FysioSund AB

5.0
45 omdömen
FysioSund AB med leg. sjukgymnast/fysioterapeut Susanne Nordell jobbar för att få en friskare befolkning genom olika sjukgymnastiska insatser vid skador på muskler, leder och nerver, besvär från nacke, whiplashskador, huvudvärk, stressrelaterade besvär, idrottsskador, bäcken- och foglossningsbesvär m.m. Exempel på metoder som används är: Ortopedisk manuell terapi, mindfulnessträning, rehabiliteringsträning och specifik nackstabiliseringsträning.

Boka tid

Omdömen

5.0
45 omdömen
31 jul 2019
Utmärkt!!
Verifierad kund
5 jul 2019
Kunnigt, varmt bemötande - kände mig omhändertagen, lugn och trygg trots en smärtsam skada. Kan varmt rekommendera FysioSund
Verifierad kund
18 jun 2019
Allt var toppen
Verifierad kund
5 jun 2019
Mycket bra info och rörelser.
Verifierad kund
27 maj 2019
Susanne är bäst! Kunnig, engagerad, vidareutbildar sig hela tiden och dessutom den trevligaste personen på jorden.
Verifierad kund
24 maj 2019
Otroligt duktig o med en empati långt ut i fingrarna.
Madeleine Z
Bästa sjukgymnast ever! Susanne har en kunskap o känsla utöver det vanliga. Jag har varit o är lyckligt lottad att få behandling av denna kvinna. Varje skavank jag har Susanne lyckats rehabilitera, fantastiskt.
22 maj 2019
Mycket bra
Ingrid M
20 maj 2019
Bästa jag mött
Izabella R
Sedan jag råkade ut för en olycka har jag träffat en del läkare och sjukgymnaster. Jag har känt mig väldigt stressad för att min skada inte ska bli bra, men sedan jag träffade Susanne så har skadan blivit bättre, men även jag som person mår bättre. Susanne har så mycket kunskap och ett sådant lugn som liksom smittar av sig. hon får mig att känna mig lugn och inte så orolig, som att vi ska klara av detta fantastisk. Hon är helt fantastisk!
20 maj 2019
Mycket bra
Verifierad kund
20 maj 2019
Utmärkt fantastiskt bra
Robert L
Utmärkt bemötande fantastiskt och professionellt omhändertagen, många goda råd, tips, bra ställda diagnos. Fint lokal och mycket bra bokningssystem. Mycket bra och trevlig personal. Stort TACK.
20 maj 2019
Bästa sjukgymnasten!
Linda L
Susanne är den bästa sjukgymnast jag någonsin varit hos. Kompetent, noggrann, trevlig, omtänksam och lyhörd. Jag har gått hos henne i många år och fortsätter hos henne så länge det går.
20 maj 2019
Professionell
Verifierad kund
Sjukgymnast Susanne N är otroligt duktig. Kunnig, professionell men också lyhörd och sympatisk. Efter flera års värk i ben och höfter är jag efter endast 2 besök nästan symptomfri. Rekommenderas verkligen.
20 maj 2019
Proffesionellt Bemötande och Behandling
Lone N
På Fysiosund blir man alltid väl omhändertagen av professionella sjukgymnaster i mitt fall har jag Susanne Nordell som är toppen. Hon känner in problemområdet och ger alltid adekvat behandling. Hon är dessutom super trevlig och en underbar person .
20 maj 2019
Susanne är fantastiskt duktig. Har varit patient hos henne v
Ulla S
Allt perfekt i en avslappnad miljö
Sjukgymnast Malmö > FysioSund AB
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter