Kalle P's massage & alternativklinik

Kalle är certifierad massageterapeut av Branschrådet Svensk Massage och arbetar även som coach och medium. Kliniken är centralt belägen i Kristianstad och är helt handikappanpassad. Kliniken arbetar med ett holistiskt synsätt vilket leder till att både kropp och själ mår bra efter konsultationerna samt behandlingarna. På Kalle P’s massage & alternativklinik kan du boka behandlingar som alternativ massage, idrottsmassage och klassisk massage.

Boka tid

  • Alternativ massage behandling

   från 400 kr
   En behandlingsform där jag arbetar med massage i kombination med coachning & vägledning för att uppnå balans & harmoni i både kropp & själ. Tillsammans med mitt mediumskap tolkar & länkar jag ifrån andevärlden om du som kund önskar detta.
  • Idrottsmassage behandling

   från 320 kr
   En djupgående massage behandling som töjer & stretchar ut din musklerna. Frigör muskel knutor & triggerpunkter samt ökar din prestation. Perfekt metod för dig som håller på med idrott eller dig som önskar en djupgående massage behandling. Du kanske har en viktig tävling eller lopp framför dig! Då kan jag varmt rekommendera denna metod.
  • Massagebehandling

   från 320 kr
   Massage är bra för att töja & stretcha bort din ömma & trötta muskler. Löser upp muskellåsningar samt muskelknutor. Ökar blodcirkulationen samtidigt som det ger dig ett ökat välbefinnande & bättre livskvalite.
  • Ovesholms fotbollsklubb

   200 kr
   Den här behandlingen är till för dig som spelar i Ovesholms herr & damlag.Behandlingen är en djupgående idrottsmassage som töjer & stretchar stela & spända muskler samt att jag ger dig tips eller hjälper dig med bra töjnings & stretchnings övningar om du som kund önskar detta.

Om oss

Karl Palmqvist

Jag är en lyhörd & förstående medmänniska som alltid ger 100% i varje möte med mina medmänniskor.
Skräddarsyr mina behandlingar för att kunna leverera 100% kvalitet i mina behandlingar & konsultationer.
Jobbar med 3 mål som jag önskar kunna sprida till mina kunder genom mina behandlingar glad,pigg & friskare individ.

Utbildning

 • Diplomerad & Certifierad Massageterapeut
 • Medium
 • Hälso & livstilscoach
 • Föreläsare & utbildare inom hälsa
Massage Kristianstad > Kalle P's massage & alternativklinik
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter