Osteopatkliniken Karlskrona

Osteopati är ett verksamhetsområde som innehåller diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten. Vi behandlar bl.a. idrottsskador, stelhet i leder, smärta i axlar, huvudvärk, ryggskott och nackspärr. Vi jobbar både med manuell medicin men också med stötvåg och laser och givtetvis rehabprogram för bästa behandlingsmöjlighet. Välkommen!

Boka tid

Om oss

Carolin Franke von Essen

Carolin Franke von Essen är utbildad osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan och har efter sin examen jobbat som föreläsare, klinikhandledare och studierektor på Skandinaviska Osteopathögskolan.

I sin behandling och undersökning har hon ett holistiskt synsätt på människan där allt är sammankopplat, så att en dysfuktion i en kroppsdel därför kan komma att ge en störning i andra delar av kroppen.

Carolin jobbar mycket med idrottsskador, tennis/golfarmbåge, huvudvärk, stela leder och spända muskler.

Fredrik von Essen

Fredrik von Essen är utbildad på Skandinaviska Osteopathögskolan. Efter sin utbildning jobbade han som klinikhandledare och mentor på högskolan. Utöver detta har Fredrik en specialistutbildning på BackBone Academy med inriktning hund- och häst som han tagit i Tyskland. Utbildningen omfattar teoretiska och praktiska kurser med kiropraktik och osteopati för hästar och hundar.

Fredrik jobbar mycket med akuta skador som ryggskott men även stela ryggar och bäckenproblem.
Carolin Franke von Essen
Fredrik von Essen
Osteopat Karlskrona > Osteopatkliniken Karlskrona
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter