Ateljè Stor & Liten

Boka en tid per familj (10 min). Se till att vara på plats ombytt och klar till er bokade fotografering.

Viktigt: Skriv in förälders namn samt mobilnummer och e-postadress dit inloggningsuppgifter skall skickas.

Coronastatus: Vi är noga med att tvätta av all rekvisita mellan alla kunder. Tänk på att hålla avstånd till andra, och kom inte om ni känner er sjuk eller om barnet har snuva/hosta. Du kan boka av tiden ändra fram till bokade tiden infaller. Tag gärna med något personligt föremål såsom pläd, filt, leksak etc.

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Ateljé stor & liten

Som alla vet har inte de flesta barn så väldigt långt tålamod. Därför jobbar vi snabbt! En fotografering på varuhus skall ta 5-10 minuter. Det är ungefär så lång tid barnen klarar av att ha full fokus på fotografen. På den tiden har vi hunnit med att ha tagit en fin serie med blandade bilder och olika rekvisita.

Vi vill att fotograferingen ska vara underhållande för hela familjen. Kommer det tårar från någon, så är det oftast när de ska gå därifrån.

Några dagar efter fotograferingen lägger vi upp era bilder på en lösenordsskyddad sida. Ni får ett e-mail och sms med inloggningsuppgifter, så att ni enkelt kan se alla bilder från er session. Observera att ingen utomstående kan se era bilder, då de skyddas av lösenord.

Logga in och beställ i lugn och ro de bilder ni önskar. Det är enkelt och butiken är öppen dygnet runt hela året.

Sedan tar vi fram bilderna i vår egen Bildverkstad och ser till att ni får absolut bästa kvalitet på era förstoringar, canvastavlor och andra produkter.
Ateljé stor & liten
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter