Malmö Dansakademi

VI ÄR SKÅNES MEST BOKADE DANSSKOLA VID MÖHIPPOR/SVENSEXOR
Vi arrangerar runt 10 st möhippor och svensexor varje helg och är lediga fredag-lördag för just era arrangemang! Malmö Dansakademi skräddarsyr en rolig stund åt er på möhippan eller svensexan. Vi håller i både dansuppvisningar, dansworkshops/intensivkurs samt försäljning av presentkort med t.ex. privatlektioner/terminskurser. Vi har dessutom ett vackert och rogivande spa där ni kan koppla av i ett hav av bubblor i våra jacuzzier efteråt. Vi skräddarsyr ett paket för just ert arrangemang!

VÄLKOMMEN ATT TA ONLINE KLASSER MED SKÅNES STÖRSTA DANSSKOLA!
Vi har lanserat en helt ny hemsida med online klasser via: online.dansakademi.se
Online klasser är det utmärkta sättet att lära sig dansa i sin egen takt tryggt från sitt egna hem. Vi erbjuder online klasser i en rad olika dansstilar. Mer info via www.online.dansakademi.se

Boka tid

  • Event - Poledance

   BOKA POLEDANCE till er möhippa, event eller födelsedag! Priserna gäller för en dansklass i vår dansstudio.
   (MAX VIKT 80 KG) OBS! Om det är bokat i "Valfri dansstil" samma tid som ni valt inkluderas endast vårt mindre omklädningsrum. Välkomna!
  • Event - Valfri dansstil (Ej pole)

   BOKA EN VALFRI DANSSTIL (ej pole) till er möhippa, event eller födelsedag! Priserna gäller för en dansklass i vår dansstudio. OBS! Om det är bokat i "Poledance" samma tid som ni valt inkluderas endast vårt mindre omklädningsrum. Välkomna!

Om oss

Malmö Dansakademi

Skånes största dansskola - här slutar du aldrig att dansa!
Malmö Dansakademi
Dans Malmö > Malmö Dansakademi
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter