Carolina Fransson

Välkommen till den här tidsbokningssidan som främst är till för dig som vill prata med mig för kortare rådgivning eller som redan är kund hos mig.

Här kan du själv enkelt boka in och boka om dina lektions- och coachningstider om du regelbundet tar privatlektioner på distans eller går en kurs där det ingår distanscoachning.

Se min hemsida www.carolinafransson.se om du är ny kund eller är intresserad av mitt övriga kursutbud.

Boka tid

 • Distanslektioner

  • Kortare provlektion / planeringssamtal innan du bokar ett distanspaket

   Innan du bestämmer dig för om du vill boka ett distanspaket så är du välkommen att kontakta mig för ett planeringssamtal. Tanken är att du ska ha möjlighet att känna dig för om du kan få den hjälp du vill ha av mig på distans. Vi pratar om dina träningsönskemål och jag ger ett förslag på uppägg för eventuella kommande lektioner.
  • Distanspaket, den första paketlektionen

   Här bokar du den första lektioner när du köper ett helt distanslektionspaket. I samband med första lektionen debiteras hela paketets 4 lektioner. (För mer information om lektionsupplägget, se https://www.ohr.se/produkt/privatlektioner-pa-distans-med-carolina/ ).
  • Distanspaket, lektion 2-4

   När du redan köpt ett helt distanslektionspaket och haft paketets första lektion så bokar du de efterföljande lektionerna här. (Lektion 2-4.)
  • Enstaka lektioner på distans

   Lektion via telefon eller videokonferens.

   Obs! Du får oftast bäst hjälp om jag kan följa upp din träning under några pass. Vid bokning av ett paket med 4 lektioner så blir lektionspriset lägre per gång. Läs mer på: https://www.ohr.se/produkt/privatlektioner-pa-distans-med-carolina/
  • Distanscoachning (när sådan ingår i en kurs som du går)

   Om du går en kurs där coachning ingår så bokar du tiden här!

   När din bokade tid infaller så kan du välja om du vill att vi hörs vi via telefon eller videokonferens.
 • Lektioner

  • Privatlektion på Kilsjön

   Du som brukar komma med din häst till mig för träning kan boka din träningstid själv här. Om du är ny kund och vill komma hit så är du istället välkommen att ta kontakt med mig för bokning: carolina@ohr.se alt 070-3611044

Om oss

Carolina Fransson

Carolina Fransson
Djur > Carolina Fransson
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter