Andrum

Boka tid

Skicka e-post eller ring oss för mer information.

Om oss

Susann Persson Flodin

Gränslandet mellan akademi, tro, andlighet, kultur och psykologi är spännande tycker jag. Jag har nog varit en filosof sen jag kom ur min moders liv och detta har fört mig på klassiska sökarresor till Indien med otaliga fantastiska möten med människor från alla religioner. Det var här jag först lärde mig yoga och meditation, i Himalayas magiska natur. I Tamil Nadu skrev jag min avslutande uppsats om religionsdialog på ett ashram i palmdjungeln. Men jag har också sett religion spåra ur, människor som gått in i psykoser vid vipassanacenter, sekter som skadad människor för livet. Därför vurmar jag för sund andlighet. Sund mänsklighet! Men god förankring i såväl religionsvetenskap som psykologi, och inte minst; en sund relation till kroppen.
Ur dessa intressen har mina erbjudanden vuxit fram, exempelvis "Existentiella Rummet"(samtalsgrupp kring existentiella frågor).
Egen erfarenhet av svår utmattning och ptsd har fått mitt hjärta att banka lite extra för de av oss som kämpar med hälsan. Yoga, andningstekniker och meditation har varit särskilt viktiga för min egen rehabilitering. Nu delar jag med mig av detta genom olika yogaklasser.
Jag har min grund i hathayogan men undervisar också yinyoga och traumaanpassade metoder i yoga och dans. Yogadansa är ett pass jag erbjuder där jag inspirerats av Gabriella Roths 5 rytmer och dans och rörelseterapi.
Större delen av mitt liv har jag dock jobbat inom kyrkans värld med livsåskådningsfrågor för alla åldrar. Barn och unga är särskilt kul! Därför ebjuder jag Sagoyoga, Koster Kidz (aktiviteter/naturpedagogik för barn i naturen) m.m. där jag försöker sprida rörelseglädje, god självkänsla, förmåga till självreglering osv.
Som människa är jag glad och tycker om att använda humor! Livet blir liksom roligare då! Och friskare blir man också!
Varmt välkommen att delta på mina klasser!
Vi ses

Utbildning

  • Teol kand från Göteborgs universitet, Teologiska högskolan i Bromma.
  • Religionshistoria, Stockholms universitet
  • Religonsdialog, Oslos universitet
  • Yogalärare vid Yoga för alla, Göteborg
  • Traumaanpassad yoga vid Traumaanpassad yoga Sverige
Susann Persson Flodin
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter