Nära Till Hands

Nära Vasaparken, på Vulcanusgatan 4 hittar du kliniken Nära till hands. Här fokuserar terapeuten på att hitta balans i kroppen med hjälp av olika verktyg. Den klassiska massagen kommer att bidra till att din kropp att ökar blodcirkulationen och slappnar av. För dig som vill gå in lite mer på djupet så kan man även boka healingmassage. Med den blir du ett med dina känslor och samtidigt får din kropp att hitta sitt inre lugn. På Nära till hands, kan du även få vägledning genom livet och ha en privat sittning där man kontaktar den andra sidan.

Boka tid

Om oss

Monica Petersson

Jag har alltid arbetat med människor på olika sätt. Min drivkraft är att kunna hjälpa människor att må så bra som möjligt så man kan leva ett meningsfullt och gott liv. Jag har en holistisk syn och anser att kropp, psyke och själ hör ihop. Många patienter som kommer till mig har fibromyalgi, EDS, diffus värkproblematik och liknande problem. Ofta med en smärtproblematik som gör att det är svårt med beröring och massage. Jag har utvecklat en teknik som är djupverkande och samtidigt skonsam och som kroppen upplever som behaglig.
Jag anpassar mina tekniker till vad du behöver, och kommunicerar med dina muskler. Jag är både lätt på handen och kan ta i med styrka i händerna.
Jag har varit medial hela mitt liv och har använt förmågan för att kunna hjälpa andra att få kontakt med andra sidan, hitta borttappade saker och även personlig utveckling. Jag känner oerhört stor tacksamhet att kunna dela med mig av min förmåga genom privatsittningar, medial vägledning och seanser.

Utbildning

  • Diplomerad massageterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut 1999
  • Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage
  • Diplomerad till medium och healer 2015 av Terry Evans, Creative Experiences
Monica Petersson
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter