Barber & Coffee

4.8
731 omdömen
Barber & Coffee är Malmös första och enda London-inspirerade barberhop där man, förutom mästerlig rakning och klassisk hårstyling från deras Master barberare, serverar smakrikt kaffe av högsta kvalité till sina gäster.
Barbershopen, belägen i centrala Malmö nära Stortorget och Centralstationen, ger en upplevelse av Old-School anda med sin antika inredning och moderna inslag man sent glömmer.

Välkommen till Barber & Coffee!

Boka tid

Om oss

Amin

Jag är egenföretagare och tar inte emot presentkort.

Om mig:

Mitt namn är Amin, jag har alltid varit intresserad av barber yrket. Jag är utbildad frisör med licens (delprov). Väldigt nogrann & brinner för mitt yrke och mitt främsta mål som barberare är att se till att mina kunder känner sig trygga,värdefulla och nöjda. Välkommen att boka en tid hos mig.

Utbildning

  • Delprov, frisörernas yrkesnämnd.

Musty

Kära kunder, då jag har startat eget företag och nu hyr en stol här på Barber&Coffee kan jag tyvärr inte ta emot presentkort längre.

Oliver White

Jag heter Oliver White och kommer från Manchester, UK där jag har avslutat min gymnasieutbildning och jobbat som barberare. Att vara en barber är ett yrke som går i familjen, som började med min farfars far när han öppnade sin första butik i Manchester under det tidiga 1900-talet.
Jag har alltid varit en väldigt kreativ person, med ett brinnande öga för allting som har att göra med konst och design. En egenskap jag har med mitt arbete är noggranhet, då jag lägger märke till små detaljer och skulle även beskriva mig själv lite av en perfektionist.
Dessa egenskaper ledde mig till att plugga konst och tredimensionell design på en konst skola i Manchester. Efter jag avklarat min utbildning med toppbetyg bestämde jag mig för att fortsätta mitt äventyr hemma i Malmö med en av mina sanna passioner-barbering.

Rabiee

Sandra

Jag heter Sandra & är ny här på barber & coffee. Jag har utbildat mig som frisör & barberare i Lund men bor här i Malmö.

Nu har jag mer riktat in mig på barbering och tagit en paus från det andra för att utvecklas mer inom herr. Jag har en passion och ett intresse för 60 talets mode och även rock'n'roll och punk som gjorde att jag dragit mig mycket mer till barberar yrket där man kan arbeta mer med de stilarna.

Jag tar dock fortfarande emot både kvinnor & män. Hör av dig till salongen på telefon om du vill boka en bokning för dam.
Amin
Musty
Oliver White
Rabiee
Sandra

Omdömen

4.8
731 omdömen
22 sep 2020
Otroligt nöjd med klippningen och trimm av skägg. Oliver var trevlig och professionell!
Adam J
22 sep 2020
Mycket fin service och ett lysande hantverk, rekommenderas stark!
Jonas P
19 sep 2020
Alltid lika trevliga. Musty är en mycket trevlig person och gör ett skitbra jobb med klippningen. Kan verkligen rekommendera.
Sebastian H
14 sep 2020
Grymt bra!
Adrian R
12 sep 2020
Bästa barberarna i Malmö utan tvekan!
Fredrik M
11 sep 2020
Bästa Barbershopen i Malmö!
Robin L
10 sep 2020
Super, alla arbetar med respekt till kunder och utövar sitt arbete med en professionalitet som ingen annan. Jag bokar alltid in Sandra och hon ser alltid att jag blir nöjd till 100% Riktig bra!
Kim A
9 sep 2020
Stamkund sedan ett år tillbaka. Kommer aldrig vilja sätta min fot på någon annan salong än barber and coffe! Barberarna har grym erfarenhet och service
Federiko O
8 sep 2020
Professionel och bra!
Kenan J
8 sep 2020
Mycket nöjd med min klippning av Sandra
Verifierad kund
7 sep 2020
Väldigt proffesionella och kunnig personal, top service!
Mikael M
5 sep 2020
Loved the feeling of the place! Got a nice haircut, right price, relatively easy to find an available barber within a week... will go there again, wouldn'r hesitate to reccomend it to others
Marian T
1 sep 2020
Super
Fredrik K
31 aug 2020
Bästa barberaren i stan! Alltid nöjd med resultatet!
Mikael A
30 aug 2020
Proffsigt, noggrann och förbaskat trevligt!
Emanuel G
27 aug 2020
Oliver var riktigt duktig och noggrann! Kan varmt rekommendera och kommer att komma tillbaka
Robin M
26 aug 2020
Allt var kanon
Håkan P
25 aug 2020
Oliver är grymt duktig och nogrann barberare, goes the extra mile!
Christoffer S
23 aug 2020
Alltid lika nöjd
Mikael F
20 aug 2020
Alltid trevligt bemötande och service av allra högsta kvalitet av Rabiee. Kan varmt rekommendera Barber & Coffee!
Nicholas W
20 aug 2020
Amin var trevlig och tillmötesgående, hjälpte mig hitta en ny look och gav mig en riktigt go behandling. Kommer fortsätta gå hit!
Gabriel H
20 aug 2020
the haircut was poorly done and it looks too odd. the place was nice and all, but i showed a reference of my past haircut and the guy just didn't follow through.
Maximiliano L
16 aug 2020
Toppen salong! Precision och bra service :)
André O
15 aug 2020
Always good service and the best coffee in town
Alan &
14 aug 2020
Top quality as always.
Johann G
12 aug 2020
Absolutely top quality barbering skills from Oliver. The perfect haircut, professional, polite, friendly service. Highly recommended.
Stuart W
10 aug 2020
Barber & Coffee är det självklara valet för mig. Har varit kund i flera och kommer vara det i forsättningen också. Bra personal, grym service och alltid nöjd
Sanel S
7 aug 2020
Skön upplevelse och jättebra resultat! Mycket nöjd!
Lars B
5 aug 2020
Stilfull salong och bra bemötande. Mycket nöjd med skäggklippningen.
Per B
3 aug 2020
Great haircut and beard/shave (Full Monty). Sandra is professional, considerate and carefull. My beard line was changed and it looks better than ever! Nice with chairs upstairs, more quiet, but still easy to hear the good music and atmosphere. Cortado as a welcome is a very nice touch as well. Will be back
Ole W
Barberare Malmö > Barber & Coffee
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter