BhPia

Välkommen till BhPia!

Trött på under- och badkläder som inte passar Dig? Osäker på vilken storlek Du ska köpa? Boka en tid hos BhPia! Boka provning gratis vardagar fram till 18! Jag har en specialiserad underklädesbutik med tidsbokning för bästa service. Min expertis och erfarenhet ger Dig rätt underkläder i rätt storlek för just Dig!

Välkommen till min lilla butik (eller stora provrum) och upplev skillnaden mellan olika bad- och underkläder. Många åker långt för att få hjälpen utöver det vanliga, finns inte rätt storlek i eget lager beställer jag hem den till Dig.
Från 60 i omkrets upp till europeiskt O-kupa ger ett storleksutbud utöver det vanliga.

Obs! När du bokat en tid får du en mailbekräftelse, har du inte fått någon är tiden inte bokad. Kontakta mig i så fall!

Vi ses! /BhPia

Boka tid

 • BH-provning i butik

  • Provning 1 person

   Välj detta alternativet om Du vill komma till mig och prova under- och badkläder utan några andra kunder i butiken samtidigt. Det är så här jag jobbar mest, mycket tid tillsammans i lugn och ro gör det mycket lättare att välja rätt för just Dig! Vill Du ta med någon som smakråd behöver Du inte boka tid för två personer. Vill båda prova mycket bokar ni självklart tid för båda.
   Osäker? Fråga mig!

   Vill Du bara komma förbi och hämta en beställning och/eller prova snabbt? Boka en Stammisprovning på 30 min, det räcker även om du t.ex vill prova ut en amnings-BH och inte är intresserad av att prova annat.

   Förutom BH hinner vi prova både badkläder och olika underdelar om så önskas.

   Vi bokar en timma tillsammans där jag hjälper Dig att hitta rätt storlek och modell. Självklart är det just Du som står i centrum, hur mycket tid vi behöver är självklart individuellt men det ska få ta ett tag att prova tycker jag. Sedan starten 2007 har jag hjälpt många kunder att hitta sin riktiga BH-storlek och jag ser fram emot att hjälpa Dig också.

   Provningen är helt gratis vardagar fram till kl 18, övriga tider kostar 100 kr per provning. Avbokning skall ske senast 24 timmar innan utsatt tid, uteblivet besök debiteras med 500 kr.

   Vi ses snart!

   /Pia Ericson
  • Provning 2 personer

   Välj detta alternativet om Du vill komma till mig och prova under- och badkläder tillsammans med din syrra eller kanske granne? Det är så här jag jobbar mest, mycket tid tillsammans i lugn och ro gör det mycket lättare att välja rätt för just Dig! Vill Du ta med någon som smakråd (eller barnvakt?) behöver Du inte boka tid för två personer, vill båda prova mycket bokar ni självklart tid för båda.
   Osäker? Fråga mig!

   Vi bokar en tid tillsammans där jag hjälper Dig att hitta rätt storlek och modell. Självklart är det just ni två som står i centrum, hur mycket tid vi behöver är självklart individuellt men det ska få ta ett tag att prova tycker jag. Sedan starten 2007 har jag hjälpt många kunder att hitta sin riktiga BH-storlek och jag ser fram emot att hjälpa Dig också.

   Förutom BH hinner vi prova både badkläder och olika underdelar om så önskas.

   Provningen är helt gratis vardagar fram till kl 18, övriga tider kostar 100 kr per provning.

   Avbokning skall ske senast 24 timmar innan utsatt tid, uteblivet besök debiteras med 500 kr. Tiden jag bokar baseras på hur många kunder som bokar samtidigt vilket betyder att det är viktigt för mig att veta om ni blir fler eller färre än bokat antal. Tack så mycket!

   Vi ses snart!

   /Pia Ericson
  • Provning 3 personer

   Välj detta alternativet om Du vill komma till mig och prova under- och badkläder tillsammans med din mamma, syrra eller kanske granne? Det är så här jag jobbar mest, mycket tid tillsammans i lugn och ro gör det mycket lättare att välja rätt för just Dig! Tre provande plus mig = fullt i butiken. Är ni fler som vill prova delar vi upp oss på olika tider!

   Vi bokar en tid tillsammans där jag hjälper er allihopa att hitta rätt storlek och modell. Självklart är det just ni som står i centrum, hur mycket tid vi behöver är självklart individuellt men det ska få ta ett tag att prova tycker jag. Sedan starten 2007 har jag hjälpt många kunder att hitta sin riktiga BH-storlek och jag ser fram emot att hjälpa Dig också.

   Förutom BH hinner vi prova både badkläder och olika underdelar om så önskas.

   Provningen är helt gratis vardagar fram till kl 18, övriga tider kostar 100 kr/provning, se info nedan.

   BH-skola efter kl 18 samt helger kostar 100 kr per person.
   Har jag avsatt tid för tre provningar och två personer dyker upp känns det inte riktigt rättvist, kvällstiderna är eftertraktade och om det finns tid över måste jag kunna planera in fler provningar. Som ni vet jobbar jag ensam i butiken och pusslar så gott jag kan för att få till tider som passar alla.

   Avbokning skall ske senast 24 timmar innan utsatt tid, uteblivet besök debiteras med 500 kr. Tiden jag bokar baseras på hur många kunder som bokar samtidigt vilket betyder att det är viktigt för mig att veta om ni blir fler eller färre än bokat antal. Tack så mycket!

   Vi ses snart!

   /Pia Ericson
  • Stammisprovning

   Välj detta alternativ om Du provat hos mig tidigare och vet vilken storlek Du har och vad du ska köpa, skriv ett meddelande med vad Du vill ha så jag kan förbereda och spara lite tid.

   Stammisprovningen på 30 minuter betyder att vi har ca en kvart på oss att prova, det räcker gott om Du vill prova något jag beställt hem till Dig eller om Du bara vill prova en amnings-BH och inget annat.

   Har du aldrig provat hos mig tidigare? Då är detta alternativet uteslutet för Dig, vi behöver mer tid är så här! Undantaget är amnings-BH, då är det helt ok att vara ny kund!

   Självklart tar det inte lika lång tid att prova bara enstaka plagg som om Du vill prova igenom olika modeller och då är detta ett bra alternativ. Tilläggas bör är att Du både ska hinna prova, jag ska anteckna vad som testats och lägga beställning samt att Du i lugn och ro ska hinna ut ur butiken inom 30 minuter så det är viktigt att Du inte bokar den här halvtimman för att det var den enda tiden som fanns kvar, förstår Du mig? Hela min idé med den här underbara butiken är att mina kunder ska få den bästa servicen som finns att få och då är det tid som gäller.

   Känner Du dig osäker nu när jag var så himla hård? Kolla med mig eller boka en provning för en person, då har vi garagterat gott om tid!

   Provningen är helt gratis vardagar fram till kl 18, övriga tider kostar 100 kr/provning. Avbokning skall ske senast 24 timmar innan utsatt tid, uteblivet besök debiteras med 500 kr.
   Välkommen!

   /Pia Ericson

Om oss

Pia Ericson

Pia Ericson är bruden som inte kunde hitta en vettig BH varken i vanliga butiker eller hos dem som sade sig vara specialiserade. 2007 köptes den första underklädeskollektionen in och 2014 öppnades det stora provrummet i Lillebacka strax norr om Varberg. Jag önskar att jag slapp gå i fel storlek, jag hade velat träffa mig själv när jag köpte min första BH! Många kvinnor bär fel BH-storlek hela livet och det vill jag ändra på!

Mitt mål är att alltid få mina kunder att känna sig bekväma oavsett om det är en ny vardags-BH som ska inhandlas eller om det är en spetsprydd balconette med strumpebandshållare som efterfrågas.

Rätt storlek betyder kupor från A till O, omkrets från 60. Finns inte rätt storlek i lager beställs den hem till Dig. Kom till mig om Du tröttnat på de vanliga provrummen, jag hjälper Dig i lugn ro, boka tid för bästa service!

Välkommen till den annorlunda butiken på landet!

/Pia
Pia Ericson
Övrigt Åskloster > BhPia
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter