Maskrosbarn

Välkommen att boka ett stödsamtal via telefon eller video! Våra kuratorer finns här för dig som är mellan 13-19 år och har det jobbigt hemma. Du kan få upp till 10 samtal med en kurator. Samtalen är gratis.

Du har tyvärr inte möjlighet att vara anonym då du behöver ange namn och din mailadress eller ditt telefonnummer.

Vill du ha ett videosamtal med kuratorn skickar vi en länk till dig per sms eller till din mailadress. Vill du bli kontaktad via telefon så ringer vi upp dig.

Finns det inga lediga tider i bokningssystemet kan du prova igen om ett tag, vi släpper nya tider med jämna mellanrum.

Har du några frågor innan du känner dig redo att boka tid, får du gärna höra av dig till Maria Pihlgren på maria.p@maskrosbarn.org, eller sms:a/ring 076 - 721 02 56.

Boka tid

Om oss

Alexandra

Jag heter Alexandra Brixemar och har vuxit upp i Norrland, sedan några år tillbaka bor jag i Stockholm och trivs superbra. På Maskrosbarn jobbar jag både som Coach och Digital kurator. Utöver det håller jag föreläsningar för vuxna om hur de bäst kan stötta barn som inte har det bra hemma. På fritiden tycker jag om att prova caféer, gå hundpromenader och fota.

Jag har själv varit ung, haft det svårt hemma och mått dåligt så jag förstår på många sätt att det kan kännas läskigt, svårt eller nervöst att prata med någon man inte känner. Det är okej att tycka att det känns läskigt och vi hjälps åt för att försöka göra det enklare för dig.

André

Jag heter André Sturesson och har vuxit upp i Helsingborg men bor nu i Stockholm sedan en tid tillbaka. Förutom att jobba som kurator på Maskrosbarn så har jag samtal med vuxna klienter och gör föreläsningar om hur man kan må bättre. På fritiden tycker jag om att vara med min sambo och mina vänner. Tränar gör jag också en del.

Jag vet själv hur det är att ha det jobbigt hemma och därför är det väldigt fint för mig att få finnas där för de som behöver det.
Alexandra
André
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter