MK YOGA

5.0
(16 omdömen)
Mullhyttan & Karlskoga ☤ MK Yoga & Treatments ☤ Vi yogar enligt Hatha Yoga traditionen, T.Krishnamacharya och även yin-yoga.
Behandlingar såsom massage / koppning, kraniosakral terapi och ayurvedisk yoga massage finns att boka för att kompletera din yoga practice med.
Vi är kvalitetssäkrade hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Boka tid

  • Kranio Sakral

   590 kr
   Kraniosakral terapi är en behandlingsmetod som fokuserar på att främja kroppens naturliga läkningsprocesser genom att balansera det kraniosakrala systemet, vilket inkluderar skallen, ryggraden och bäckenet. Genom lätta beröringar och manipulationer strävar terapeuten efter att lösa spänningar och obalanser i detta system, vilket kan bidra till att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja allmän hälsa och välbefinnande.
  • Massage

   790 kr
   Vi tillsammans på plats kan avgöra vilken massage behandling du har mest nytta av. Det jag erbjuder är svensk klassisk massage, koppning eller avslappnings massage.
   Genom att kombinera koppning med svensk klassisk massage ökar man cirkulationen i både blodet och lymfan, vilket utgör vårt kropps största cirkulationssystem. Genom att lätta på bindväven främjas även blodflödet till djupare vävnadslager. Denna behandling ger en intensiv upplevelse, men det är också möjligt att välja enbart svensk klassisk massage för att antingen en härlige genomgång av musklerna eller njuta av avslappnande massage. Efter behandlingen kan man uppleva ökad rörlighet och kanske även lite träningsvärk.
  • PT YOGA

   790 kr
   Du kan välja att vi tillsammans skapar ett skräddarsytt yogaprogram för att fortsätta träna hemma, eller boka PT-yoga för ett guidad pass bara för dig.
  • Kombo

   990 kr
   45min massage och 45min Kranio sakral.
   Upplev en behaglig genomgång av musklerna i det önskade området, såsom axlar/rygg eller ländrygg/ben, och avsluta med en kraniosakral behandling inspirerad av ayurvedisk yogamassage.
  • Ayurvedisk yoga massage

   1 290 kr
   Ayurvedisk yoga massage består av element av djupvävsmassage med olja och stretching hämtade från yogapositioner. Den skiljer sig från traditionella Ayurvediska massagebehandlingar eftersom den inkluderar serier av assisterade stretchningssekvenser och andningsarbete som dess kärna. Denna behandlingsmetod utförs på golvet på en madrass, där terapeuten använder även sina fötter för att applicera tryck på ryggen, sätet, benen och armarna, detta kan förstås uteslutas om så önskas, men rekommenderas starkt då det är en helthetsupplevelse.

Om oss

☬ MK Yoga

MK Yoga Studio finns i centrala Karlskoga. Monica Hauge, grundaren av MK Yoga, bor i Mullhyttan och erbjuder därför även pop-up yoga i Lekeberg.

Hos MK Yoga finns flera lärare som erbjuder yoga och meditation. För mer information om vad de erbjuder och övrig information, se deras presentationer här nedan.

Vi hälsar både nybörjare och erfarna utövare varmt välkomna!

☬ Monica Hauge

Som ägare och grundare till MK Yoga är jag mångsidig professionell med en gedigen bakgrund inom spa- och wellnessindustrin samt en passion för att främja hälsa och välbefinnande. Med en karriär som sträcker sig över flera år har jag erhållit en djup förståelse för både kroppens fysiska och mentala välbefinnande samt kompetens inom olika holistiska metoder.

Min strävan efter att förstå och främja holistisk hälsa har tagit mig till Indien, där jag har studerat och praktiserat yoga, ayurvedisk massage och buddhistisk meditation. Dessutom har jag tagit kurser inom näringsmedicin och kraniosakral terapi för att kunna erbjuda mina klienter en helhetsupplevelse för deras välbefinnande. Med mina erfarenheter och kunskaper strävar jag alltid efter att skapa en positiv inverkan på människors liv genom att främja hälsa, lugn och balans.

Min erfarenhet inkluderar arbete som massör, utbildare och yogalärare på Grand Hotel Nordic Spa&Fitness i Stockholm. Under min tid där hade jag möjlighet att inte bara tillämpa min expertis inom massage och yoga utan även inom gästfrihetsbranschen, såsom reception, bokningsansvarig för spa samt som Spa MC (manager in charge) under helger. På Urban OM yoga studio var jag Head receptionist & therapist coordinator, där jag ansvarade för att samordna terapeuter och säkerställa en smidig drift av verksamheten. Min roll innebar också att hantera kundrelationer och säkerställa en hög kvalitet på de tjänster som erbjöds. Dessutom har jag delat min expertis som massagelärare vid Axelssons Spa skola i Stockholm.

Jag är passionerad, engagerad och dedikerad till att fortsätta växa och lära mig för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna inom spa- och wellnessbranschen!
Känn er varmt välkomna till MK yoga!

Utbildning

 • Massör, GGI, Göteborgs Gymnastiska Institut, 2004
 • Spa-programmet, Örebro Universitet, 2007-2009
 • Fascia Anatomy Trains, Tom Myers, 2013
 • TTC (Teacher Training) 200h, Indien, 2013
 • TTC 300, Indien, 2016
 • Ayurvedisk Yoga massage, Indien, 2016
 • Introduktion till Buddistisk meditation -10dagar i tysthet, Tushita Meditation center, Indien, 2016
 • Ayurveda 90h, Dr John Duillard, 2017
 • Mag& Tarm kurs, Näringsmedicinska Skolan, 2017
 • Kranio Sakral Terapi, Bröderna Tranberg, 2018-2020.

☬ Monica Sedebord

Många av oss lever i en tid av högt tempo och många måsten.
Jag vill erbjuda dig ett tillfälle att stanna upp en stund.
Tillsammans med rörelse och ditt medvetna andetag stillar vi vårat sinne och ger oss en möjlighet att hitta ett större inre lugn.
Yoga för mig är hitta hem.

Jag erbjuder både öppna klasser (allmän yoga) och kurser. Kurserna kan även bokas som enskilda pass.

Vid frågor hör gärna av dig på tel 0705638789 eller mail yogalifekarlskoga@gmail.com

Utbildning

 • 2016-2019 Yogalärarutbildning i tradition av T.Krishnamacharya, Yoga skolan Karlstad

Anneli Skog

För mig är yoga närvaro, kärlek till livet, meditation i rörelse och ett tillstånd där jag smälter samman och möter mig själv för reflektion, insikt och läkning. En dörr till mitt inre universum och ett ovärderligt verktyg som jag alltid har med mig och använder i alla möjliga och omöjliga situationer.
//
Annelie är inte bara en själssyster och mentor för mig, Monica, utan även någon jag alltid kan lita på! Så henne kan ni stöta på nångång på MK Yogas lokaler!

Utbildning

 • Yogalärare sedan 1998. Ashtanga yoga, power yoga, nlp- och hypnoscoach. (Utbildad hos Pattabi Jois (med på bilden), Sarrath, Saraswathi, John Scott, Bryan Kest, Deena Kingberg, Dawid Swensson, Beryl Bender Birch m fl

Denan Sahman

Jag verkar som meditationslärare, certifierad coach och changemaker och har även utbildning inom helhetshälsa, mental träning, personligt ledarskap och inre och yttre omställning.

Min drivkraft ligger i att hjälpa människor hitta och nå sina mål och se dem blomma ut i sin fulla potential. Möjligheten att få väcka en ny tanke hos en människa och att ge denne möjligheten att få nya insikter och inse sitt värde och sin potential - det tycker jag är magiskt.

"En person som lever i harmoni, gör ofta klokare val. Förståelsen om kopplingen mellan dig själv och allt levande resulterar i ökad omsorg och medkänsla vilket i sin tur gör världen till en lite bättre plats."

Utbildning

 • Certifierad Meditationslärare - CARE
 • Certifierad Livscoach
 • Diplomerad Hälso- och mindfulnesscoach
 • Diplomerad massör
 • Reiki I och II
 • MI - Motiverande samtal
 • Diplomerad Hälsoprofilbedömare

Erica Gunnarsson

Efter att ha praktiserat yoga själv i ca 10 år kände att jag ville fördjupa mina kunskaper och letade efter olika möjligheter att lära mig mer. Hittade då Yinyogalärarutbildning hos Elisabeth Kaufmann som kändes rätt för mig och väckte även idén om att kunna sprida yoga och yogans kraft till andra.
Yinyoga för mig är möjlighet till återhämtning av energi och livskraft. Samtidigt som det hjälper mig att stressa ner och gör mig vigare. Det viktiga i yinyoga är hur det känns- både fysiskt och mentalt och inte hur det se ut.

Utbildning

 • Leg arbetsterapeut 1993
 • Yinyogalärarutbildning hos Elisabeth Kaufmann, Arboga Yinyogaakademi, Mars 2023
 • Resorative yoga utbildning hos Elisabeth Kaufmann, Arboga Yinyogaakademi, Jan 2024

Pia Järvisalo

Jag vill presentera vår nästa lärare här på MK Yoga, Pia. Med över 20 år av egen yogautövande har det landat i en passion för att guida andra genom den helande resan.

Pia har provat de flesta yoga former men förälskat sig i Yin Yoga. Hon har också en bakgrund inom dans, vilket ger en unik dimension till hennes undervisning. Hon förmedlar en känslig och konstnärlig approach till varje övning, inspirerad av årtionden av utforskande av kroppens rörelser.

Det som verkligen särskiljer Pia är hennes otroliga känsla för energierna i kroppen och yogans värld. Som en dedikerad utövare och erfaren sjuksköterska, förstår hon sambandet mellan hälsa och inre balans. Hennes undervisning sträcker sig bortom fysiska positioner och berör själen på djupet.

En av Pias största passioner är månen och dess magiska förändringar. Hon tror starkt på att förstå och anpassa våra yogapraktiker enligt måncyklerna för att optimera vårt välmående. Genom att följa månens växlingar kan vi skapa en starkare koppling mellan vår inre värld och det kosmiska flödet runt oss.

Pia har en förmåga att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna och stöttade. Hon har ett hjärta för att hjälpa andra, en egenskap som hon har burit med sig från sin tid som sjuksköterska. Hennes närvaro strålar som mest på yogamattan, där hon delar med sig av sin kärlek till rörelse och meditation.

Utbildning

 • Sjuksköterska
 • Yinyogalärarutbildning hos Elisabeth Kaufmann, Arboga Yinyogaakademi, 2023

Sara Quick

Sara är en passionerad och mångsidig själ med en rik bakgrund inom naturvetenskap, ekologi, terapi och yoga. Med en djup förståelse för sambandet mellan människa och natur strävar Sara efter att skapa en harmonisk balans mellan kroppens rörelse, medveten andning och inre frid.

Som tidigare lärare i naturvetenskap, biologi och idrott har Sara en unik förmåga att integrera vetenskapliga insikter och naturförståelse i sin undervisning. Genom fältstudier i regnskogen i Borneo och erfarenheter från volontärarbete för djur och natur har hon fördjupat sin förståelse för ekologi och hållbarhet.

Med en stark passion för att främja hälsa och välbefinnande har Sara också fördjupat sig i olika terapeutiska metoder, inklusive samtalsterapi och sorgebearbetning. Hennes engagemang för att hjälpa andra att hitta inre lugn och balans sträcker sig till sin undervisning i yinyoga och meditation, där hon delar sin kunskap och erfarenhet från sina resor runt om i världen.

Genom kurser och utbildningar i Vipassana meditation, vedisk astrologi och andra holistiska metoder har Sara fortsatt att fördjupa sin egen personliga utveckling och sökande efter sanning och insikt. Med ett eget företag inom hållbarhet och hälsa strävar hon efter att förverkliga sin livsdröm att föra samman människor och djur i en läkande omgivning.

Sara håller sporadiskt olika spännande kurser och föreläsningar, håll utkik efter nästa!

Utbildning

 • Master- mellanstadie/högstadie/ gymnasielärare inom naturvetenskap, biologi och idrott.
 • Master- biolog med studier i Vietnam om hur klimatförändringar i mekong deltat påverkar bönderna. Stockholms universitet
 • ........................
 • Fältstudier i borneos regnskog om tropisk ekologi (Umeå universitet) samt studier i Sydafrika om fair trade (rödakorsets folkhögakola)
 • Viltvårdare och biodlare samt volontärarbetare för Bawa,Bali för rehabilitering av gatuhundar, 2018-2019
 • ..................
 • Samtalsterapeut
 • Humanistiskt lärcenter, 2016
 • Handledare i sorgebearbetning, 2017
 • Svenska sorgeinstitutet
 • ..........................
 • Yinyogalärare för lärare Magdalena Mcweld, trondheim 2018
 • Meditationslärare, Rishikesh Indien, 2018
 • 300p
 • Vipassana meditation 100 timmar i Malaysia,2018
 • Vedisk astrologisk kurs med Johan Andao, Örebro 2019
 • Även trumkurser, djurkommunikation och häst/shaman kurs.
 • ................
 • Eget företag, 2015. Hållbar omvärld & Hälsa AB med en framtida livsdröm om att föra samman människor och djur i en läkande omgiven natur.
☬ MK Yoga
☬ Monica Hauge
☬ Monica Sedebord
Anneli Skog
Denan Sahman
Erica Gunnarsson
Pia Järvisalo
Sara Quick

Omdömen

5.0
(16 omdömen)
19 jun 2024
underbar massage
Annica L
20 apr 2024
En bra start på dagen. Pia instruerade bra och det var bra positioner. Pia berättade även om alternativ till position om en övning var för svår pga stelhet eller smärta.
Catrin W
24 mar 2024
Skön och avslappnande.
Birgitta S
19 mar 2024
Det bara andas yoga när man kommer in i den lokalen Toppnoch
Anna K
Massage Karlskoga > MK YOGA
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter