Nyköpings GK & Golf Academy

Hos oss på Golfstore Nyköping Shop & Academy finner du den golfträning som är bäst anpassad för dig. Allt ifrån privatlektioner, lektionspaket, spellektioner och gruppträning i olika former. Eller varför inte skräddarsy ditt eget träningsupplägg med våra PGA utbildade tränare Patric Otterström & Malin Landehag. Varmt Välkomna!

Boka tid

  • Custom lektion Driver

   800 kr
   Utprovning av klubbor
  • Custom lektion Järnset

   800 kr
   Utprovning av klubbor
  • Custom lektion Putter

   600 kr
   Utprovning av klubbor
  • Custom lektion Wedgar

   800 kr
   Utprovning av klubbor
  • Custom Loft & Lie Fitting

   800 kr
  • Lektionspaket Lilla. Boka alla 5 lektioner samtidigt. Går att boka om senare!

   2 495 kr
   Lektionspaket Lilla 5x25 minuter

   Vårt minsta paket är utformat för elever som önskar en snabb och funktionellt användbar analys av både sin svingteknik och fysiska förmåga. Kopplingen däremellan ger en mycket god grund för en enklare, men givetvis helt individuellt utformad utvecklingsplan. Golfsvingen filmas i kombination med att viktiga mätvärden från FlightScope definieras. Därefter utformar vi individuella träningspass med inriktning och innehåll baserat på det första analyspasset och elevens egna önskemål.
  • Lektionspaket Premium

   8 995 kr
   Premium Lektionspaketet
   Laddat med 350 min träningstid + 9 hålspelcoaching

   Det största träningspaketet är ett mera omfattande utvecklingsupplägg som riktar sig till elever med hög ambition. Guldpaket spänner därför över den längsta tidsaxeln med tillgång till ett stort antal uppföljningspass. Precis som i de andra lektionspaketen görs en inledande FlightScope-analys av elevens svingteknink samt att den fysiska förmågan definieras via en individuellt utformad screening. Informationen från svinganalysen och den fysiska screeningen sätter därefter grunden till hur vi tillsammans formar en helt individanpassad utvecklingsplan. Den löpande feedbacken efter varje enskilt träningspass kombinerar prioriterade förbättringsområden med konkreta tips och råd för hur den egna teknik och fysträningen mellan de inplanerade gemensamma träningspassen bäst ska bedrivas. Ett av träningspassen i premiumpaketet rekommenderar vi att vi fokuserar helt åt tekniken och grunderna inom puttning. Ett annat viktigt och mycket inspirerande moment i guldpaketet är när vi tillsammans i en coachande process flätar samman alla olika utvecklingsdelar under ett 9-håls spelpass på banan.
   Det sista och avslutande träningspasset blir sedan målgången för den progressionsresa som garanterat gjorts.
  • Lektionspaket Stora.

   4 995 kr
   Lektionspaket Stora, laddat med 250 minuters träningstid.

   Ett paket som riktar sig till elever som önskar en lite djupare analys av sitt golfspel och över en längre tidsaxel med mer kontinuerlig återkoppling. Det inledandet passet på 50 minuter inkluderar en noggrann FlightScope-analys av svingtekniken. De efterföljande och helt individuellt utformade träningspassen kopplas till elevens svingteknik, specifika spelmoment samt områden som leder till ett tryggare spel och förbättrad score. Efter varje enskilt träningspass får eleven en sammanfattning som sedan utvecklar grunden för hur nästkommande träningspass, tidslängd och innehåll planeras. Eleven får också konkreta tips och råd för hur den egna träningen mellan träningspassen vi har tillsammans bäst ska bedrivas. Att Träna På Att Träna är ett begrepp vi etablerar tillsammans, vilket snabbt skapar funktionella verktyg för att skapa goda vanor och rutiner för elevens egen träning.
  • Lektion 1 pers

   från 500 kr
   Sving eller närspel.
  • Lektion 2 pers

   1 200 kr
  • Lektion 50 min 3-5 pers

   1 800 kr

Om oss

Malin Landehag

PGA Club Professional
www.malinlandehag.se
malinlandehag@hotmail.com
070-6606335

Patric Otterström

PGA Head Professional
nykoping.golfstore.se
golfstore@sqacademy.se
070-7540265
Malin Landehag
Patric Otterström
Golf Nyköping > Nyköpings GK & Golf Academy
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter