Sabine Stage - Osteopat D.O.

5.0
11 omdömen
Osteopati är en internationellt erkänd vetenskap som bygger på ett holistiskt synsätt (helhetssyn) på människokroppen där osteopaten med manuell behandling främjar kroppens självläkande förmåga genom att behandla rörelseapparaten (struktur) och sammanlänka kroppens olika system (funktion). Osteopaten behandlar alltid de underliggande orsakerna, inte symtomen.

Osteopatisk medicin bygger på en filosofi om upprätthållande av hälsa och vård av den enskilda individen och kan sammanfattas i fyra grundläggande principer;

1. Kroppen är en enhet: body, mind, spirit

2. Kroppen är kapabel att självreglera, självläka och upprätthålla hälsa och vitalitet

3. Kroppens struktur och funktion är ömsesidigt relaterade till varandra

4. Rationell osteopatisk behandling baseras på förståelsen av dessa principer, det vill säga kroppens helhet, självläkande förmåga och samspelet mellan struktur och funktion vid behandling

Boka tid

Om oss

Sabine Stage

Född och uppvuxen i Tyskland kom jag till Stockholm 2013. Sedan min barndom har jag varit fascinerad av anatomi och hur kroppen fungerar, men också av tekniskt och praktiskt arbete med mina händer. I osteopati fann jag den perfekta kombinationen.

Jag arbetar enligt osteopatins grundprinciper som innehåller att kroppen är en enhet och har en naturlig kapacitet att balansera och läka sig själv.

Som medlem i Svenska Osteopatförbundet innehar jag ansvarsförsäkring.

Jag tar emot patienter på svenska, engelska och tyska. Välkommen!

Utbildning

  • Diploma of Osteopathy (D.O.)
  • Den 4,5-åriga kursen på Stockholm College of Osteopathy inkluderade teoretisk och praktisk utbildning samt två års handledd tjänst vid skolans patientklinik.
  • Kontinuerlig professionell utveckling via kurser och webinars
Sabine Stage

Omdömen

5.0
11 omdömen
13 nov 2020
Professionell och sympatisk. Effektiv!
Charlotte R
4 jun 2020
Very good and calm treatment. Sabine is a person I feel good with and that she takes good care of my problems. Good location as well!
Susanne S
Osteopat Stockholm > Sabine Stage - Osteopat D.O.
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter