BhPia

Obs! Just nu stängt pga bebis, öppnar igen till hösten. Mer info via www.bhpia.se, Facebook och Instagram!

Trött på under- och badkläder som inte passar Dig? Boka en tid hos BhPia! Boka provning gratis vardagar fram till 18! Jag har en specialiserad underklädesbutik med tidsbokning för bästa service. Min expertis och erfarenhet ger Dig rätt underkläder i rätt storlek för just Dig!

Välkommen till min lilla butik (eller stora provrum) och upplev skillnaden mellan olika bad- och underkläder. Många åker långt för att få hjälpen utöver det vanliga, finns inte rätt storlek i eget lager beställer jag hem den till Dig.
Från 60 i omkrets upp till europeiskt O-kupa ger ett storleksutbud utöver det vanliga.

Kvälls- och helgtider bokas i mån av tid och kostar 100 kr/person, kontakta mig för bokning och datumförslag!

Obs! När du bokat en tid får du en mailbekräftelse, har du inte fått någon är tiden inte bokad. Kontakta mig i så fall!

Vi ses! /BhPia

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Pia Ericson

Pia Ericson är bruden som inte kunde hitta en vettig BH varken i vanliga butiker eller hos dem som sade sig vara specialiserade. 2007 köptes den första underklädeskollektionen in och 2014 öppnades det stora provrummet i Lillebacka strax norr om Varberg. Jag önskar att jag slapp gå i fel storlek, jag hade velat träffa mig själv när jag köpte min första BH! Många kvinnor bär fel BH-storlek hela livet och det vill jag ändra på!

Mitt mål är att alltid få mina kunder att känna sig bekväma oavsett om det är en ny vardags-BH som ska inhandlas eller om det är en spetsprydd balconette med strumpebandshållare som efterfrågas.

Rätt storlek betyder kupor från A till O, omkrets från 60. Finns inte rätt storlek i lager beställs den hem till Dig. Kom till mig om Du tröttnat på de vanliga provrummen, jag hjälper Dig i lugn ro, boka tid för bästa service!

Välkommen till den annorlunda butiken på landet!

/Pia
Pia Ericson
Övrigt Åskloster > BhPia
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter