Nära Till Hands

4.6
24 omdömen
Nära Vasaparken, på Atlaspraktiken, Vulcanusgatan 4 nb hittar du Nära Till Hands. Jag använder olika tekniker för att åtgärda orsaker som skapat obalans, värk och trötthet i muskler och bindväv. Min healingmassage är mycket omtyckt och uppskattad. Den är djupverkande och utrensande på flera nivåer. Den klassiska massagen ökar blodcirkulationen och gör att musklerna slappnar av. Massageterapeutisk behandling fokuserar på de problem du vill ha hjälp med.
Du kan även få medial vägledning eller ha en privatsittning med budskap från andra sidan.

Boka tid

  • Healing

   från 250 kr
   Jag använder handpåläggning i min healing och du har kläderna på. Jag brukar jämföra healing med ett förstoringsglas. Healern fångar upp energierna på samma sätt som förstoringsglaset fångar upp solstrålarna. Energierna går genom healern och fokuseras där de behövs hos mottagaren.
  • Healingmassage

   från 400 kr
   Healingmassage är en vanlig massagebehandling där jag kopplar upp mig och använder min healingförmåga samtidigt. Det är en extra kraftfull behandling som ger en långverkande effekt, då kroppen får precis de energierna som den behöver för att läka sig själv på djupet.
  • Klassisk massage

   från 350 kr
   Avslappnande massage som ökar blodcirkulationen och ger lindring åt spända muskler. De metoder, eller grepp, som används är bland annat eufflerage/glidningar, knådningar, pressur/tryck och friktioner (där man använder fingertopparna i cirkulära rörelser). Oxytocinet ökar och du får ett allmänt välbefinnande.
  • Massageterapeutisk behandling

   från 350 kr
   Djupverkande och avslappnande massagebehandling på utsatta muskelgrupper. Jag använder främst revolving som är långsamma drag som går på djupet i muskler och bindväv. Metoden är särskilt lämplig för den som har muskelreumatisk sjukdom eller mycket hårda muskler. Massagen upplevs väldigt avslappnande och behaglig.
  • Medial vägledning

   400 kr
   Står du kanske vid ett vägskäl i livet, eller har andra funderingar på något som är viktigt i ditt liv just nu? Med hjälp av andra sidan kan du få aspekter och perspektiv på ditt spörsmål, och även vägledning hur du kan fundera kring det du behöver fatta beslut om, eller få klarhet i.
  • Privatsittning

   500 kr
   På en privatseans/sittning förmedlar jag budskap från andra sidan. Oftast får man hälsningar från nära och kära som gått bort men även kompisar, grannar, arbetskamrater med flera kan vilja hälsa dig något. Jag ger inte budskap från änglar, ljusvarelser eller liknande, utan endast från personer som har gått bort, och som på något sätt har koppling till dig. På privatsittningen är det andra sidan som bestämmer vilka som ska komma igenom. De brukar beskriva sig på olika sätt, och använder alla mina sinnen och även känslor, symboler och olika tillstånd för att du ska kunna känna igen den som lämnar sitt budskap.
  • Workshop i vardagsmassage

   1 600 kr
   Workshop för två i vardagsmassage. Passar lika bra för par som för kompisar. Ni får öva på grunderna i vanliga massagegrepp, lära er det viktigaste om musklerna i ryggen samt får med er användbara ergonomiska tips. Framförallt får ni öva, öva, öva under min sakkunniga handledning. Priset avser två deltagare och vi kör i 90 minuter utan rast.

Om oss

Monica Petersson

Jag har alltid arbetat med människor på olika sätt. Min drivkraft är att kunna hjälpa människor att må så bra som möjligt så man kan leva ett meningsfullt och gott liv. Jag har en holistisk syn och anser att kropp, psyke och själ hör ihop. Många patienter som kommer till mig har fibromyalgi, EDS, diffus värkproblematik och liknande problem. Ofta med en smärtproblematik som gör att det är svårt med beröring och massage. Jag har utvecklat en teknik som är djupverkande och samtidigt skonsam och som kroppen upplever som behaglig.
Jag anpassar mina tekniker till vad du behöver, och kommunicerar med dina muskler. Jag är både lätt på handen och kan ta i med styrka i händerna.
Jag har varit medial hela mitt liv och har använt förmågan för att kunna hjälpa andra att få kontakt med andra sidan, hitta borttappade saker och även personlig utveckling. Jag känner oerhört stor tacksamhet att kunna dela med mig av min förmåga genom privatsittningar, medial vägledning och seanser.

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut 1999
 • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
 • Diplomerad till medium och healer 2015 av Terry Evans, Creative Experiences
Monica Petersson

Omdömen

4.6
24 omdömen
17 okt 2019
Avslappnad
Louise D
17 okt 2019
En fin massage av mina ben proffsigt utfört av Monika!
Ann-Charlotte B
17 okt 2019
Bemötandet kunde varit bättre, Massagen var helt okej.
Emelie J
16 okt 2019
Jag hade healingmassage.Varmt och skönt, man känner verkligen att musklerna behöver lösas upp.Först gjorde det ont på vissa punkter, men sen släppte smärtan något. Det är ett litet mysigt rum och glatt och trevligt hade vi. Monica fick kontakt med "andra sidan" och därifrån fick jag en viss vägledning. Häftigt! Monica är superduktig och mysig kvinna. Kan varmt rekommenderas.
Berit C
5 sep 2019
Snabbt & enkelt.
Verifierad kund
29 aug 2019
Blev rekommenderad att gå till Monika av Roxana
Verifierad kund
23 jul 2019
super bra massör kan varmt rekommenderas
Verifierad kund
5 jul 2019
Behandlingen och servicen mycket fin och omsorgsfull. Lokalerna skulle behöva en lite ?piff?, men det är ju bagateller.. Mycket nöjd!
Verifierad kund
28 maj 2019
Mitt i prick.
Verifierad kund
Hon känner in precis vad du behöver.
24 maj 2019
Elisa
Elisa P
Jätte duktig massör kan varmt rekommendera henne
Massage Stockholm > Nära Till Hands
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter