YogaGBG-ÅRE

Yoga GBG har funnits sen 2009 och fram tills 2020 har Isabel (jag) drivit yogastudio i Johanneberg och sen Guldheden. Då jag nu flyttat till Åre kommer mina klasser, kurser och retreats dels hållas i olika studios i Göteborg samt som innan i Gerlesborg. Och i Åre.

All info om det finns på din bokning.
Välkommen!!
Varma Hälsningar

YogaGBG

@YogaGBG
www.instagram.com/yogagbg

www.yogagbg.se

www.YogaÅre.se

www.facebook.com/YogaGBGse

Boka tid

    • YogaGBG-ÅRE

      Välkommen till YogaGBG-Åre. Alla klasser som undervisas är inspirerad av Hatha Yoga och min filosofi är en kraftfull yoga där du använder kroppen som ditt bästa redskap som är till för att användas.

      Varmt välkommen!

Om oss

Isabel Holmquist

I närmare 30 år har jag yogat och under de senaste 14 åren har jag undervisat och förmedlat min kunskap vidare på heltid. Jag tycker det är fantastiskt att kunna se er på mattan upptäcka yogan. För mig är det som en fysisk, kreativare typ av sjukgymnastik.

Jag fokuserar på linjering i kroppen och på att du skall förstå hur din kropp fungerar. Bli vän med den och skapa en god relation till dig själv på mattan. Att vara ödmjuk inför sig själv och sin kropp men även att lägga märke till vilken fantastisk kropp och knopp du har.

I mina klasser görs inga traditionella solhälsningar och varje klass är unikt utformad efter er som är på den. Därför har jag alltid hållit mina klasser mindre 10-15 personer så ni får tid att ställa frågor och få svar. (Även pre-covid...;o)

Jag bor för tillfället i Åre där jag undervisar på i min egna lilla studio hemma och hos Åreguiderna på Åre torg med plats för 10-20 pers, samt har PT yoga och retreats och kurser.

Hör av dig till mig om du vill ha information eller boka dig.

Yogaretreats i Bohuslän på hösten
SKID OCH YOGA RESOR 10 års jubileum
Svalbard äventyr i Augusti 2024
Maj 2024 till Malaga med Tony Sanchez
Privata klasser
Företagsklasser
EVENTS
Yogapodden

www.yogagbg.se
instagram @yogagbg
info@yogagbg.se

"The best time for new beginings is now"
Yoga Åre > YogaGBG-ÅRE
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter