Loftås Hälsostudio

4.9
(98 omdömen)
Välkommen till Loftås Hälsostudio!

Här jobbar jag, Josefine Brohammer, och jag är utbildad Avspännings- och Stresspedagog samt Yogalärare.

Hos mig hittar du stresshantering av olika slag. Exempelvis coachande samtal, massage, yoga, avspänningsbehandling. Nu finns även yoga gruppträning.

Välkommen till en stund som är Bara din.

Studion finns på min gård Loftås utanför Landvetter i en rogivande miljö på landet bland djur och natur. Du tar dig enklast till mig med bil, men det går även buss (Hållplats Madkullen) från Landvetter resecentrum, dock inte så ofta.

Du kan använda friskvårdsbidrag hos mig och betala med Swish, kort, Klarna eller EPASSI.

Presentkort/värdekort går att köpa direkt via mig, skicka ett mail så löser jag det.

Jag gör också hembesök och anordnar gruppkvällar på beställning, hör av dig om det är av intresse!

Varmt välkommen!

Hälsningar
Josefine

Boka tid

  • Avspänningsbehandling 45min

   680 kr
   Detta är en behandling med fokus på att släppa allt vi har i huvudet och landa mer i kroppen. Du får möjlighet att bli nedbäddad under tyngdtäcke med varm och avslappnande atmosfär runt omkring samtidigt som jag guidar dig i en avslappnande övning för att lugna hela din kropp.

   Denna behandling passar dig som upplever stress och svårigheter att slappna av, både mentalt och kroppsligt. Men kan också "bara" vara en skön och lyxig stund där du får koppla av i en kravlös miljö och få återhämtning.
  • Coachande samtal (Digitalt) - 45 min

   680 kr
   Ett samtal där du som klient styr innehållet. Kanske har du ett problem eller en blockering i livet du inte vet hur du ska ta dig an. Kanske känner du att något skaver men kan inte sätta fingret på vad. Oavsett vad ditt problem är tar vi oss an detta tillsammans och i det coachande samtalet får du stöd och empati. Med hjälp av öppna frågor coachar jag dig så att du hittar de lösningar som fungerar för just dig och ditt liv.

   Samtal genomförs via länk i Google Meet. Länken mailas till dig strax innan din tid, du behöver inte ladda ner någon programvara eller app om du inte vill utan det går att använda webbläsaren.

   Välkommen!
  • Coachande samtal 45 min

   680 kr
   Cochande samtal är en slags samtalsterapi med kognitiv inriktning.

   Kanske har du ett problem eller en blockering i livet du inte vet hur du ska ta dig an. Kanske känner du att något skaver men kan inte sätta fingret på vad.

   Oavsett vad ditt problem är tar vi oss an detta tillsammans och i det coachande samtalet får du stöd och empati. Ett samtal där du som klient styr innehållet. Med hjälp av öppna frågor coachar jag dig så att du hittar de lösningar som fungerar för just dig och ditt liv. Jag hjälper dig att komma förbi låsningar och egna negativa mönster.

   Samtalet genomförs på plats i studion.
  • Coachande samtal Prova På (Digitalt)

   Är du nyfiken på coachning eller kanske osäker på om du och jag är en bra match när det kommer till samtal? Jag erbjuder alla ett kostnadsfritt prova-på-möte där vi pratar lite om vad coachning är, vad det kan göra för nytta och vem jag är. Du får på så sätt en chans att skapa dig en uppfattning om tjänsten som sådan samt om mig som coach. Du kan därefter helt själv bestämma om du vill gå vidare och boka en riktig tid, eller om det helt enkelt inte är något för dig.

   Mötet är digitalt via GoogleMeet och länk mailas till dig strax innan mötet.
  • Din stund

   1 350 kr
   Denna fantastiska behandling ger dig som klient möjlighet att vara med och bestämma hur dina 90 minuter ska läggas upp. Du kan kombinera coachande samtal, avslappningsmassage, guidade avspänningsövningar och mindfulness så som det passar dig. Vi ägnar första 5-10 minuterna till att göra upp en plan för Din stund.

   Denna behandling passar dig som verkligen vill unna dig själv en stund av egentid och återhämtning. Fokus kommer bara vara på Dig och det Du behöver.
  • FB Kampanj - Nykundserbjudande Massage 60 min

   650 kr
   Nykundserbjudande - Kampanj

   I erbjudandet, ENDAST för nya kunder, ingår följande:

   - 60 minuter massage
   - Analys och avstämning av nuläge
   - Tips & Råd i förebyggande syfte
   - Behandling specifikt för problemområde
   - Jag anpassar behandlingen till dina behov

   OBS, den här tjänsten är enbart för helt nya kunder. Om du bokar tjänsten trots att du inte är ny kund så kommer du betala ordinarie pris för behandlingen.
  • Hitta hem

   680 kr
   I denna behandling får du hjälp att hitta tillbaka till dig själv och din kropp. Vi arbetar med att återfinna länken mellan "kropp och knopp". Ofta är dagens människor extremt mycket uppe i huvudet och knappt medvetna om att de har en kropp, förrän något verkligen går på tok och den protesterar högljutt.

   Vi använder rörelse kombinerat med avslappning och medveten närvaro, tag på dig mjuka kläder som du kan röra dig lätt i. Inga förkunskaper krävs och vem som helst kan boka. Vi anpassar behandlingen efter dig som klient och dina behov.
  • Individanpassad Yoga

   880 kr
   Du får ett eget skräddarsytt yogaprogram på ca 30 minuter. Vi samtalar först kring din situation och kring det du vill uppnå med din yoga. Sedan sätter vi tillsammans ihop ett pass som är anpassat för just dig och din kropp. I denna tjänst går vi mer på djupet än i den s.k. PT Yogan och här får du möjlighet att själv vara med och anpassa och bygga ditt pass.

   Det finns även möjlighet att boka uppföljning och få ditt program utökat, då bokar du bara en ny tid under denna tjänst och skriver i den fria texten att det är en uppföljning.
  • Massage 30 min

   480 kr
   En stressreducerande massage där musklerna får hjälp att slappna av. Din kropp släpper spänningar som byggts upp och nervsystemet balanseras. En fin behandling för dig med mycket spänningar och oro i kroppen. Om du inte har andra önskemål fokuserar vi på rygg och nacke.
  • Massage 45 min

   680 kr
   En stressreducerande massage på 45 min. Din kropp får hjälp att släppa spänningar som byggts upp och nervsystemet balanseras. En fin behandling för dig med mycket spänningar och oro i kroppen.

   Om du inte har egna önskemål läggs fokus på rygg, nacke, axlar, säte samt ansikte och hårbotten.

   En lättare massage av ansiktet och hårbotten gör att kroppen får en extra lugnande effekt och det blir ett fint komplement till den vanliga rygg och nackmassagen.
  • Massage 60 min

   880 kr
   En stressreducerande massage på 60 min. Din kropp får hjälp att släpp att spänningar som byggts upp och nervsystemet balanseras. En fin behandling för dig med mycket spänningar och oro i kroppen.

   Om du inte har specifika önskemål läggs fokus på rygg och nacke men vi går igenom både övre och underkropp.
  • Mindfulness (digitalt) 45 min

   680 kr
   Vi samtalar först kring begreppet Mindfulness, eller medveten närvaro. Jag guidar dig sedan i en mindfullnessmeditation där du får landa i nuet och upptäcka vad som försegår inuti dig.

   Ofta har vi en ganska konstant pågående inre dialog som vi knappt lägger märke till då vi är så vana vid den. Det är också vanligt att vi är så upptagna av allt som sker i huvudet att vi knappt har någon kontakt med vår kropp och det som händer i den.

   Detta passar dig som är nyfiken på Mindfulness och vill testa vad det skulle kunna tillföra dig och ditt liv.

   När du bokar samtal via länk får du en länk mailad till dig strax innan din tid, du behöver inte ladda ner någon programvara eller app om du inte vill utan det går att använda webbläsaren.
  • Mindfulness 45 min

   680 kr
   Vi samtalar först kring begreppet Mindfulness, eller medveten närvaro. Jag guidar dig sedan i en mindfullnessmeditation där du får landa i nuet och upptäcka vad som försegår inuti dig.

   Ofta har vi en ganska konstant pågående inre dialog som vi knappt lägger märke till då vi är så vana vid den. Det är också vanligt att vi är så upptagna av allt som sker i huvudet att vi knappt har någon kontakt med vår kropp och det som händer i den.

   Detta passar dig som är nyfiken på Mindfulness och vill testa vad det skulle kunna tillföra dig och ditt liv.

   Utförs på plats i studion.
  • PT Yoga - 30 min (digitalt)

   450 kr
   Ibland är det svårt att få till den där träningen hemma. Då kan det vara bra att ha en bokad tid med en instruktör som hjälper dig att se till att det blir av.

   PT-yoga fungerar så att du skriver i din bokning (i noteringar) vad du vill fokusera på. Det kan exempelvis vara styrka, stretch, någon specifik kroppsdel...osv. Vid ditt digitala möte kopplar du sedan upp dej mot Google Meet (länk mailas ut av mig innan) och jag leder dig sedan genom ett 30 min yogapass som en personlig tränare fast via skärmen.

   En finfin tjänst för dig som ofta prioriterar bort yogan eller helt enkelt glömmer av att träna själv.
  • PT Yoga 30 min

   450 kr
   Ibland är det svårt att få till den där träningen hemma. Då kan det vara bra att ha en bokad tid med en instruktör som hjälper dig att se till att det blir av. PT-yoga fungerar så att du skriver i din bokning vad du vill fokusera på. Det kan exempelvis vara styrka, stretch, någon specifik kroppsdel...osv. När du kommer till ditt bokade pass kör vi sedan igenom ett 30 min yogapass anpassat efter dina lämnade önskemål. Jag fungerar som din personliga yogatränare och leder dig genom passet så du får ut så mycket som möjligt av varje position.

   En finfin tjänst för dig som ofta prioriterar bort yogan eller helt enkelt glömmer av att träna själv.
  • PT Yoga 45 min (digitalt)

   650 kr
   Ibland är det svårt att få till den där träningen hemma. Då kan det vara bra att ha en bokad tid med en instruktör som hjälper dig att se till att det blir av.

   PT-yoga fungerar så att du skriver i din bokning (i noteringar) vad du vill fokusera på. Det kan exempelvis vara styrka, stretch, någon specifik kroppsdel...osv. Vid ditt digitala möte kopplar du sedan upp dej mot Google Meet (länk mailas ut av mig innan) och jag leder dig sedan genom ett 45 min yogapass som en personlig tränare fast via skärmen. Du får även chans att ställa frågor och stämma av efter paset hur kroppen känn.

   En finfin tjänst för dig som ofta prioriterar bort yogan eller helt enkelt glömmer av att träna själv.
  • Taktil massage 60 min

   880 kr
   Taktil massage handlar om beröring och inte något direkt arbete med musklerna. Den taktila massagen lugnar vårt nervsystem och kan vara en fin hjälp för dig som känner stress och oro i kroppen. Den hjälper dig att slappna av utan tryck på muskler. Detta är en mycket lugnande behandling och du får en chans att bara vara, låta kroppens eget lugn-och-ro system arbeta i takt med beröringen.
  • Walk and talk

   680 kr
   Detta är en form av coaching fast istället för att sitta i studion går vi en promenad där vi pratar och tränar på att vara medvetet närvarande. Med hjälpa öppna frågor och inlyssnande hjälper jag dig att hitta din egen väg till olika lösningar.

   Bra att tänka på är Kläder efter Väder.

Om oss

Josefine Brohammer

Jag heter Josefine Brohammer och arbetar som Avspännings och Stresspedagog. Mina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa människor med stresshantering och återhämtning genom bland annat coachande samtal, avspänningsbehandlingar och avslappningsmassage.

Jag håller även föreläsningar om Stresshantering samt åker ut till företag och arbetar med personalen på plats.

För mig är mottot "du lever bara en gång" inte bara en klyscha utan något som genomsyrar allt jag gör. Min önskan är att kunna hjälpa andra till ett rikare liv med mer självkärlek, harmoni och trygghet samt mindre stress och spänningar i kroppen.

Jag tror på att alla människor kan ta tillbaka makten över sina liv och jag brinner för att stötta dem som väljer att ta det steget. Med min studio vill jag skapa en plats där alla känner sig välkomna precis som de är. En plats för återhämtning, lugn och trygghet.

Hittar du ingen tid som passar eller har svårt att få till bokningen? Skicka ett mail till mig på studio@loftas.se så hjälper jag dig.

Varmt välkommen!

Varma hälsningar
Josefine

Utbildning

 • Diplomerad Avspännings och stresspedagog med kognitiv inriktning
 • Yogalärare
 • Civilekonom
Josefine Brohammer

Omdömen

4.9
(98 omdömen)
25 maj 2024
Väldigt trevligt mottagande av Josefine och ett gott snack innan massagen trevligt ställe och trevlig o duktig massör.
Martin W
22 maj 2024
Superbra, trevlig, intresserad och noggrann.
Anja K
20 maj 2024
Bra massage men för 5 stjärnor behöver entré och omgivning lyftas upp.
Peter H
6 maj 2024
Trevlig och kunnig. Nöjd med både samtal och massage.
Runa J
3 maj 2024
Hjälpte mig otroligt!
Antonia O
30 apr 2024
Lugnt och fint ställe och bra massage. Toppen
Anita A
30 apr 2024
Det var inte sista gången jag åkte hit. Väldigt bra trevlig och lättsam gör ett bra jobb. Kroppen känns väldigt mycket bättre!
Glenn A
24 apr 2024
Fin massage. Dock för ljus lokal.
Verifierad kund
22 apr 2024
Duktig och kunnig på sitt yrke. Rekommenderar verkligen
Lisa K
13 apr 2024
Älskar alla Josefins yogapass.Hon är en jättebra instruktör som ser till individens behov. Hon har smågrupper som är väldigt positivt då de inger lugn och harmoni.Lokalen ligger på landet som gör att de blir ännu mera fridfullt. Rekommenderas varmt.
Cecilia L
13 apr 2024
Jättebra
Katarina L
9 mar 2024
Toppen, jag går som på moln efter behandlingen.
Alf L
6 mar 2024
Har aldrig känt mig så avslappnad i kroppen som jag gör efter behandlingen. Josefine är super duktig och proffesionellt och kände mig som en prinsessa under behandlingen. Rekommenderar starkt
Frida G
6 mar 2024
Väldigt givande samtal & en skön massage!!
Veronica O
3 mar 2024
Jättetrevligt. Jag var endast där för en avslappnande rygg/nack massage, och det var precis det jag fick
Arnold L
23 feb 2024
Välbehövlig massage, skönt! //Kerstin Ljungdahl
Verifierad kund
22 feb 2024
Josefin lyssnade på vad jag behövde hjälp med och masserade upp flera spända muskler i min rygg och nacke. 5 tummar upp :-)
Janne M
21 feb 2024
Var en go massage.trevlig miljö fina miljö.rekomenderas varmt.
Magnus K
14 feb 2024
Mycket bra på alla sätt. Bra och nyttiga yogarörelser , bra avslappning
Annika L
9 feb 2024
Det var en givande stund med samtal och massage. Kände mig lugn och trygg och har bokat in fler tillfällen! Rekommenderas!
Camilla N
2 feb 2024
Skönt miljö å grymt bemötande.
Jenny O
28 jan 2024
Duktig på sitt jobb och lyssnade väldigt bra. Kan varmt rekommendera att gå dit.
Linda E
27 jan 2024
Det var skönt och behagligt. Kände att Josefine lyssnade på mina behov och tog väl hand om mig.
Inger W
16 jan 2024
Mycket trevligt ställe med trevligt bemötande Bra massage om än lite smärtsam med tanke på spänningarna i ryggen, men det kommer bli bra
Mari T
12 jan 2024
Verkligen en avkopplande timma, var mjuk och god i kropp å knopp
Ann-Louise S
8 jan 2024
Fick bort knutar i ryggen och armarna samt fick bra tips
Robin W
19 dec 2023
Kändes proffsigt, härlig energi och en bra massage som löste många knutor
Lotta L
6 dec 2023
Både välgörande och djupgående massage. Avkopplande miljö och Joesfine var fantastisk!
Annica S
23 nov 2023
Behandlingen tycker jag var riktigt bra ,fick också en massa bra tips. Kommer att boka tid igen.
Urban H
23 nov 2023
Väldigt härlig massage! Josefine är inkännande och väldigt duktig!
Nora B
Massage Landvetter > Loftås Hälsostudio
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter