Anettes Friskvårdsstund

5.0
4 omdömen
Om företaget

Anettes Friskvårdstund drivs av mig, Anette Jernberg.Besök mig på min praktik i Kovikshamn, där jag erbjuder behandlingar med ekologiskt och naturliga produkter.

Just nu! HALVA priset på alla elev-behandlingar! (Alla ansiktsbehandlingar Erbjudandet gäller ända fram till 30 augusti - 21


Arbetar med bland annat Rosenserien, Chokladserien,Maria Åkerberg, Bema Bio, miss W makeup. Zao makeup,Marja Entrich för både ansikte,kropp, fötter och make-up., Holistics Produkter.

Hjälper dig gärna med anpassade produkter just för din hud och få en välfungerande hudvårdsrutin hemma.

Jag tar emot e-passi och actiway

Besök gärna min webshop och läs om oss.
www.anettesfriskvardsstund.se

Välkommen !

Boka tid

 • Ansiktsbehandlingar

  • Beauty Iron- Det naturliga ansiktslyftet

   450 kr
   Här gör vi en klassisk ansiktsbehandling men utan ansiktsmassage. Istället lägger vi till behandlingen med Beauty Iron i fyra steg. Den förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare och rosigare hy, reducerar påsighet, förebygger rynkor, förbättrar ansiktskonturerna och förbättrar cellaktiviteten. Produkter som används går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska strömmen. Görs med fördel som en kurbehandling på 5-6 gånger. Beauty Iron används även vid behov i andra ansiktsbehandlingar.
  • Lilla Uppfräschningen

   275 kr
   Liten ansiktsbehandling för dig som är i behov av en snabb uppfräschning. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Dekolletagemassage, ansiktsmassage och ögonmassage. Ansiktsmask anpassad efter hudtyp. Fuktkräm och ögonkräm.
  • Start up - ansiktsbehandling och baspaket

   1 500 kr
   1500kr

   Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill byta hudvård! Här har du chansen att få en ordentlig hudanalys för att hitta de produkter som passar din hud och dess tillstånd. Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Godkända av Djurens Rätt, PETA och nästan alla är VEGAN-märkta. I behandlingen (ca värd 1050:-) ingår Rengöring, hudanalys, peeling (korn, enzym eller AHA-syra), Skin Scrubber, anpassad mask, serum, ansiktsmassage, massage nacke och axlar och avslutande produkter. Efter behandlingen plockar vi ihop ett baspaket bestående av fullstora produkter till ett värde av 1500kr som du får med dig hem.   Pris på Start up (90 min) är 1500kr. Totala värdet 2390 kr. Passar normal/torr/fet/mogen och tonårshy
  • ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

   399 kr
   Rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer.. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp och behov. Värme med varma handdukar eller värmelampa. Porrengöring vid behov. Massage av decolletage, axlar,nacke, ansikte och ögon. Fuktkräm,olja och ögonkräm anpassad efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber eller beauty Iron.
  • Ansiktsbehandling Chokladdröm

   500 kr
   Drömmen för alla chokladälskare! Vi använder produkter från svensktillverkade Tre 60 naturkosmetik/ Chokladserien med innehåll av choklad , kaffe och havtorn.

   Rengöring med choklad, kaffe och havtorn, hudanalys, choklad/kaffepeeling med finfördelade jojobakorn eller enzymer. Porrengöring vid behov. Ljuvlig massage av ansiktet. Dekolletaget, nacken, axlar,och ögon med varm chokladolja. Nu får ditt ansikte njuta av en djuprengörande ansiktsmask med choklad, kaffe, havtorn och en touch av mint. Behandlingen avslutas med en leave-on-mask med anti-age effekt och ögonkräm.
  • Fuktbomb med Peel-Offmask

   475 kr
   Fuktbomb med peel-off mask, Här ingår rengöring, peeling, en intensiv fuktmask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Huden känns fantastiskt mjuk efter behandlingen som avslutas med ansiktsmassage, morotsolja, och en intensiv fuktkräm. Passar särskilt bra vid torr hy och hud i behov av extra fukt.
  • Fuktbomben

   475 kr
   För hud i behov av extra fukt.

   Grundlig rengöring, hudanalys ,AHA-syrapeeling som förbereder huden för djupare fukt med exklusivt serum ( Facial booster) med niacinamide som slussas ner med ultraljud och därefter får huden absorbera maximalt med fukt från ekologiskt serummask ( alternativt djupt återfuktande peel-off-mask) Behandlingen avslutas med att en näringsrik olja masseras in i hela ansiktet och kapslar in hela ansiktet och kapslar in fukten. Fuktkräm och ögonkräm.
  • KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING LYX

   500 kr
   Längre rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp. Värme med varma handdukar, värmelampa eller vapozon. Porrengöring eller portömning vid behov. Massage av dekolletage, axlar, nacke ansikte och ögon. Fuktkräm, ögonkräm och olja efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber, Beauty Iron.
  • Facial Booster Signaturbehandling

   550 kr
   En riktigt boostande behandling där vi fokuserar på att stärka upp hudens motståndskraft, förbättra hudens struktur samt öka hudens förmåga att binda och bevara fukt. Passar alla från den känsliga till den mogna huden då vi använder produkter som arbetar för att stärka hudbarriären och göra huden mindre känslig samtidigt som de har en anti age-effekt.
   Rengöring och värme med varma doftsatta handdukar, hudanalys, korn eller enzympeeling. Ångbad under vapozon, värmelampa eller varma handdukar, Porrengöring med maskin ( Skin Scrubber eller Aha.-syra. Djupverkande Facial Booster Serum med niacinamide, Organic Cotton serum mask 10 min. Skalpmassage samt lång och härlig massage på dekolletage, öron, nacke och axlar. Behandlingen avslutas ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm och ögonkräm.
  • AHHA - Behandling

   500 kr
   Behandlingen inleds med med varm ånga, värmelampa, eller varma handdukar. Rengöring, enzympeeling och kornpeeling.

   Därefter görs en hudanalys.

   Sedan penslas huden med naturkosmetisk AHA syra.

   Huden tvättas av och sedan läggs en AHA mask.

   Huden tvättas av och därefter ansiktsvatten. Serum och olja slussas ner med ultraljud l


   Därefter AHA ansiktskräm, ögonkräm och Rosenseriens ekologiska veganska solkräm med solskyddsfaktor och fysikaliskt skydd mot solens strålar. De andra produkterna som används kommer från Chokladserien, som är en ekologisk vegansk hudvårdsserie.


   Bästa resultatet får man när man gör en AHA-kur på 5 behandlingar, med en veckas mellanrum.

   Rabatterat pris vid köp av fullständig AHA-kur.
 • SPA - Behandlingar

  • Aromamassage/oljemassage / Maria Åkerberg

   595 kr
   Aromamassage/oljemassage


   En mjuk och avstressande helkroppsmassage med ljuvligt doftande oljor. Val av oljor är anpassade efter just dig, som tex Oil Chili, som innehåller capsaicin som har en värmande effekt och betakaroten som är välgörande på torr hud. Det finns också oljor som har lugnande eller uppiggande effekt. Allt efter just Ditt behov.

   55 min 550 kr
  • Anettes Bästa

   800 kr
   Vill du inte kompromissa mellan ansiktsbehandling och massage? Ta då denna behandling som innehåller båda två.
   En skön och omfattande behandling med en halvkroppsmassage anpassad efter dina önskemål på intensitet.

   En ansiktsbehandling med peelingmask under ånga, skön extra lång ansiktsmassage och välgörande ekologiska produkter anpassade efter hudtyp.
  • Topp till tå

   1 010 kr
   En allt i ett behandling. Inbäddad i värmefilt, handdukar och filtar börjar vi med en ryggmassage och massage av baksidan av benen. Sedan masseras hela framsidan även armar och händer till avslappnande musik.

   Här ingår en liten ansiktsbehandling:

   Rengöring, peeling, ansiktsmask.

   Medans ansiktsmasken verkar får du en liten fotmassage. Vi avslutar med en avslappnande ansiktsmassage, en fuktkräm och ögonkräm.

Om oss

Anette

Utbildning

 • Certifierad Massageterapeut 2006 / Hälsoteket Göteborg
 • Under utbildning till Naturkosmetisk hudvårdsterapeut och spaterapeut. På Tre60naturkosmetik .
Anette

Omdömen

5.0
4 omdömen
4 nov 2020
Fantastisk skön ansiktsbehandling. Produkterna var så bra mot min hud så jag kände mig några år yngre på första behandlingen. Ses igen om 5 veckor!
Renée L
Svar från Anettes Friskvårdsstund: 9 dec 2020 18:51
Underbart att höra att du är nöjd och då är jag nöjd Renée. Vi ses på nästa behandling. Du är så välkommen!
Massage Kärna > Anettes Friskvårdsstund
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter