Osteopatkliniken

5.0
(186 omdömen)
Anna Levinja är en erfaren hoiistisk terapeut med lång erfarenhet och med en gedigen osteopatutbildning som grund i sina behandlingar.

Hennes drivkraft är att öka kunskap och förstålse om kroppens funktion och intelligens så att fler människor kan hålla sig friska.

Hennes senaste utbildng är till Certifierad ANF-terapeut.

Det stora tillskottet till sitt företag är Metaron Hospital, ett avancerat medicinskt datascanningsprogram som scannar alla organ och tillstånd i kroppen. Allt från diskbråck och nervsmärtor till orsaker bakom huvudvärk och migrän såväl som hjärtproblem eller inflammation i prostatan. Metatron Hospitala scannar och behandlar dina tillstånd.

Osteopatkliniken ligger naturskönt vid havet. Där finns parkering. Gå in genom den vita grinden, förbi det gröna boningshuset. Osteopatkliniken finns i stugan längst in i trädgården.
Varmt välkommen!

Boka tid

  • Metatron Hospital

   2 000 kr
   90 minuters avancerad dataprogram som scannar av alla dina system i kroppen inklusive hjärtat, hjärnan och övriga organ. Allt finns tillgängligt på Tv-skärm så att du själv kan följa med i 3D om hur din kropp mår. Muskler, skelett, blodförsörjning. Det visar vad som mest belastar din kropp. Är det bakterier, virus, parasiter eller svamp som utvecklat sig till ohälsosamma kolonier i magtarmkanalen eller i ditt lymfsystem?. Den scannar bröst och prostata på ett enkelt och skonsamt sätt. Och det bästa av allt, efter att ställt diagnos och analyserat och prioriterat dina data BEHANDLAR den dig så att du går från behandlingen med högre frekvenser och mer välmående än när du kom.
  • Metatron hospital återbesök

   1 100 kr
   Behandling med Metatron Hospital 60 minuter
  • Osteopatisk behandling

   980 kr

Om oss

Anna Levinja

Anna Levinja

Omdömen

5.0
(186 omdömen)
17 sep 2022
Anna kommunicerar med kroppen med trygga händer och mycket kunskap!
Christina L
12 sep 2022
Jag har varit hos Anna och kan bara säga att hon är en av dem bästa fysioterapeut (osteopat )som jag har träffat . Väldigt nöjd med behandlingen av kropp och själ !
Alida C
17 aug 2022
Ännu en upplevelse där man är nöjd och går därifrån med stuns i stegen.
Stefan B
24 jul 2022
Finns ingen som Anna. Hon ger allt i en behandling och man går därifrån hänförd och lycklig över att någon kan se precis vad ens kropp behöver. Det här är ingen vanlig behandling. Detta är from heaven sent.
Malin C
11 jun 2022
Fantastisk upplevelse!!! Mjuka, inkännande händer som liksom "vaggade" fram en friskare, mjukare och en skönare version av mig!! Som att starta en läkande resa, mot en friskare och mer välmående version av mig!!! Anna, du är verkligen kroppens deckardrottning!!!! Det här är den nya tidens läkekonst!! Om.kroppen är dig kär, då börjar du din hälsoresa här!!!!
Catarina H
27 maj 2022
Helt fantastisk människa med ett otroligt varmt och fint bemötande. Redan efter en behandling så mår jag mycket bättre efter flera år av depression och smärtor. Jag rekommenderar varmt Anna till alla människor.
Elin F
17 maj 2022
Anna är en underbar, inkännande och varm person. Har fullt förtroende för hennes kompetens!
Karin L
27 apr 2022
Den var mycket bra, men mitt namn är Carina
Verifierad kund
29 mar 2022
Så bra rakt igenom!
Therese L
8 mar 2022
Det var första besöket, som gav mersmak - Metatron-skanning
Alf C
11 feb 2022
Fantastisk upplevelse och metatron-behandlingen va så fascinerande och jag fick veta massa bra saker om min kropp! Tack Anna!
Emmelie W
27 dec 2021
Precis som vanligt tog Anna emot med värme, intuition och erfarenhet. Anna är osteopaten med extra allt. Hon är bäst!
Katarina H
22 dec 2021
Mycket bra, personlig och ett steg närmare att bli av med ryggbesvären
Marianne L
10 dec 2021
Fantastiska Anna! Professionell som ger så mycket energi!
Marianne R
8 dec 2021
Fantastiskt härligt bemötande med en fantastisk Anna
Janet W
5 nov 2021
Jag & min man har besökt Anna en gång i månaden flera år nu, som en service för kropp, knopp & själ! Det är den bästa investeringen så att vi kan må så bra som vi bara kan. Helhetsupplevelsen är hos Anna komplett!
Nina J
5 okt 2021
Fantastiskt bra. Äntligen känner jag att jag får den hjälp som jag inte fått i vården.
Anna G
26 aug 2021
Ett besök var tillräckligt för att fixa en stukad fot och föreslagen hemhjälp fungerade alldeles utmärkt
Lennart E
25 aug 2021
Trevligt bemötande bra förklaring både till att hitta dit och därifrån. Bra förklaring under hela behandling. Så långt allt bra
Camilla R
23 jun 2021
Anna är fantastiskt kunnig, professionell & trevlig i allt från bemötandet till utförandet.
Andreas P
8 jun 2021
När jag träffade Anna första gången hade jag varit mycket fysiskt begränsad i sex år på grund av graviditetsrelaterade problem. Hade svårigheter att klara vardagen och att springa var fysiskt omöjligt. Det kändes som att jag hade testat det mesta (både var vården hade att erbjuda samt olika alternativa metoder) för att bli bättre men utan resultat. Efter några få besök hos Anna började jag kunna jogga så smått och idag, inte ens tre månader efter första besöket klarade jag en runda på 5 km! Anna besitter en enorm kunskap om kroppen, på alla plan, och har förmågan att behandla mycket effektivt på kroppens villkor. Hon håller en stressad kropp i handen och hjälper den att hitta rätt väg att självläka på ett sätt som verkligen imponerar mig som fysioterapeut. Varma rekommendationer!
Verifierad kund
5 maj 2021
Bra upplevelse och genomgång av tillståndet man är i
Stefan B
16 jan 2021
Anna är så fantastiskt påläst och skicklig
Maria L
15 jan 2021
Anna är fantastisk på att behandla både kropp och själ!
Roland G
30 dec 2020
Varmt och tryggt bemötande när jag nu själv är orolig, slut och ledsen. Mysig stuga, lugn miljö, tack
Marie L
7 dec 2020
Om man ska välja någon av alternativ medicin då räcker det bara att gå till Anna att få allt på sin plats. Önskar att jag hade vetat om att Anna Levinja finns för länge sedan.
Marija J
18 nov 2020
Proffsig! Inkännande! Underbart! Avkopplande!
Katarina H
6 nov 2020
Fantastiskt kompetent och erfaren
Ingela F
26 okt 2020
Äntligen hoppfull om bättring
Ann J
21 okt 2020
Det är en av favoritstunderna var månad för mig. Helhetsupplevelsen av ett besök hos Anna är underbar! Platsen, atmosfären, energin & omhändertagandet är så go. Där finns utrymme för skratt och lugn&ro. Visdomarna som hon delar med sig av, de bidrar till att man lär sig hur man kan ta hand om sin kropp på ett enkelt vis!
Nina J
Osteopat Helsingborg > Osteopatkliniken
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter