Grevlunda yoga

4.9
(62 omdömen)
Högst upp på Grevlunda Backar, med en vidunderlig utsikt över böljande ängar och glittrande hav driver Madeleine och Björn Grevlunda yoga. Vi har tidigare drivit Åhus yoga och ville utöka verksamheten och bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär och letade efter en vacker plats nära hav och skog. Så till slut hittade vi denna idyll där vi inrett verkstaden till en vacker yogastudio.

Hos oss får du får du ta del av yoga ledd av välutbildade och erfarna yogalärare i kombination med vacker natur, yogavandringar och vällagad ekologisk vegansk mat gjord av nyttiga och närodlade råvaror. I den gemytliga studion erbjuds förutom yoga även workshops, endagsretreater och utbildningar på temat hållbarhet för hälsan, samhället och planeten. Läs mer på www.grevlundayoga.se

Boka tid

    • Grevlunda Yoga

      Varmt välkommen att yoga med oss i vår vackra yogastudio eller i natursköna miljöer. Vi erbjuder traditionell hathayoga och yinyoga anpassad efter dig och dina behov

Om oss

Madeleine Åsbrink

Madeleine har gått en certifierad Yoga Alliance yogalärarutbildning om 500 timmar (RYT 500). Grundutbildningen - 250 timmars utbildning i Hatha Yoga i Yoga For Lifes regi. Acancerad nivå- Yogayamas 300 timmars påbyggnadsutbildning "advanced teacher training". Under vidareutbildningen har hon valt att fokusera extra mycket på yinyoga, pranayama och meditation. Utöver denna sammanhållna utbildning har hon gått ett flertal andra yogalärarutbildningar och deltagit i workshops i Sverige och utomlands. Hon är bland annat utbildad inom yoga nidra, kinesisk medicin och yoga samt funktionell anatomi. Madeleine är också utbildad uteyogacoach och skogsbadsguide.

Madeleine har gått olika kurser i personlig utveckling sedan tonåren. Redan i 20-års åldern gick hon en kurs i Transcendental meditation, och har sedan flera år tillbaka en daglig meditationspraktik (Vipassana). Hon är sedan länge utbildad psykosyntesterapeut, rosenterapeut, mental tränare och qigonglärare, och har arbetat som terapeut på heltid under tio år.

Björn har gått en certifierad Yoga Alliance yogalärarutbildning om 500 timmar (RYT 500). Grundutbildningen 250 timmars utbildning i Hatha Yoga i Yoga For Lifes regi. Avancerad nivå- Yogayamas 300 timmars påbyggnadsutbildning advanced teacher training. Björn är sedan tidigare utbildad Qigonglärare och certifierad professionell coach (EMCC))

Yogan har så många dimensioner. För mig har den blivit en integrerad del av mitt liv och den hjälper mig att vara mer samlad, balanserad och närvarande samtidigt som min fysiska kropp är starkare, smidigare och mer hållbar. Yogan stärker mig fysiskt, mentalt och andligt.

Björns klasser vänder sig till alla Yoga-utövare. Många män känner sig extra välkomna på Björns pass eftersom Björn kan relatera till de utmaningar och förutsättningar som män har. Passen är dynamiska och tar sin utgångspunkt i klassisk Hatha-yoga.
Madeleine Åsbrink

Omdömen

4.9
(62 omdömen)
11 okt 2023
Det var första gången jag kom i kontakt med yinyoga,mycket positivt,Madeleine har en behaglig röst som är lätt att "följa".Jag trodde att det skulle vara svårt att hålla fokus i 3-4 min.men det gick över förväntan bra.Intressant att lära känna sin kropp på detta vis!Tycker kanske att avslutningen var lite kort...mvh Britt Gomm
Britt G
20 jul 2023
Väldigt välkomnade när vi kom , härlig yoga instruktör och mysig yoga lokal , Toppen !!!
Anette D
11 jul 2023
Vackert belägen yogastudio med trevlig och erfaren yogaledare. Jag kan varmt rekommendera att delta i ett yogapass här.
Anna H
11 jul 2023
Proffsigt och mycket bra.Trevlig miljö.
Camilla F
12 apr 2023
Jag tyckte mycket om yogapasset och ser fram emot att delta igen snart.
Eilidh W
20 dec 2022
Härlig miljö! Madleines röst är fantastisk och hela upplevelsen var såå härlig och fick mig att komma till ro i julveckan
Gina R
29 nov 2022
Detta är fantastisk! Under Madeleines fantastiska ledning utför vi saker som vi inte trodde var möjliga i vår ålder. Magiskt :)
Ingela G
28 sep 2022
Rekommenderas varmt!
Isaac S
28 jul 2022
Givande gemytlig genomtänkt gav mersmak
Eva O
20 jun 2022
Harmonisk omgivning och bra sekvens, duktig instruktör
Verifierad kund
19 jun 2022
Mysig studio, lugn yoga och härlig miljö. Tack!
Kristin J
19 jun 2022
Härligt yogapass i vacker miljö.
Verifierad kund
19 jun 2022
Fantastisk miljö som drivs av en två fantast personer. Tack speciellt till Madeleine för gårdagens yinyogapass / Ingela o Michael
Verifierad kund
19 jun 2022
Väldigt härliga lokaler! Madeleine höll ett yogapass med mycket prat, vilket gjorde det lätt att hänga med i rörelserna. Idag har jag träningsvärk. Hur blir det bättre än så?
Erika W
18 jun 2022
Bra och kunniga guider! Lagom många deltagare!
Anneli W
18 jun 2022
Mysig miljö! Skönt Hathayoga pass. Går gärna dit igen. Helle
Heléne M
18 jun 2022
Var på invigningspass med Björn och kommer mer än gärna tillbaka! Och så vackert gården ligger!
Annelie L
30 nov 2021
Tycker att yogan hos Åhus Yoga är fantastisk! Jättefin lokal och väldigt bra instruktör.
Josefine M
22 nov 2021
Förtroendefullt
Maria O
Övrigt på hälsa Vitaby > Grevlunda yoga
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter