Lilla Studion Malmö Massage

4.9
103 omdömen
Vi hjälper dig påbörja din läkning mentalt & fysiskt.

Här är DU i fokus.

Lilla studion är en oas för dig som vill läka & balansera din fysiska såväl som dina mentala & själsliga kropp

Genom Massage hjälper vi dig hitta tillbaka till din naturliga balans.

Boka tid

Omdömen

4.9
103 omdömen
15 dec 2020
Victor är en fantastisk massör och lärare!
Julia S
10 dec 2020
Perfekt behandling och nu har han fixat ett problem som 2 sjukgymnaster kunde inte. Stor tackar!
Steven D
8 dec 2020
Sympatisk och proffsig massör, har lokaliserat och lindrat mina besvär i armen och gav goda råd för fortsatt träning
Henryk F
24 nov 2020
Kom in med öm ländrygg, som Viktor hjälpte mig med. Tummen upp!
Carl B
10 nov 2020
Med engagemang och genuint intresse hjälpte Viktor att hitta lösningar på mina fysiska gåtor. Jag fick övningar och kan nu på egen hand jobba vidare för att förbättra mina fysiska förutsättningar.
Theresa G
1 nov 2020
Victor var otroligt proffsig och kunnig. Det var spännande och väldigt roligt att se hur han jobbade och hela tiden förklarade han vad han gjorde. Jag kände mig väl omhändertagen och fick med mig övningar att göra hemma. Topp!
Karin S
22 sep 2020
Genomförlig genomgång av kroppen av Victor, hittade problematiken som jag slitit med i över 10 år på ett tydligt sätt, kändes redan bättre efter behandling och gav mig även övning att fortsätta med hemma för att arbeta med obalansen, kommer definitivt återkomma.
Marcus P
6 sep 2020
Jag har varit hos många olika sjukgymnaster och kiropraktorer men aldrig riktigt fått bort mina spänningar eller hittat anledningen till varför de uppstår. Det var spännande med Victors analys av vad som kan orsaka problemen. Jag fick med mig övningar som jag hoppas ska hjälpa, känner mig optimistisk till att kunna få bort mina långvariga spänningar. Jag fick en bra helhetskänsla av Lilla studion och kan verkligen rekommendera det till andra!
Josefin K
28 aug 2020
En avslappnande och trygg plats att vistas på. Stort Plus för att jag fick med mig övningar att göra hemma för att stärka upp muskulatur. Rekommenderar :)
Isis P
26 aug 2020
Fin liten studio med ett personligt och varmt bemötande. Victor är grymt professionell och har hjälp mig med min ömma nacke och utslitna axel. Rekommenderar verkligen ett besök här!
Pontus E
16 aug 2020
Toppen ställe! Rekommenderas! Fick en noga genomgång av mina muskler för att se var problemet till mitt nack- och ryggont var och sedan en ordentlig massage gör att lösa upp knutor i musklerna. Fick även tips med övningar hemma. Så fullt betyg från mig!
Verifierad kund
12 aug 2020
Behandlingen har visat på ny möjlighet att komma tillrätta med långvarig smärta och huvudvärk. Tacksam att jag funnit terapeutisk massage!!
Anna E
30 jul 2020
Viktor är helt underbar i sitt bemötande. Man känner att han verkligen bryr sig och verkligen vill hjälpa just dig, utöver att han är en riktigt skicklig massör!
Jesper F
29 jul 2020
Jag blev så himla bra bemött, och fick hjälp att hitta problemet och varför jag får ont i rygg och nacke. Fick både en fantastisk avslappnande massage och övningar att ta med mig hem. Rekommenderat lilla studion varmt!
Lina I
29 jul 2020
En rakt igenom positiv helhetsupplevelse gällande både bemötande, behandling och atmosfär. Victor var väldigt lyhörd och kunnig som massör. Rekommenderar varmt Lilla studion!
Verifierad kund
20 jul 2020
Fantastiskt skön behandling med inlevelse från Victor! Det som saknades var lite mer mörker i lokalen, då det var kväll. Och gärna tända, levande ljus om man får önska! :)
Verifierad kund
19 jul 2020
Victor läste skickligt o känsligt av min kropp. En (lång) halvtimmes massage gav stor effekt. Akut smärta blev hanterlig o så lärde han mig precis den rätta stretchen att jobba vidare med. Absolut toppklass!
Per A
17 jul 2020
Oerhört bra! Mycket duktig!
Linn F
15 jul 2020
Mycket nöjd! Kommer komma tillbaka! Kunnig inom kroppen och vilja att hjälpa!
Johan S
10 jul 2020
En fantastisk behandling!
Jennifer B
29 jun 2020
Trevlig och professionell. Vill man ha en skön massage är det rätta stället!
Anna N
21 jun 2020
Fick precis den hjälpen jag behövde. Väldigt nöjd!
Henrik L
19 jun 2020
Supernöjd. Kom in med smärta i ljumske så att jag knappt kunde gå och inte kunde lyfta benet mer än 5 cm. Efter några testar, rörelse och känningar hittade Victor snart problemet. Sen blev det pressur på sätesmuskel och lätta rörelse i ljumskes muskler, det lättade smärtan snabbt. Kan nu lyfta benet och smärtan är så gott som borta. Till slut fick jag handledning / övningar i hur jag kan undvika det smärta jag hade. Tack Victor du är grym.
Monique B
2 jun 2020
Kunnig personal, trevlig atmosfär
Magnus M
30 maj 2020
Victor är mycket lyhörd och duktig på det han gör. Mysig studio och riktigt bra massage.
Amanda F
15 maj 2020
Precis vad jag önskade och behövde!!
Ewa E
13 maj 2020
Fantastisk massage utförd av Victor. Mycket trevlig och proffesionellt bemötande. Kommer absolut boka fler tider!
Beata M
12 maj 2020
Rekommenderas starkt! Är supernöjd med massagen och det är en jättemysig lokal :)
Jessica M
8 maj 2020
Allt var super bra
Verifierad kund
23 apr 2020
Kan varmt rekommendera ett besök hos Victor på Lilla Studion! Massagen jag fick var behaglig men ändå effektiv då Victor är väldigt kunnig, lyhörd och har ett genuint intresse. Lokalen är mysig och rogivande. Fin helhetsupplevelse!
Paulina W
Massage Malmö > Lilla Studion Malmö Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter