Kläm & Knåda

4.9
252 omdömen
Vill du boka ett paket med elevbehandling i biomekanisk kraniosakral terapi, 3x60 minuter för bara 995.- ska du FÖRST skicka mig ett sms, mejl eller ett meddelande på messenger för att få klartecken från mig. Har du redan gjort några behandlingar inom Kraniosakral terapi, då bokar du på underhåll av KST.

VACCINERAD? Boka ett datum 3 veckor fram i tiden från injektionstillfället.

Du får all information du behöver för att hitta hit och parkera i bekräftelsemejlet, i påminnelsemejlet samt i påminnelse-smset.

Boka tid

 • Behandlingar

  • Kraniosakral terapi, biomekanisk/elevbehandling

   995 kr
   3x60 minuter elevbehandling i kraniosakral terapi, biomekanisk.

   Innan du bokar ska du ha fått klartecken från mig. Skicka ett sms/mejl eller ett meddelande på messenger så svarar jag så snabbt jag kan.

   Biomekanisk kraniosakral terapi är en fysisk mekanik som omfattar skallen (kraniet) med dess fogleder, korsbenet (sacrum) och dess förhållande till höftbenen, ryggkotorna, hjärnhinnorna,
   hjärnan samt ryggmärgen tillsammans med ryggmärgsvätskan och dess cirkulation.

   Kraniosakral terapi behandlar fysiologisk stress genom att neutralisera nödsignalen och tillåta kroppen och sinnet att komma tillbaka till ett balanserat tillstånd där kroppen kan läkas, få tillgång till näring och möjligheten till återhämtning. Hjärnan lugnar ner sig och det blir lättare att se objektivt på sin tillvaro, finna lösningar på problem och att ta beslut. För många blir detta början på en process där man tar tillbaka kontrollen över sitt liv och gör stora förändringar så att man lever ett liv som bättre tillgodoser behov och drömmar.
  • Underhåll KST

   395 kr
   ENDAST FÖR DEM SOM EMOTTAGIT MINST 3X60 MINUTER KST

   Det som gör kraniosakral terapi unikt är att den hjälper kroppen och hjärnan att komma loss från en låst situation. När hjärnan upplever ett omedelbart hot mobiliserar den kraft för att bemöta hotet. Vi känner igen den aktiveringen som kamp-flykt reaktionen. Som en del av den aktiveringen drar all bindväv (kroppen består till cirka 50 % av bindväv, dvs. all vävnad som håller ihop oss, hinnor, ligament, membran, muskler etc.) ihop sig mot mitten. När faran är över är det meningen att kroppen ska slappna av och bindväven återta sin ursprungliga form. Men ibland blir det inte så, det uppstår låsningar, vridningar och sammandragningar i bindväven som inte släpper taget och som då påverkar vår hjärna, vårt skelett och våra organ. Detta kallas för fysiologisk stress för att låsningen sitter i den fysiska kroppens strukturer. När dessa låsningar sitter i nära angränsning till nervsystemet kan de klämma av nerver och hindra flödet av cerebrospinalvätskan (nervsystemets egen vätska) och blodet, och på så sätt hindra nervsystemets funktion. Med hjälp av specifika tekniker kan en välutbildad kraniosakral terapeut hjälpa kroppen att släppa låsningarna så att funktionerna kan återställas. Vid behandling av fysiologisk stress är det de strukturer som omger nervsystemet som åtgärdas med så kallade biomekaniska tekniker (biomekanik hur kroppen rör sig rent mekaniskt).   Kraniosakral terapi behandlar också så kallad sensorisk stress. Det är stress som sitter i själva hjärnan och får vissa centra i hjärnan att bli överaktiva och dra till sig allt blod som en lokal härdsmälta. När det händer i t.ex. det limbiska systemet som är hjärnans känslomässiga system, kan det ha att göra med känslomässig stress och anknytningstrauman (anknytningstrauma det limbiska systemet är viktigt för anknytningen mellan mamma och barn). Jag (Gunilla Forsberg grundare till min utbildning på Wishing Well i Stockholm) har märkt de sista åren att speciellt ett område i hjärnan som kallas för thalamus och som sorterar inkommande sinnesintryck, mer och mer har blivit överväldigat och gått i baklås. Det beror sannolikt på att nutidsmänniskan bombarderas med information och sinnesintryck och att vår hjärna ännu inte har kapacitet för att sortera och hantera all input och istället blir vi stressade, överstimulerade och ibland kollapsar vi i total utmattning. När vi behandlar hjärnan och sensorisk stress, använder vi så kallade biodynamiska tekniker (biodynamik hur energin som driver kroppen rör sig).
  • Lymfmassage 90

   950 kr
   1 timme och 30 minuter. Ditt första besök startar med 1,5 timmes behandling

   Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.
  • Komben kranio + klassisk massage

   695 kr
   Kranio i 30 minuter och 40 minuter massage.

   Kranio för att nerverna ska få en chans att slappna av och skicka rätt signaler till kroppen och du får en djupare avslappning.
  • Komben kranio + lymfmassage

   1 295 kr
   Negativ stress är en av de större faktorerna som stör vårt lymfflöde. Med biomekanisk kraniosakral teknik lugnar vi ned nervsystemet och kroppen blir mer mottaglig för kommande lymftänk.
  • RDT Regndroppsterapi bibliska oljor

   1 150 kr
   Regndroppstekniken är en mjuk och upplyftande behandling som är mycket effektiv mot rygg och nackproblem genom kraften i de eteriska oljorna från Young Living. Oljor som kommer från kontrollerade odlingar, inga bekämpningsmedel används, de är inte utblandade som många andra "rena" eteriska oljor. Jämför dofterna från olika märken så känner du skillnaden.

   Njut av de 10 bibliska oljornas effekt som mjukt och varsamt masseras in på fötter och rygg med vitaflex-tekniken och härliga fjäderstrykningar.

   Eteriska oljor användes på biblisk tid för emotionell rening och helig smörjelse, de främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet och är andligt upplyftande och fysiskt helande.

   De nämns på många ställen i bibeln eftersom eteriska oljor och/eller aromatiska växter var den tidens medicin.

   Oljorna riktar sig till alla system i kroppen på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån.
  • RDT Regndroppsterapi Young Living oljor

   850 kr
   Örtoljor masseras in på fotsulor och rygg med lätta strykningar samt Vita Flex-teknik
  • Klassisk massage

   475 kr
   Individuellt upplagd massagebehandling

Omdömen

4.9
252 omdömen
10 sep 2021
Kerstin var väldigt omhändertagande och snäll. Kände nig väldigt bekväm och beskrev vad hon gjorde bra. Kraniosakral terapin var väldigt spännande och jag ser fram emot att se vad det ger. Gav jättebra tips också!
Verifierad kund
24 aug 2021
Jag var väldigt nöjd med behandlingen och servicen. Kände mig avslappnad efteråt.
Kerstin W
19 aug 2021
Proffesionell,vilket jag tycker är viktigt
Doris A
12 aug 2021
Bästa massören!
Magdalena F
11 aug 2021
Alltid nöjd när man går från Kerstin. Hon är så duktig. Stora varma händer som hittar dit de ska
Christina M
15 jun 2021
Fantastisk upplevelse ! Kommer rekommendera till alla jag känner !
Yenie L
4 jun 2021
Utmärkt!
Johanna N
6 maj 2021
En fantastisk upplevelse. lymfbehandlingen gav effekt jag har kissat hela em. Rekommenderar Kerstin på det varmaste .
Ingalill E
30 apr 2021
Allt var toppen.
Madeleine S
26 apr 2021
Mycket bra behandling! Kommer komma tillbaka fler gånger.
Frida A
21 apr 2021
Fantastisk massagebehandling å super trevlig massös !
Kent S
16 apr 2021
Väldigt trevlig. Mina förväntningar blev möt och är väldigt nöjd. Kommer garanterat gå tillbaka
Emil B
15 apr 2021
Redan bokat in nästa besök!
Elisabeth A
12 apr 2021
Rekomenderar verkligen kraniosakral terapi, helt fantastisk känsla!
Gabrielle E
30 mar 2021
En härlig behaglig behandling!
Anki K
25 mar 2021
Kände mig omhändertagen och i goda händer.
Anneli O
20 mar 2021
Proffesionellt massage. Jätte trevlig och snäll person.
Verifierad kund
19 mar 2021
Trevlig och proffsig
federica p
8 mar 2021
Det märks verkligen att Kerstin kombinerar sitt breda kunnande i olika metoder för att ge den absolut mest givande behandllingen.
Stina D
4 mar 2021
Personligt, professionellt och prisvärt!
Marie P
3 mar 2021
Kerstin är trevlig, kunnig och omhändertagande. Det var en fin upplevelse och kroppen känns bra efteråt, jag kommer gå till henne fler gånger.
Monica L
1 mar 2021
Den var givande och trevlig upplevelse!
Ellen H
27 feb 2021
Fint o lugnt bemötande,rogivande lokal,talade om vad hon gjorde
Lena S
26 feb 2021
Alltid lika bra och avkopplande och härliga Kerstin tar hand om en på bästa sätt! Rekommenderas!!
Anna-Maria W
25 feb 2021
Underbart utförd behandling - kraniosakral! Rekommenderas varmt
Verifierad kund
19 feb 2021
Över förväntan bra, trots att jag hade höga förväntningar redan innan pga allt bra jag hört av andra nöjda kunder.
Svenne M
11 feb 2021
Rofyllt och avslappnat, med mycket värme, både från madrassen och Kerstin
Karin A
27 jan 2021
Härlig atmosfär och Kerstin är verkligen superduktig :)
Verifierad kund
16 jan 2021
Kerstin är den bästa man känner sig som en ny människa efteråt.
Sofia G
12 jan 2021
Är alltid väldigt nöjd när jag har varit hos Kerstin!
Malin B
Massage Östersund > Kläm & Knåda
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter