OHR+ utbildning

Välkommen till den här tidsbokningssidan som främst är till för dig som vill prata med oss för kortare rådgivning eller som redan är kund hos Carolina Fransson.

Här kan du själv enkelt boka in och boka om dina lektions- och coachningstider om du regelbundet tar privatlektioner på distans, går en kurs där det ingår distanscoachning eller vill komma till Carolinas gård för lektioner.

Se OHR+ utbildnings hemsida www.ohr.se om du är ny kund eller är intresserad av vårt övriga utbud.

Boka tid

 • Distanslektioner

  • Provlektion / planeringssamtal innan du bokar ett distanspaket

   Innan du bestämmer dig för om du vill boka ett distanspaket så är du välkommen att kontakta mig för ett planeringssamtal. Tanken är att du ska ha möjlighet att känna dig för om du kan få den hjälp du vill ha av mig på distans. Vi pratar om dina träningsönskemål och jag ger ett förslag på uppägg för eventuella kommande lektioner.
  • Distanspaket, den första paketlektionen

   1 600 kr
   Här bokar du den första lektioner när du köper ett helt distanslektionspaket. I samband med första lektionen debiteras hela paketets 4 lektioner. (För mer information om lektionsupplägget, se https://www.ohr.se/produkt/privatlektioner-pa-distans-med-carolina/ ).
  • Distanspaket, lektion 2-4

   När du redan köpt ett helt distanslektionspaket och haft paketets första lektion så bokar du de efterföljande lektionerna här. (Lektion 2-4.)
  • Enstaka lektioner på distans

   550 kr
   Lektion via telefon eller videokonferens.

   Obs! Du får oftast bäst hjälp om jag kan följa upp din träning under några pass. Vid bokning av ett paket med 4 lektioner så blir lektionspriset lägre per gång. Läs mer på: https://www.ohr.se/produkt/privatlektioner-pa-distans-med-carolina/
 • Lektioner

  • Privatlektion på Kilsjön

   Du som brukar komma med din häst till mig för träning kan boka din träningstid själv här. Om du är ny kund och vill komma hit så är du istället välkommen att ta kontakt med mig för bokning: carolina@ohr.se alt 070-3611044

Om oss

Carolina Fransson

Carolina Fransson
Djur > OHR+ utbildning
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter