Kent J
30 jun 2020
mucket bra
Saban O
13 jun 2020
Katastrof! Det var inte alls någon avslappning. Hon tjatade hela, hela tiden. Hon stannade hela tiden upp och slutade massera när hon pratade. Hon fortsatte tjata även när jag inte svarade. Allt gick ut på att man skulle boka oftare och längre tider och att denna var den riktiga massagen, alla andra gjorde fel. I Thailand gjorde man allt rätt, här i Sverige gör alla allt fel, utom hon. Jag hörde redan när jag satt och väntade att hon tjatade på den kunden som var innan. Miljön och inredningen var hemsk. Jag kommer aldrig gå tillbaka!
Verifierad kund
27 maj 2020
Grymt kunnig och är som en helt ny människa idag efter hennes massage.
Jack O
Massage Vetlanda > Phalinee Thai Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter