Hårsta Hälsan

Maria Bärnström utbildade sig till friskvårdsmassör på Bergqvist massage & friskvård i Linköping med inriktning mot Svensk klassisk massage, triggerpunkter och idrottsmassage.
Till att börja med erbjöd hon massage till de anställda som arbetade på den arbetsplats hon jobbat på i 13 år, Draka Kabel i Nässjö.
Verksamheten utvecklads genom att hon iordningställde ett rum i bottenvåningen i sin villa.
Ett samarbete med Friskvårdscenter i Nässjö resulterade i att verksamheten flyttade in i deras lokaler och gick in i en ny fas.
Men då längtan till kärleken och Norrland tog överhanden gick flyttlasset till Åre kommun och en anställning på Copperhill Mountain Lodge spa- avdelning som massör.
Det egna företaget fick stå tillbaka lite men då Coronakrisen tvingade hotellet att stänga blev det mer tid för det egna företaget.
Hårsta Hälsan är nu redo för att ta hand om dig genom att erbjuda avslappnande massage, djupgående massage, idrottsmassage eller hjälpa dig med ett problemområde.

Boka tid

Om oss

Maria Bärnström

Jag blev intresserad av massage när jag själv blev hjälpt av det. Vi hade en bra massör som kom till vår arbetsplats en gång i veckan. Av henne fick jag inspiration att lära mig mer.
Jag hittade en utbildning som passade mig, Friskvårdsmassör med idrottsprofil. Vidare gick jag en kurs i Triggerpunkter för Friskvårdsmassörer.
Jag började i liten skala med mitt egna företag.
Efter det fick jag jobb på Copperhill Mountain Lodge spa-avdelning som massör. Där har jag lärt mig mer om massage och även ansiktsbehandlingar.
Nu känner jag mig redo för nya utmaningar och öppnar Hårsta Hälsan.

Utbildning

  • Maria Bärnström utbildade sig till friskvårdsmassör på Bergqvist massage & friskvård i Linköping med inriktning mot Svensk klassisk massage, triggerpunkter och idrottsmassage.
Maria Bärnström
Massage Järpen > Hårsta Hälsan
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter