Anjas Massage

4.8
(478 omdömen)
Varmt välkommen till min praktik i centrala Borgholm.
Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2000.
Regelbunden massage ger balans åt kropp och själ och hjälper dig att klara av stressen som vi utsätts för i vårt dagliga liv. Vi är alla unika med olika förutsättningar och kroppar som behöver behandlas därefter. Jag jobbar med helheten och allt anpassas för dina behov.

I sommar har jag öppet fram till 19 juli.
Är åter tillbaka 12 augusti.

Betalningsalternativ: swish, kontanter eller bankgiro.

Jag säljer mina egna presentkort och klippkort. Även online via mejl.

Jag utför inte någon massagebehandling under pågående infektion såsom förkylning/influensa.

Boka tid

 • Ayurvedisk massage

  • Abhyanga, helkroppsmassage med varm olja

   880 kr
   En mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja.
   Den löser upp orenheter och renar kroppen från gifter, balanserar kroppen vid stress, oro och ångest, muskelspänningar, utbrändhet. Gör kropp och hud mjuk samt motverkar trötthet. Dessutom förbättras sömnen, immunförsvaret och är föryngrande.

   Detta är ingen knådande massage.
   Behandlingen inleds med huvudmassage med varm olja så tänk på att skydda huvudet efter behandlingen med någon huvudbonad av något slag så du inte blir nerkyld.
  • Vishesh, helkroppsmassage med varm olja

   880 kr
   Vishesh är en lite kraftigare ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja där trycket ökar jämfört med abhyanga. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Bra för den som känner sig tung i kroppen.

   Behandlingen inleds med huvudmassage med varm olja så därför är det bra att skydda huvudet efteråt med någon huvudbonad av något slag så du inte blir nerkyld.
  • Huvudmassage med olja

   480 kr
   Ayurvedisk massage av huvud, hårbotten, ansikte och skuldror med olja. Lättar spänningar och huvudvärk. Massagen stimulerar cirkulationen i huvudet och stillar tankarna, ger sinnet lugn men också en klarhet.
  • Shirodhara, oljestråle över pannan, för sinnet

   770 kr
   En av Ayurvedas absoluta huvudbehandlingar. Det är en mycket helande och kraftfull behandling där ljummen olja rinner i en jämn ström över panna och hjässan. Föregås av massage av huvud, nacke, axlar och ansikte. Shirodhara lugnar centrala nervsystemet och balanserar hormonsystemet. Motverkar mental stress, oro, psykisk obalans, utbrändhet, huvudvärk och sömnproblem. Shirodhara är bra för hjärnan och förbättrar minnet.

   Tänk på att skydda huvudet efter behandlingen med någon huvudbonad av något slag så inte huvudet blir nerkylt.
  • Kati chikitsa, ryggbehandling

   650 kr
   Kati chikitsa är en traditionell Ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma örtknyten. Är som balsam för stela ryggar och axlar.

   Denna behandling rekommenderas att man bokar tre dagar i rad. Priset är då 1 650 kr
 • Ayurveda, kombination

  • Garshan torrmassage + abhyanga

   1 000 kr
   En kombinationsbehandling för att öka förbränningen och rena lymfsystemet. Garshan är en stimulerande helkroppsmassage som utförs med råsidenvantar.

   Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Garshan är en utmärkt behandling då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen.

   Abhyanga är en behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett lätt tryck och med svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar, muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen ifrån slaggprodukter.
  • Garshan torrmassage + vishesh

   1 000 kr
   En uppiggande torrmassage utförd med sidenvantar som stimulerar utrensning i lymfsystemet och ökar cirkulationen.
   Behandlingen avslutats med Vishesh helkroppsmassage med kraftigare tryck som kan lösa upp djupt liggande spänningar och frigöra slaggämnen på djupet. Massagen utförs med varm ekologisk olja.
  • Ahbyanga +Shirodhara

   1 300 kr
   En härlig djupavslappnande helkroppsmassage med varm olja och långa svepande rörelser, avslutas med olja som droppar ner över pannan. En lugn och avstressande behandling där hela nervsystemet får lugn och ro.
  • Abhyanga + Kati chikitsa

   1 300 kr
   Abhyanga massage med varma oljor ihop med en traditionell Ayurvedisk ryggbehandling med värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen ger en oerhört djup avslappning. I Kati chikitsa masseras din rygg med varma örtknyten och oljor. Är som balsam för rygg och axlar.
 • Bindvävsmassage

  • Bindvävsmassage

   från 620 kr
   Bindvävsmassage kallas även "Tysk klassisk massage". Fysisk och psykisk stress ökar spänningsgraden i kroppen med förtätad bindväv som följd. Det kan upplevas som om kostymen är för trång det drar i vävnaderna vid rörelse. Vid idrottsskador och efter operationer skapas ärrvävnad (bindväv), vilken ofta ger upphov till smärta, rörelse- och cirkulationsnedsättning.

   Bindvävsmassage är en nervterapi, som sänker spänningsgraden i kroppen genom att sänka flödet i nervsystemet.

   Den är mycket verkningsfull mot gamla skador och problem. Mycket djupgående och kraftfull behandling som är skön! Bindvävsmassage ger långvarig effekt och är en unik vetenskaplig och forskningsbaserad massagemetod.
 • Juniormassage

  • Juniormassage

   400 kr
   För barn mellan 8-16 år.
   Även våra unga blir påverkade av all stress i samhället. Att få en lätt avslappnande massage kan lindra stress, minska sömn- och koncentrationsbesvär och bidra till en lugnare vardag.
 • Intuitiv massage/healing

 • Klassisk massage

  • Klassisk massage

   från 620 kr
   Klassisk massage är mycket effektiv i förebyggande och rehabiliterande syfte.
   Musklerna knådas och bearbetas. Resultatet bli syresatta, varma, långa och avslappnade muskler.

   Den klassiska massagen kan göras djupgående och kraftfullt för att komma tillrätta med problem. Då behandlas muskelknutar och /eller triggerpunkter.

   Den kan även göras mjukare i avslappnande och i cirkulationssyfte.
 • Koppningsmassage

  • Koppningsmassage

   från 620 kr
   Används mot smärtor, för ökad cirkulation och behandling av celluliter. Genom att använda koppar skapas ett undertryck som främjar cirkulationen, denna metod är enkel, skön och effektiv. Koppning kan ges lokalt eller som massage, bland annat kan musarm, tennisarm och muskelknutor behandlas framgångsrikt.

   Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter, syftet är att få igång cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Metoden är mycket bra vid behandling av celluliter och som hjälp vid viktminskning.
 • Regndroppsmassage

  • Regndroppsmassage

   800 kr
   I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet.
   Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.
   Hjälper kroppen att korrigera obalanser i ryggraden som tex skolios.
   Detta är ingen knådande massage.
 • Taktil behandling

  • Taktil behandling

   770 kr
   En mjuk massage med långsamma strykningar för att skapa välbefinnande, reducera oro, ångest, stress och smärta. Mycket bra vid utbrändhet.Den ger förbättrad sömn, mag och tarmfunktion mm
   Används inom vården vid medicinska diagnoser.
 • Zonterapi

  • Zonterapi

   770 kr
   Zonterapi hjälper oss till självläkning både fysiskt och psykiskt. Cirkulationen kommer igång, immunförsvaret stärks upp och kroppen rensas och balanseras. Zonterapi utförs på fötter och underben där våra zonsystem speglar kroppen.

   En zon som innehåller smärta indikerar nedsatt cirkulation i området - en form av blockering eller stagnation av flödet.
   Kroppsdelarna kommunicerar med varandra genom autonoma nervsystemet och därför kan smärta frigöras.
   Zonterapi kan hjälpa vid allergier, led och muskelbesvär, inflammationer, stress och ångest, cirkulationsbesvär, migrän och spänningshuvudvärk, bihåleproblem, klimakterieproblem, barnlöshet, mag-tarmbesvär, gall- leverbesvär och mycket annat.
  • HLT, bäckenkorrigering

   400 kr
   HLT, Hellbergs Ligament Teori, utförs på fötterna.
   En mjuk och avslappnande fotbehandling som korrigerar snett bäcken / benlängdsskillnad. Djupt i hålfoten har vi två ligament och genom att släppa på deras spänningar frigörs stor mängd av energi. Resultatet blir att bäcken och skillnad i benlängd korrigeras samt att problem som kommer från fötter, knä, rygg och nacke minskar. Ger din kropp en jämn grund att stå på för att undvika onödiga spänningar.Denna behandling ger verkan både på det
   fysiologiska och själsliga, då själens punkt ligger mitt i området som behandlas.
  • Zonterapi + HLT

   880 kr
  • Zonterapi + Massage

   880 kr
   För dig som vill ha zonterapi och massage i samma behandling.

Om oss

Anja Erlandsson

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har en patient- och ansvarsförsäkring.

Utbildning

 • 2000 Massageterapeut, Axelsons Göteborg
 • 2001 Massage och dyslexi, Ann-Catrin Jonsson/Axelsons
 • 2004 Ayurvedisk massageterapeut, Ayurvedaakademin
 • 2001, 2005 Bindvävsmassör, Eva Rask Företagsmassage AB
 • 2007 Ayurvedisk hälsorådgivare, Ayurvedaakademin
 • 2014 Regndroppsmassage Mia Sahlström
 • 2016 Validering ,kompetensutveckling motsvarande 30 högskolepoäng
 • 2017 Medicinsk massageterapeut, kompletteringskurs, Axelsons Göteborg
 • 2018 Helande massage , Hans Axelson
 • 2019 Koppningsmassage, Carlotta Östberg
 • 2021 Zonterapeut 3D, Henrik och Lena Hellberg/ Team Hellberg Zonterapi
Anja Erlandsson

Omdömen

4.8
(478 omdömen)
6 jul 2024
Myckey lugn och avstressad miljö. Proffsigt bemötande. Återkommer gärna.
Mickael B
4 jul 2024
Det är alltid en kvalitetstund hos Anja oavsett behandling. Lugn atmosfär, givande behandlingar.
Kristina S
25 jun 2024
Som alltid ger Anja en underbart avkopplande och professionell behandling
Karin G
4 maj 2024
Jag är oerhört nöjd. Anja är ett riktigt proffs!!
Helena K
6 mar 2024
Bästa massören jag provat!
Bodil B
12 feb 2024
Superfin behandling med omtanke och närvaro. Tack Anja
Johanna R
8 feb 2024
Anja är en unik, begåvad massör! Hon arbetar holistiskt med högsta grad av empati och ett ofelbart öga för sina kunders svaga punkter och behov. Under sin professionella, erfarna massage överför hon sin mycket speciella, lugnande och helande energi till dig. Mer är inte möjligt! 10 poäng av 10!
Beate T
24 jan 2024
En skön och välbehövlig behandling.
Ann-Britt J
12 jan 2024
Anja har en otrolig känsla för vad som behövs. Hit kommer jag tillbaka!
Anna J
8 jan 2024
Toppen betyg! Alltid trevlig och närvarande och jag mår toppen efter en ayurvedisk massagebehandling hos Anja.
Marina E
26 nov 2023
Jättebra
Johan O
14 nov 2023
Anja hittar var problemet sitter. Känns mycket bättre efteråt. Kunnig och lyhörd. Får tips och råd.Alltid lika bra.
Anneli S
4 sep 2023
Underbart med zonterapi och massage! Tack Anja! /P
Verifierad kund
17 aug 2023
Anja hittar alltid mina punkter som vill ha behandling. Koppningsmassage när det är som allra bäst! Alltid nöjd.
Tina P
14 jul 2023
Superbra. Så duktig
Pia E
7 jul 2023
Det är alltid en fantastisk upplevelse hos Anja oavsett vilken behandling man tar. Lugnt, tryggt och väldigt skönt och avkopplande. De ayurvediska behandlingarna är underbara.
Kristina S
1 jul 2023
Jätteskönt
Lena P
7 jun 2023
Proffsig massage, rekommenderas!
Ann-Christin J
25 maj 2023
Allt var mycket bra.
Carina S
24 maj 2023
Som vanligt - hon är otroligt bra. Hittar alltid de punkter som behöver extra omsorg.
Anne S
17 maj 2023
Anja är mycket rutinerad och har verkligen känslan i fingrar/händer. Helt fantastiskt!
Johnny K
5 maj 2023
Fantastisk upplevelse och massage hos Anjas massage. Hon hittade direkt mina ömma punkter och jag kan rekommendera henne.
Eva O
4 maj 2023
Bästa massagen finns hos Anja. Trevligt lugnt o mycket välgörande för både kropp o sinne. Toppenbetyg!!
Karin K
25 apr 2023
Anja är en fantastiskt massör; mjuk i sinnet men hård i nyporna. Det passar mig perfekt!
Charlotte H
24 apr 2023
Den bästa!
Sara H
20 apr 2023
Vilsamt lugnt och vänligt
Monica S
18 apr 2023
Som vanligt är jag supernöjd! En skickligare och mer inkännande massör är svårt att hitta!
Helena K
Massage Borgholm > Anjas Massage
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter