Furn Osteopati Och Träning

4.9
(270 omdömen)
Osteopatisk medicin bygger på att kroppen har en självläkande förmåga och att kroppen är en enhet där alla delar hänger samman och påverkar varandra. Målet är att hitta de bakomliggande orsakerna till varför besvär uppstår.

Du kan tex få hjälp med:

- Muskel- och ledbesvär
- Huvudvärk och andra spänningstillstånd
- Stress och utmattning
- Andningsproblematik
- Mag- och tarmbesvär
- Graviditetsrelaterade besvär
- Post-covid

Stina har läst en femårig utbildning vid Stockholm College of Osteopathic Medicine och sedan vidareutbildat sig Sutherland Cranial College of Osteopathy i England.

OptimumTräningen bygger i grunden på postural terapi som går ut på att återställa muskulär balans inifrån och ut på ett helt nytt sätt och med en ny typ av övningar.


Kontakta mig om du har frågor. Det är lättast att nå mig via ett sms så ringer jag tillbaka. Ibland finns tider utöver vad som finns i bokningskalendern.


076-2187451
stina.furn@gmail.com

Boka tid

 • Postural Träning

  • Optimum Träning/ Postural träning - Nybesök

   1 700 kr
   OptimumTräningen bygger i grunden på postural terapi som går ut på att återställa muskulär balans inifrån och ut på ett helt nytt sätt och med en ny typ av övningar.

   Den muskel-/ledmässiga grundorsaken till att man får besvär med kronisk värk i kroppen är att musklerna och lederna förlorat sin förmåga att fördela den belastning som kroppen utsätts för i olika situationer på rätt sätt. Detta leder till över- eller snedbelastning och slutligen till smärta och nedsatt prestationsförmåga. Traditionell rehab-/ core-/ och annan träning kommer oftast inte åt de djupast liggande musklerna på rätt sätt och återställer inte heller belastnings- fördelningsförmågan i sin helhet vilket leder till att man inte blir av med grundorsaken till besvären. De flesta av våra kunder upplever att symptomlindringen de fått av olika behandlings-/eller träningsmetoder de provat på endast hållit i sig en kortare period.

   Med OptimumTräningen och enkla manuella behandlingstekniker åtgärdar vi grundorsaken till besvären och når bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks.
  • Optimum Träning/Postural träning -Återbesök

   950 kr

Omdömen

4.9
(270 omdömen)
5 jul 2024
Jätteduktig och kunnig.
Anders B
19 jun 2024
Fick ett fantastiskt proffessionellt och vänligt bemötande.
Emelie N
3 jun 2024
Fint!
Verifierad kund
28 maj 2024
Proffsigt bemötande och mycket kunnig. Jag har fått massor av hjälp!
Hanna S
27 maj 2024
Uppmärksam och fin behandling
Verifierad kund
Osteopat Stockholm > Furn Osteopati Och Träning
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter