Din Homeopat

4.7
7 omdömen
Om mig
Jag har arbetat som homeopat sedan 2007 i Katrineholm och är auktoriserad via SHR. Läste till homeopat på Homeopatiforum i Stockholm i 4,5 år där även basmedicin ingick. Är ledamot och kanslist i det homeopatiska förbundet SHR.

Cease-utbildning 2012

MI-utbildning 2016

Om homeopati
Homeopati är en biverkningsfri medicinsk läkemedelsterapi där homeopaten sätter patienten i centrum. Homeopati är en gammal läkekonst, som tar hänsyn till hela människan enligt lika kan bota liknande (Similia Similibus Curentur)

Enligt homeopatins synsätt är en sjukdom med sina symtom ett uttryck för en obalans eller rubbning hos individen. Är kroppens eget försvar tillräckligt starkt klarar människan att återfå balansen och bli frisk. Är däremot kroppens försvarsmekanism försvagad behövs yttre hjälp och stimulans för att återfå balansen och bli frisk. Det är då ett homeopatiskt läkemedel kan stimulera organismen till att återställa balansen.

Boka tid

Omdömen

4.7
7 omdömen
11 mar 2021
Servicen och salongen helt ok. Behandlingen är inte hittad än och jag känner att det kan komma att bli dyrt. Så dyrt att vi helt enkelt inte har råd, om han inte hittar rätt.
Marie M
5 jul 2020
Trevligt och omtänksamt bemötande. Lyssnande. Är inte avfärdande när jag berättar. Tar symptomen på allvar. Tar sig tid.
Margareta E
1 jun 2020
Kunnig kille. Trevlig och vänlig också.
Maria-Kaisa J
Osteopat Katrineholm > Din Homeopat
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter