Osteopatkliniken

5.0
145 omdömen
Anna Levinja är en erfaren osteopat, utbildare, kursledare och föreläsare som har hjälpt många människor att läka sina kroppar. Hennes passion är att öka kunskap och förstålse om kroppens funktion och intelligens så att fler människor kan hålla sig friska.

Med utgångspunkt i en osteopatisk utbildning belyser Anna hur enkelt det är att hålla sig frisk. Genom förståelsen för hur kroppen är designad för läkning finns lösningen för hälsa och välmående.

Anna har flera internationella utbildningar i osteopatisk obstetrik och behandlar framgångsrikt gravida kvinnor och kvinnor med förlossningsrelaterade skador.


Osteopatkliniken ligger i en stuga bakom ett grönt boningshus som ligger vid havet. Parkering finns mitt emot.
Varmt välkommen!

Boka tid

  • Metatron Hospital

   1 800 kr
   Avancerat dataprogram som scannar av alla dina system i kroppen inklusive hjärtat, hjärnan och övriga organ. Allt finns tillgängligt på Tv-skärm så att du själv kan följa med i 3D om hur din kropp mår. Muskler, skelett, blodförsörjning. Var finns blockeringarna? Det visar vad som mest belastar din kropp. Är det bakterier, virus, parasiter eller svamp som utvecklat sig till ohälsosamma kolonier i magtarmkanalen eller i ditt lymfsystem?. Den scannar bröst och prostata på ett enkelt och skonsamt sätt. Och det bästa av allt, efter att ställt diagnos och analyserat och prioriterat dina data BEHANDLAR den dig så att du går från behandlingen med högre frekvenser och mer välmående än när du kom.
  • Osteopatisk behandling

   900 kr

Om oss

Anna Levinja

Anna Levinja

Omdömen

5.0
145 omdömen
5 nov 2021
Jag & min man har besökt Anna en gång i månaden flera år nu, som en service för kropp, knopp & själ! Det är den bästa investeringen så att vi kan må så bra som vi bara kan. Helhetsupplevelsen är hos Anna komplett!
Nina J
5 okt 2021
Fantastiskt bra. Äntligen känner jag att jag får den hjälp som jag inte fått i vården.
Anna G
26 aug 2021
Ett besök var tillräckligt för att fixa en stukad fot och föreslagen hemhjälp fungerade alldeles utmärkt
Lennart E
25 aug 2021
Trevligt bemötande bra förklaring både till att hitta dit och därifrån. Bra förklaring under hela behandling. Så långt allt bra
Camilla R
23 jun 2021
Anna är fantastiskt kunnig, professionell & trevlig i allt från bemötandet till utförandet.
Andreas P
8 jun 2021
När jag träffade Anna första gången hade jag varit mycket fysiskt begränsad i sex år på grund av graviditetsrelaterade problem. Hade svårigheter att klara vardagen och att springa var fysiskt omöjligt. Det kändes som att jag hade testat det mesta (både var vården hade att erbjuda samt olika alternativa metoder) för att bli bättre men utan resultat. Efter några få besök hos Anna började jag kunna jogga så smått och idag, inte ens tre månader efter första besöket klarade jag en runda på 5 km! Anna besitter en enorm kunskap om kroppen, på alla plan, och har förmågan att behandla mycket effektivt på kroppens villkor. Hon håller en stressad kropp i handen och hjälper den att hitta rätt väg att självläka på ett sätt som verkligen imponerar mig som fysioterapeut. Varma rekommendationer!
Verifierad kund
5 maj 2021
Bra upplevelse och genomgång av tillståndet man är i
Stefan B
16 jan 2021
Anna är så fantastiskt påläst och skicklig
Maria L
15 jan 2021
Anna är fantastisk på att behandla både kropp och själ!
Roland G
30 dec 2020
Varmt och tryggt bemötande när jag nu själv är orolig, slut och ledsen. Mysig stuga, lugn miljö, tack
Marie L
7 dec 2020
Om man ska välja någon av alternativ medicin då räcker det bara att gå till Anna att få allt på sin plats. Önskar att jag hade vetat om att Anna Levinja finns för länge sedan.
Marija J
18 nov 2020
Proffsig! Inkännande! Underbart! Avkopplande!
Katarina H
6 nov 2020
Fantastiskt kompetent och erfaren
Ingela F
26 okt 2020
Äntligen hoppfull om bättring
Ann J
21 okt 2020
Det är en av favoritstunderna var månad för mig. Helhetsupplevelsen av ett besök hos Anna är underbar! Platsen, atmosfären, energin & omhändertagandet är så go. Där finns utrymme för skratt och lugn&ro. Visdomarna som hon delar med sig av, de bidrar till att man lär sig hur man kan ta hand om sin kropp på ett enkelt vis!
Nina J
17 okt 2020
Lyssnar på vilka problem man har och utgår från det vid behandling. Och mycket trevligt bemötande.
Perola B
14 okt 2020
Mycket positiv
Verifierad kund
13 okt 2020
Anna är som balsam för själen och kroppen
Verifierad kund
16 sep 2020
Seriöst, professionellt och förtroendeingivande bemötande.
Magnus M
1 sep 2020
Så uppmärksam och kunnig, engagerad och härlig!
Verifierad kund
18 aug 2020
Fantastisk upplevelse! Ser fram emot fler besök. Helt otroligt vilken hjälp man fått
Sarah J
13 aug 2020
Anna är oerhört proffsig och inkännande. Så fin människa!
Lena E
9 jul 2020
Anna är enormt kunnig inom osteopati och om sambanden mellan kropp och själ. Hon kan teknikerna för att vi ska bli hela och välmående och mer lyckliga.
Erika G
13 apr 2020
Alltid lika bra
Nova Sandras Dotter E
12 apr 2020
Trevligt och jag kunde notera att jag kunde gå lite bättre än vad jag gjorde när jag gick in. Förbättringen har dessutom hållit i sig sedan dess. Ser fram emot nästa besök.
Renate R
10 apr 2020
Anna är väldigt bra på att se vad man behöver, inkännande och rak på sak. Lång erfarenhet, jordnära och klok. Det är trevligt att komma till hennes stuga och man känner sig avslappnad.
Anette D
26 mar 2020
Otroligt varm och mjuk människa. Förklarar så man förstår hur allt hänger ihop. Kommer fortsätta gå här.
Helena K
17 jan 2020
Mycket bra
Peter M
11 dec 2019
Fantastiskt emottagande
Cecilia B
11 nov 2019
Anna är fantastiskt kompetent på alla plan. Behandlar hela människan och inte bara anatomin. Jag rekommenderar henne helt och fullt!
Roland G
Osteopat Helsingborg > Osteopatkliniken
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter