YogaGBG-ÅRE

Yoga GBG har funnits sen 2009 och fram tills 2020 har Isabel (jag) drivit yogastudio i Johanneberg och sen Guldheden. Då jag nu flyttat till Åre kommer mina klasser, kurser och retreats dels hållas i studion i Göteborg samt som innan i Gerlesborg. Samt i Åre.

All info om det finns på din bokning.
Välkommen!!
Varma Hälsningar

YogaGBG

@YogaGBG
www.instagram.com/yogagbg

www.yogagbg.se

www.YogaÅre.se

www.facebook.com/YogaGBGse

Boka tid

    • YogaGBG-ÅRE

      Välkommen till YogaGBG-Åre. Alla klasser som undervisas är inspirerad av Hatha Yoga och min filosofi är en kraftfull yoga där du använder kroppen som ditt bästa redskap som är till för att användas.

      Varmt välkommen!

Om oss

Frida Lundin

Första gången jag kom i kontakt med yoga var den outhärdlig! Långsam, tråkig och inte alls för mig. Jag provade igen och hade samma upplevelse, sen igen och igen. En dag var jag på rätt plats och på rätt klass. Yogan landade i mig jag förstod vad vi skulle göra med varandra!

Jag vill förstå vad jag gör och varför, därför gick jag en yogalärarutbildning. Efter den kom utmaningen att leda och lära ut, supportad och pushad av andra yogalärare. Som lärare och utövare är jag under ständig utveckling.
Som en person mitt i livet, med en bäckenfraktur, två graviditeter, oräkneliga vurpor i skidbacken, fall från hästryggen och senast i ledet finns en envis hamstringskada, har jag också en kropp med krämpor och begränsningar.

Jag är inte yogalärare på heltid utan arbetar som hundfysioterapeut. Jag är enormt intresserad av anatomi och funktion och det tar jag med mig på mattan och i mina klasser. Jag vill att du som är med på min klass hittar kroppens kopplingar, spänna och sträcka ut på rätt ställen, hitta in i positionen på ditt sätt och känna in dagens status.

Min klasser är ofta flödande och kan gärna vara lite svettiga. Vi kombinerar styrka och rörlighet med flöde och gärna lite lek.

Favoritpositioner är dem jag inte kan, som utmanar mig. Ena veckan är den en armbalans och nästa vecka kan det vara en enklare bakåtböjning.
De kämpigaste positionerna för mig är djupa höftöppnare eller när det blir riktigt fysiskt tungt, tex en krigare som läraren vill att man håller alldeles för länge ;-)

Utbildad yogalärare 2016

Isabel Holmquist

I närmare 30 år har jag yogat och under de senaste 14 åren har jag undervisat och förmedlat min kunskap vidare. Jag tycker det är fantastiskt att kunna se er på mattan upptäcka yogan. För mig är det som en fysisk, kreativare typ av sjukgymnastik.

Jag fokuserar på linjering i kroppen och på att du skall förstå hur din kropp fungerar. Bli vän med den och skapa en god relation till dig själv på mattan. Att vara ödmjuk inför sig själv och sin kropp men även att lägga märke till vilken fantastisk kropp och knopp du har.

I mina klasser görs inga traditionella solhälsningar och varje klass är unikt utformad efter er som är på den. Därför har jag alltid hållit mina klasser mindre 10-15 personer så ni får tid att ställa frågor och få svar. (Även pre-covid...;o)

Jag bor för tillfället i Åre där jag undervisar på Åre Yogacenter samt har PT yoga och retreats och kurser.

Hör av dig till mig om du vill ha information eller boka dig.

Yogaretreats i Bohuslän på hösten
SKID OCH YOGA RESOR på våren
Svalbard äventyr i maj 2021
Privata klasser
Företagsklasser
EVENTS
Yogapodden

www.yogagbg.se
instagram @yogagbg
info@yogagbg.se

"The best time for new beginings is now"
Frida Lundin
Isabel Holmquist
Yoga > YogaGBG-ÅRE
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter