Maskrosbarn

Välkommen att boka ett stödsamtal via telefon eller video! 💜

Våra kuratorer finns här för dig som är 13-19 år och har det jobbigt hemma. Du kan få upp till 10 samtal med en kurator. Samtalen är gratis.

Du har tyvärr inte möjlighet att vara anonym då du behöver ange namn och din mailadress eller ditt telefonnummer.
Vill du ha ett videosamtal med kuratorn skickar vi en länk till dig per sms eller till din mailadress. Vill du bli kontaktad via telefon så ringer vi upp dig.

Finns det inga lediga tider i bokningssystemet kan du prova igen om ett tag, vi släpper nya tider med jämna mellanrum.

Har du några frågor innan du känner dig redo att boka tid, får du gärna höra av dig till Maria på: maria@maskrosbarn.org, eller sms:a/ring 076-721 02 56.

Boka tid

Om oss

André

Jag heter André Sturesson och har vuxit upp i Helsingborg men bor nu i Stockholm sedan en tid tillbaka. Förutom att jobba som kurator på Maskrosbarn så har jag samtal med vuxna klienter och gör föreläsningar om hur man kan må bättre. På fritiden tycker jag om att vara med min sambo och mina vänner. Tränar gör jag också en del.

Jag vet själv hur det är att ha det jobbigt hemma och därför är det väldigt fint för mig att få finnas där för de som behöver det.

Johanna Johansson

Jag heter Johanna Johansson och är 28 år. Jag är uppvuxen i Halmstad men bor idag i Helsingborg. Jag är socionom och förutom att vara digital kurator på maskrosbarn jobbar jag även som skolkurator. När jag inte jobbar spelar jag mycket volleyboll, både inomhus och i sanden. Jag tycker om att umgås med mina vänner och älskar att mysa hemma med min katt framför bra serier.

Jag har valt att jobba som kurator hos maskrosbarn för att jag tror så mycket på att våga prata om det som känns på insidan. Jag tror att när vi vågar göra det så mår vi också bättre och jag vill vara en del av att hjälpa ungdomar att må bättre.
André
Johanna Johansson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter