YogaGBG

Yoga GBG har funnits i över 10 år och har flyttat från Johanneberg till Guldheden där vi har en lokal. En personlig miljö där vi tränar yoga med fokus på linjering, hållbarhet och på glädje. Klasser för allt från avancerade till nyböjare och vill du så går det.

Tidigare hette jag Hot Yoga GBG men nu är klasserna inte varma men kommer försöka hålla det på en behaglig tempratur så du inte behöver ha halsduk och mössa när du tränar. Syftet är att värma upp oss innifrån och ut!

Hoppas du vill boka dig på en klass och komma och träna med oss!

Alla klasser hålls i Guldheden om inte annat uppges.

Varma Hälsningar

YogaGBG

@YogaGBG
www.instagram.com/yogagbg

www.yogagbg.se

www.facebook.com/YogaGBGse

SUP YOGA har jag nere vid Askimsbadet så boka dig på en klass här och kom till Askimsbadet och inte Guldheden för där finns inte så mycket vatten.

Boka tid

    • YogaGBG

      Välkommen till YogaGBG. Alla klasser som undervisas är inspirerad av Hatha Yoga och min filosofi är en kraftfull yoga där du använder kroppen som ditt bästa redskap som är till för att användas.

      Varmt välkommen!

Om oss

Isabel Holmquist

I över 26 år har jag yogat och under de senaste 12 åren har jag undervisat och förmedlat min kunskap vidare. Jag tycker det är fantastiskt att kunna se er på mattan upptäcka yogan. För mig är det som en fysisk, kreativare typ av sjukgymnastik.

Jag fokuserar på linjering i kroppen och på att du skall förstå hur din kropp fungerar. Bli vän med den och skapa en god relation till dig själv på mattan. Att vara ödmjuk inför sig själv och sin kropp men även att lägga märke till vilken fantastisk kropp och knopp du har.

I mina klasser görs inga traditionella solhälsningar och varje klass är unikt utformad efter er som är på den. Därför är mina klasser mindre 10-15 personer så ni får tid att ställa frågor och få svar.

Utöver klasser i Studion i Guldheden har jag

Yoga i Båthuset på Amundön
Yogaretreats i Bohuslän på hösten
SKID OCH YOGA RESOR på våren
SUP Yoga med Surf.se
Privata klasser
Företagsklasser
EVENTS
Yogapodden
YOGO- En app där du gör enkla övningar guidad av mig på svenska. För 2-110 år Ladda ner den och yoga med mig vart du än är.
Gravidyoga
Babyyoga och mycket mer all info är på min hemsida

www.yogagbg.se
instagram @yogagbg
info@yogagbg.se

"The best time for new beginings is now"
Yoga Göteborg > YogaGBG
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter