Jesper Johansson AB

Vi är en komplett golfbutik med utrustning från Titleist, Callaway och Cobra. Klubbutprovningar görs med Trackman 4.

Fullständigt kursutbud och lektionspaket finner du på https://stenungsund.golfstore.se/

Boka tid

  • Standard lektion

   900 kr
   De flesta golfare behöver 50 min för att man ska få en bra förståelse
   och att kroppen ska hitta rätt känsla för den nya förbättrade rörelse. Bollar ingår
  • Kort lektion

   500 kr
   Passar bäst till dig som redan tagit en lektion tidigare
   och vill kolla att du är på rätt spår.
   Passar även till dig som är van att ta lektioner och har bra
   grundkunskap om svingen. Bollar ingår.
  • Grupplektion

   1 400 kr
   2-4 personer. Passar familjen/kompisgänget eller för er som vill träna tillsammans. Bollar ingår.
  • Klubbutprovning flera klubbor

   800 kr
   Välj denna tjänst om du ska prova ut flera olika klubbor. T.ex järnset + driver eller liknande. Ta med dina egna klubbor och kom uppvärmd.

   Vi mäter alla slag med Trackman 4. Under säsong öppnar vi portarna och slår ut på rangen och vintertid kör vi i vår Trackmansimulator.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop golfklubban och golftekniken som andra inte kan göra.

   Vi kommer att se till att du köper klubbor som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa dig och din sving framöver. Om man t.ex. justerar något i golfsvingen kan du helt plötsligt behöver ha andra specifikationer på din golfklubba. Vi ser till att klubborna du köper är rätt för dig. Ingen annan kan erbjuda detta.

   När vi testat ut exakt vilka klubbor som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa dom så betalar du bara halva priset för utprovningen. Vill du fundera någon dag så får du rabatten i avdrag när du köper klubban.
  • Klubbutprovning driver

   400 kr
   Väl denna tjänst om du vill prova ut en ny driver.

   Vid en utprovning av driver så letar vi efter en klubba som du träffar bäst med, går rakast och längst. Ta med din egna driver och kom uppvärmd.

   Vi mäter alla slag med Trackman 4. Under säsong öppnar vi portarna och slår ut på rangen och vintertid kör vi i vår Trackmansimulator.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson Driver betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop drivern och golftekniken som andra inte kan göra.

   Vi kommer att se till att du köper en driver som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa dig och din sving framöver.

   Om man t.ex. justerar något i driversvingen så kan du helt plötsligt behöver ha andra specifikationer på din golfklubba och det ser vi. Då kanske du behöver mer eller mindre loft, spinn, kickpunkt, skaftflex, skaftlängd etc.
   Vi ser till att drivern du köper är rätt för dig. Ingen annan kan erbjuda detta.

   När vi testat ut exakt vilken driver som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa den så betalar du bara halva priset för utprovningen.
   Vill du fundera någon dag innan du slår till så får du rabatten i avdrag när du köper klubban.
  • Klubbutprovning wedgar

   400 kr
   Väl denna tjänst om du vill prova ut nya wedgar.

   Vi mäter alla slag med Trackman 4. Under säsong öppnar vi portarna och slår ut på rangen och vintertid kör vi i vår Trackmansimulator. Vi testar även dina wedgar på gräs för att se till att sulan passar till 100% perfekt.

   När vi provar ut wedgar så är loftet (vinkeln) och sulan otroligt viktigt!
   Alla som testat ut wedgar säger att det är mycket större skillnad på sulorna än vad dom trodde. Detta märker nybörjare som proffs. Chansa aldrig när det gäller sulan på din wedge! Det är här vi kan hjälpa dig träffa bollen dramatiskt mycket bättre i närspelet bara genom en annan wedge. Wedgar är något av vår specialitet och du kommer bli otroligt nöjd efter din utprovning.

   Vid en utprovning av wedgar så letar vi efter wedgar som stämmer ihop med ditt järnset och det ska skilja ungefär 4-5 grader mellan wedgarna.

   Vårt fokus är att du får rätt loft och sula så att du träffar bollen bra och slår den rätt längd. För att slå den rakare så kollar vi lie-vinkeln och den är otroligt viktigt på just wedgarna då dom har mer loft än järnen.
   Ta med dina egna järnklubbor och kom uppvärmd.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson Wedgar betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop wedgarna och golftekniken som andra inte kan göra.

   Vi kommer att se till att du köper wedgar som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa dig och din sving framöver.

   Vi kommer att titta väldigt noggrant på din pitch/wedgteknik och hur sulan träffar marken. Om vi behöver göra någon korrigering så kan du behöva en helt annan sula och även en annan lie-vinkel. Se det som skillnaden mellan att duffa/toppa och slå snett. Får du fel wedgar så kan allt detta hända och då är det faktiskt klubbans fel. Vi ser till att det inte händer!

   Ingen annan kan erbjuda detta.

   När vi testat ut exakt vilka wedgar som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa dom så betalar du bara halva priset för utprovningen.
   Vill du fundera någon dag innan du slår till så får du rabatten i avdrag när du köper klubborna.
  • Callaway demodag

   Välj denna tjänsten om du vill boka tid med Callaway på deras demodag 16 maj 2024. Gå till Datum 16 maj så ser du lediga tider.
  • Klubbutprovning hybrider eller fairwayklubbor

   400 kr
   Väl denna tjänst om du vill prova ut nya hybrider eller fairwayklubbor.

   Vi mäter alla slag med Trackman 4. Under säsong öppnar vi portarna och slår ut på rangen och vintertid kör vi i vår Trackmansimulator.

   När vi provar ut hybrider eller fairwayklubbor så är bra bollträff och rätt slaglängd det vi kollar på först och främst. En hybrid ska gå en viss längd och ersätta någon av järnklubborna du tycker är svår att slå. Fairwayklubban ska oftast ge maximal längd men eftersom den ofta är lång kan det vara lurigt att få till en bra bollträff. Det hjälper vi dig hitta!

   Vid en utprovning av hybrider och FW så vill vi gärna kolla över ditt övriga golfset för att se att de nya klubborna passar in i din bag.

   Vårt fokus att hitta rätt skaftlängd, flex och tyngd för att hjälpa dig träffa så bra som möjligt. Sen ska vi hitta ett huvud som är viktat rätt för dig och som går rätt höjd och längd.
   Ta gärna med hela ditt golfset och kom uppvärmd.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop din golfsving med dina golfklubbor.

   Vi kommer att se till att du köper klubbor som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa dig och din sving framöver.

   Du väljer att gå till oss eftersom vi kan se att om du bara ändrar en liten detalj i svingen så behöver du en helt annan klubba. Köper du en klubba någon annastans och sen kommer till oss för teknikträning så kan klubban vara helt fel för dig efter lite små justeringar.

   När vi testat ut exakt vilka klubbor som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa dom så betalar du bara halva priset för utprovningen.
   Vill du fundera någon dag innan du slår till så får du rabatten i avdrag när du köper klubborna.
  • Klubbutprovning järnklubbor

   500 kr
   Väl denna tjänst om du vill prova ut nya järnklubbor.

   Vi mäter alla slag med Trackman 4. Under säsong öppnar vi portarna och slår ut på rangen och vintertid kör vi i vår Trackmansimulator.

   Vid en utprovning av järnklubbor så letar vi efter ett set klubbor som just du behöver!
   Vårt fokus är först och främst att du får en bra bollträff med klubborna. Sen ska vi få rätt höjd, spinn och längd. Vi hjälper dig även sätta ihop rätt antal klubbor. Det är väldigt individuellt hur många järnklubbor man behöver och vid beställning beställer vi bara det du behöver. Då slipper du betala extra för klubbor du inte behöver i färdiga paket.
   Ta med dina egna järnklubbor och kom uppvärmd.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson Järn betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop järnklubborna och golftekniken som andra inte kan göra.

   Vi kommer att se till att du köper järnklubbor som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa dig och din sving framöver.

   Om man t.ex. justerar något i sina järnslag så kan du helt plötsligt behöva ha andra specifikationer på din golfklubba och det ser vi. Vi kanske ser att du behöver justera din uppställning. Då kanske du ska ha en helt annan längd och lie-vinkel på dina klubbor. Den hjälpen kan du inte (och bör inte) få någon annanstans. Vi ser till att järnklubborna du köper är helt rätt för dig!
   Ingen annan kan erbjuda detta.

   När vi testat ut exakt vilka järnklubbor som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa dom så betalar du bara halva priset för utprovningen.
   Vill du fundera någon dag innan du slår till så får du rabatten i avdrag när du köper klubborna.
  • Klubbutprovning putter

   400 kr
   Välj denna tjänst om du vill prova ut kanske den viktigaste klubban i bagen, puttern!

   Puttern är den klubban vi använder i särklass mest under vår golfrunda. En putter ska man heller inte byta ut så ofta så här tycker vi att man ska på kvalité och skaffa en riktigt bra putter som man kan ha i minst 10 år.
   Gör man det bara rätt från början så är det möjligt.

   När vi provar ut putter så gör vi det på vår puttmatta i svingstudion för att göra utprovningen så steril som möjligt. Då kan vi kolla på din puttsving och testa oss fram till en putter som känns bra, har rätt längd, loft, lie och som du kan sikta och putta rakt med. Vi ska även hitta ett grepp som passar ditt sätt att greppa puttern.

   Vårt fokus är att du får en putter som du känner dig bekväm med. Den ska vara lätt att sikta med och vara väl balanserad. Det visuella är otroligt viktigt i puttning för att få den där goa känslan när du står över en 3m putt för att vinna matchen. Känns det inte bra kommer du inte sätta putten. Vi hjälper dig hitta en putter som du känner dig otroligt komfortabel med.
   Ta med din egna putter till utprovningen.

   En Golfstore Custom Fitting Lesson Putter betyder att du kommer få en riktigt proffsig klubbutprovning av en utbildad PGA tränare som kan koppla ihop puttern och puttekniken som andra inte kan göra.

   Vi kommer att se till att du köper en putter som passar dig och ditt spel inte bara för dagen utan något som kommer passa många år framöver!

   Vi kommer att titta väldigt noggrant på din putteknik och vid behov göra små korrigeringar som kan vara direkt avgörande för din puttning. Eftersom putterrörelsen är så liten så är marginalerna mindre. Du måste därför gå till någon som förstår puttning och de olika egenskaperna en putter kan ha så att det blir helt rätt!
   Ingen annan kan erbjuda detta.

   När vi testat ut exakt vilken putter som passar dig bäst och du bestämt dig för att köpa den så betalar du bara halva priset för utprovningen.
   Vill du fundera någon dag innan du slår till så får du rabatten i avdrag när du köper puttern.

Om oss

Jesper Johansson

Head Golf Professional Stenungsund GK 2016-2024
Ass tränare Skaftö GK 2013-2015

Utbildning

 • Tränarassistent utbildningen (TAU) 2013
 • Högre tränarutbildningen (HTU) 2016-2019
 • PGA Short Game 2017
 • TPI Level 1 certified
 • PGA Teaching Summit 2017-2020
Jesper Johansson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter